Şimdi Ara

Ortak Duvara TV Asan Komşu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yeni emekli olmuş 50li yaşlarında bir aile. Sanırım emeklilik hayatına pek alışamadıkları için sabahtan akşama kadar televizyon açıyorlar zaten. Ben sınav haftamda insan gibi gittim konuştum, sınav dönemim bitince dahi aradı sınavlarınız nasıl geçti diye onlarda hiç sıkıntımız yok. Ama ilk mesajda anlattığım gibi, geçen gün gidip apartman yöneticisine adımı ve telefon numaramı verip aratması bende bardağı taşıran son damla oldu.

Sigortaları eski tip ancak bizim evler site şeklinde, blokların kolonlarından duvarlarına kadar her şeyi ortak sadece girişleri ayrı. Yani onların tarafa girmem sıkıntı olur. Bir de sigortalar tam kapılarımızın yanında, o yüzden imkansız gibi bir şey.

Bina epey eski ancak ilk taşındığımda gürültü yoktu. Çok nadir ses sistemini açtıklarında ses gelirdi. Sanırım tvleri farklı yerdeydi. Geçen yıl Ocak ayında bir şeyleri değiştirdiler ve arada TV sesi gelmeye başladı. Bu Aralık Ayında da bir gün aramızdaki duvarı deldi, ev deli gibi titredi. O gün bugündür onların TV sesini olduğu gibi net bir şekilde dinliyorum.

Apartman yöneticisi bakalım bu işe ne diyecek, kafamdakileri toplayıp birazdan görüşmeye gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: U.

Hocam yeni emekli olmuş 50li yaşlarında bir aile. Sanırım emeklilik hayatına pek alışamadıkları için sabahtan akşama kadar televizyon açıyorlar zaten. Ben sınav haftamda insan gibi gittim konuştum, sınav dönemim bitince dahi aradı sınavlarınız nasıl geçti diye onlarda hiç sıkıntımız yok. Ama ilk mesajda anlattığım gibi, geçen gün gidip apartman yöneticisine adımı ve telefon numaramı verip aratması bende bardağı taşıran son damla oldu.

Sigortaları eski tip ancak bizim evler site şeklinde, blokların kolonlarından duvarlarına kadar her şeyi ortak sadece girişleri ayrı. Yani onların tarafa girmem sıkıntı olur. Bir de sigortalar tam kapılarımızın yanında, o yüzden imkansız gibi bir şey.

Bina epey eski ancak ilk taşındığımda gürültü yoktu. Çok nadir ses sistemini açtıklarında ses gelirdi. Sanırım tvleri farklı yerdeydi. Geçen yıl Ocak ayında bir şeyleri değiştirdiler ve arada TV sesi gelmeye başladı. Bu Aralık Ayında da bir gün aramızdaki duvarı deldi, ev deli gibi titredi. O gün bugündür onların TV sesini olduğu gibi net bir şekilde dinliyorum.

Apartman yöneticisi bakalım bu işe ne diyecek, kafamdakileri toplayıp birazdan görüşmeye gideceğim.
    http://www.amazing1.com/emp.html

sorunu çözecek alet

tv yi servise gönderir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmart -- 19 Şubat 2015; 12:09:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

Tv sesi gelince duvarda tv nin denk geldiği kısmı tekmele.Ekran sallanınca uyarıyı alıp sesi kısarlar.İşe yaramazsa onların seslerini bastıracak şekilde tv sesini aç.Bu da mı yaramadı ? Kapılarına git onlara usulca yaklaş ve kulak memelerini em.

hocam ya başta iyi gidiyordu mantıklı dedim ama en son beni bitirdi
  • Aynen, benimde aklima tam bu gelmisti. Daya EMP'yi gerisini o dusunsun.
  • Nasıl alabilirim bunu ve tam olarak ne işe yarıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

benimde basima geldi kuzende kalmistim o gun yan komsuyla yanyanaydi oda orasida yatak odasiymis allah kahretsin aman tanrim didim o ne sehvettir o ne abazanliktir bagira bagira kahkaha atarak en son kadin yat ustune cikicam dediginde duvari yumruklamistim.olan var olmayan var yani onu gectim 3 saat boyunca nedir abi ya nasil bir enerjidir.ta ayatagin gicirtisi geliyodu olayin siddetini olcusunu sen dusun

• Neodyum mıknatıslar ise yararmi ki duvarın bi tarafına koysan bu muknatislarden 1 düzine ?

