Bildirim
Orta seviyede bir üniversitede MÜHENDİSLİK OKUMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulabilir de maaşı üst seviye üniden mezun olan kadar olacağını sanmıyorum. -
Peki bu seviyede bir mühendis ingilice öğrenip yurtdışında kabul görür mü Almanya veya doğu ülkelerinde? Düşünceleriniz nelerdir??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevzun ? -
Orta seviye bir üni’den kasıt nedir?
Hacettepe elektronikten bölüm 5.si arkadaşım ki kendisi 3.5 civarı ortalaması vardı, almanya siemens’ten kabul alamamıştı staj için. Ortalaması düşük diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En dandik universitede okuyun, sikinti değil.
Dunyayi arastirin ve kendinizi geliştirin...
Bir gun bakmissin mailine avrupanin bir universitesinden davet mektubu gelmiş...
Tek ingilizce yetmez. Yanina 1.-2 dil eklemen lazim.
Mühendislik bu ülkede tamamen çöp boşuna okuma git öğretmen ol çok daha iyi -
Yorumunuz için teşekkür ederim
mühendis olma anaokul öğretmenliği oku bi tanede öğretmen eşin olur gül gibi hayat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1. Sınıf eem okuyorum
Up
Almanya, hatta Türkiye Siemens referanssız mühendis stajyeri almıyor. Ortalaması 4 olsa bile olumlu dönüş yapılmazdı.
Gidip en saçma ünide okuyup referansla iyi bir yere gelebilirsin. Gidip en iyi yerde okuyup en saçma şekilde 3k maaş döngüsüne katılıp kendini harcayabilirsin.
Sonuç olarak 1. sınıftan itibaren linkedin de hesap aç, olabilecek tüm seminerlere katıl ve sosyal ol. Yoksa gelecek parlak değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 10 Nisan 2019; 23:11:28 > -
orta seviye üniversiteden kasıt nedir. -
100 bin 150 bin sıralama ile alan üniversiteler
dostum onlar orta seviyeden ziyade vasat altı oluyor. yani mühendislik olmazsa ne okuyacaksın ki? bilgisayar müh olabilir. he bana sorarsan, eğer 100. bininci olsam mühendislik okumazdımquote:
Orijinalden alıntı: mynameisniko
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 11 Nisan 2019; 1:22:28 > -
kocaeli mekatronikteyim elimde olsa bırakırım mevsim salatası gibi bölüm -
işsizsin gibime geliyor kardeş -
Şöyle söyleyeyim ankara üniversitesi, gazi üniversitesi, kocaeli, sakarya üniversiteleri falan orta seviye üniversitelerdir.
150 binlik bir okul orta seviye değil alt seviyedir ve ciddi anlamda size iş konusunda sıkıntı yaratır.
Referans dediğimiz şey torpilin kibarcası zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mühendis olma anaokul öğretmenliği oku bi tanede öğretmen eşin olur gül gibi hayat
|
dostum onlar orta seviyeden ziyade vasat altı oluyor. yani mühendislik olmazsa ne okuyacaksın ki? bilgisayar müh olabilir. he bana sorarsan, eğer 100. bininci olsam mühendislik okumazdım
|
Benzer içerikler
- monopoly para dağıtımı
- askerde en rahat görev
- kartınız kalite kontrol aşamasındadır
- sümkürürken kulaktan hava çıkması
- yakın izleme süreci nedir
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X