Şimdi Ara

Ortak Duvara TV Asan Komşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

Sex değildir o çiğköfte yoğuruyorlardır
  • Ellie Goulding kullanıcısına yanıt
    İstemsizce koptum ya
  • Tv nin oldugu duvarda sevisme sesleri cikar. Bu tarz sesleri duyunca televizyonun sesini kisar seni dinlemek icin.
  • Bizde de üst katta var bi tane oklavayla tavana vuruyoz susuyolar sende duvara tepik mepik at
  • U. kullanıcısına yanıt
    televizyonun tam arkasına gelecek şekilde cep telefonunu duvara daya arkadaşında bol bol arasın
  • Soyledginiz gibide olabilir ancak direk gurultuyu dinletmeniz daha iyi olur, konusmaniza zemin hazirlamis olursunuz, sonra yonetici ile komsunuzun kapisini calip onuda davet edip hem sesi dinletip hem cozum arasiniz.
  • Bende 40 cm'lik matkap var, öyle bir durumda çeker delerim vallaha.
  • Televizyonun olduğu yeri matkapla del
  • alkadraz13 A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yöntem oldukça mantıklı gözüküyor

Televizyon volümünün artışı ve koridordan dahi duyabilecek hale gelişi genelde akşamları ve maç günleri oluyor, o sebeple yöneticiyi o saatte aramamın uygun olmayacağını düşünmüştüm. Öneriniz için teşekkür ederim. Konuşmama bunu da ekleyeceğim, isterseniz ses olduğunda gelin dairemden dinleyin, beraber uyarıya gidelim diyeceğim
  • Hocam bunu yapmak aklıma gelmedi değil, ama böyle bir şeyin yaptırımı olmaz mı? Yoksa babamın koca matkabını alır yaparım ama elbet bir yaptırımı vardır, başka birinin mülkü sonucunda...
  • jammer ı daya o duvara öyle bırak
  • Nipp10 N kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar sadece telefon sinyallerini bozmuyor mu? Gittiğimde led tvmiz var monteli demişti. Led TV'yi nasıl etkiler ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Hocam onlar sadece telefon sinyallerini bozmuyor mu? Gittiğimde led tvmiz var monteli demişti. Led TV'yi nasıl etkiler ki?

telefonu duvara daya arama yap ozaman etkilenir özelliklede eski telefonlardan kullan
  • Elimde bir eski telefon vardı, denedim ama pek olmadı gibi. TVlerinin sesi epey kısık şu anda duyamıyorum yalıtım da olduğu için, tekrardan sonuna kadar açtıkları bir dönemde deneyeceğim
  • Bence git direk polise şikayet et, ysşadığın yer şehirden uzaksa jandarmaya et
  • Hocam bizim televizyon değilde 5 çocuklu aile var üst katımızda, sabah 10 gibi falan bir Başlıyorlar koşmaya zıplamaya bağırıp çağırmaya , arada düşüp bağıra bağıra ağlıyolar, gece 1-2 ye kadar, Haftaiçi haftasonu farketmiyor hiç , biz napalım 😔😔
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

Hocam bizim televizyon değilde 5 çocuklu aile var üst katımızda, sabah 10 gibi falan bir Başlıyorlar koşmaya zıplamaya bağırıp çağırmaya , arada düşüp bağıra bağıra ağlıyolar, gece 1-2 ye kadar, Haftaiçi haftasonu farketmiyor hiç , biz napalım 😔😔
    Ne beyinsiz komşular var ya. Adamların kendinden başkası umrunda değil. Bu tiplerle konuşarak anlaşılmaz biraz da sert çıkmak lazım. Sınav haftanda uyar sonra açalım nedir ya? ''Sınav haftası rahatsız etmeylim sonra rahatsız olursa olsun'' kafası nasıl bir kafadır? Kolay gelsin ne diyim. Sinirlendim gece gece. Eskiden bizim üst katta da çocuklar da gecenin bir yarısı ses yapıp dururdu, delirtmişlerdi beni. Kurtulduk neyse ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Ne beyinsiz komşular var ya. Adamların kendinden başkası umrunda değil. Bu tiplerle konuşarak anlaşılmaz biraz da sert çıkmak lazım. Sınav haftanda uyar sonra açalım nedir ya? ''Sınav haftası rahatsız etmeylim sonra rahatsız olursa olsun'' kafası nasıl bir kafadır? Kolay gelsin ne diyim. Sinirlendim gece gece. Eskiden bizim üst katta da çocuklar da gecenin bir yarısı ses yapıp dururdu, delirtmişlerdi beni. Kurtulduk neyse ki.

Alıntıları Göster
    Duvarı falan tekmeleme dur bi
    Önce git komşunla güzelce konuş uyar, büyük ihtimalle değişen bişey olmaz. Yöneticinle konuş. Ha yine olmuyosa tamam duvara abanın

Bu arada yukardaki komşumun allah belasını versin gerzek kadın nasıl yürüyosun evde topukluyla mı dolaşıyon, o yetmezmiş gibi balkondan aşağı her şeyi atıyor kaç kez çamaşırlar rezil oldu yeniden yıkandı

• Büyük bir matkabı dayıyacaksın öbür tarafta tv izlerken acunun suratından çıkacak ucu o zaman anlar.
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    Aynen o mantıkta

Seneye KPSS çalışmam lazım ama ben bu gürültüde hayatta çalışamam. Salonda kitap bile okuyamıyorum. Ben ille de yatak odasında mı kitap okumak zorundayım, boşuna mı yalnız yaşıyorum diye illAllah ettim artık, yöneticiye gideceğim kesin kararlıyım.

Ha yine olmadı, o zaman LYS'ye çalışan kızının odası benim kullanmadığım arka odamla komşu, bende asarım televizyonumu tam o komşu duvara, koyarım altına logitech z506 ses sistemini, o zaman hesaplaşırız beraber
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.