Ekleme: şöyle bi yazı buldum sanırım LCD ve led Ler etkilenmiyormus.
    http://ieee.bilkent.edu.tr/teknoloji101/?p=2418

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 19 Şubat 2015; 13:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

quote:

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

benimde basima geldi kuzende kalmistim o gun yan komsuyla yanyanaydi oda orasida yatak odasiymis allah kahretsin aman tanrim didim o ne sehvettir o ne abazanliktir bagira bagira kahkaha atarak en son kadin yat ustune cikicam dediginde duvari yumruklamistim.olan var olmayan var yani onu gectim 3 saat boyunca nedir abi ya nasil bir enerjidir.ta ayatagin gicirtisi geliyodu olayin siddetini olcusunu sen dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım

Alıntıları Göster
    kardeşim peruk tak, duvarı del, tvnin içinden halkadaki kız gibi çıkart

• quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

Neodyum mıknatıslar ise yararmi ki duvarın bi tarafına koysan bu muknatislarden 1 düzine ?

Dostum Allah sabır versin bu durumu ancak yaşayanlar bilir. Bende bir anımı anlatayım, oturduğum şehire göre lüks bir sitede oturuyorduduk. Dışarıdan bakınca lüks görünün apartmanlardı bunlar, rezidans diyebilceğimiz cinsten. İlk taşındıgımız yıllar yanımız boşdu sonra yanımıza türkiye basketbol süper liginde oynayan bir sırp bir basketbolcu taşındı. İşte herşeyin başlangıcı bu oldu, her gece 12-2 arası bilgisayarda ailesi ile mi artık neyse sırpça bağara bağara konuşuyordu. Binanın duvarlarını artık neyden yapmışsalar bilmiyorum mika mıdır nedir adamın yaptıgı herşeyi duymaya başladık. Adamın boyu 2 metre, bağara bağara konuşan iğrenç bir tip insana bile benzemiyor. Bu bide bir türkle evlenmiş fakat beraber kalmıyorlardı birgün karısı bu adamın yanına geldi(karısı 1.55-60 filan). O geldiği zamanda benim yarın finalım yada vizem vardı saat gece 12 gibiydi yatagımda ders calısıyordum, benim odamda adamların yatak odasıyla komşu. İşte o gün yaşananları ne ben anlatayım ne siz dinleyin. Adam karısıyla bir ilişkiye girmeye başladı duysanız sanki kadın zevkden ölüyor, kadınıda geçtim adam kadından daha çok bağarıyor. Ses öyle bir geliyordu ki pc'den kaliteli kulaklık ile film izleyin anca o kadar net gelirdi. Artık adamın hangi pozisyonda yaptıgını, ne zaman ilişkinin bittiğini, peak noktasını filan bile duyuyordum. Kaç kere şikayet ettik ama nafile. Ailem ile mutlu ve huzurlu yaşarken evde ne huzur kaldı ne mutuluk artık herifin seslerini duymakdan bıktık, benim psikolojim bozuldu artık en ufak tıkırtısını bile duyar hale gelmiştim en sonunda bu türkiyede başka bir takıma transfer oldu ve yanımız boşaldı bizde rahat ettik.

• Esenler Bağcılar Esenyurt tan birimde oturuyorsun kesin apaçi çok buralarda
  • aynı sorun bendede var aç bi basslı şarkı son ses aç bassı fulle takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Nasıl alabilirim bunu ve tam olarak ne işe yarıyor acaba?

her türlü elektronik cihazı mort eder servislik eder anında
    profesyonelleri böbrek taşı bile kırıyormuş:)

deal extreme ebay alibaba da bulursun
    kit olarakta satılıyor alıp birleştirebilirsin de
    EMP device yada EMP genarator diye geçer

hiç olmadı googledan arattır şemasını bulur bi elektronikçiye yaptırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım

Alıntıları Göster
    Eve en babasından ses sistemi alıyorsun ve onları ağlatana kadar EDM dinliyorsun.

• Allah kolaylık versin kardeşim, bence önce bi ev sahibi konuşsun, halletmeye çalışsınlar. Başka bi duvara aldırmaya çalışın. Olmazsa emp al, tvsi çalışmayacaktır yani frekanslarla falan oynuyordu sanırım duvara dayıycan aleti çalışmayacak. (Şuan götümden salladım ama böyle bişeydi).

Hiç mi hiç olmadı, kavga et kardeşim. Huzur falan bırakmamışlar. Ev sahibi olabilirler ama insan değiller demek ki. Hem sesten rahatsız oluyolar hem de sizi gürültüleriyle rahatsız ediyolar. Bence bunun yasal bi çözümü bile olmalı insanı katil ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Neodyum mıknatıslar ise yararmi ki duvarın bi tarafına koysan bu muknatislarden 1 düzine ?

bence güçlü mıknatıs işe yarar yazının sonunda da öyle demiş zaten

özetle normal mıknatıslar tüplü leri belirgin şekilde etkiler
    lcd led tip olanlara etkisi gözle görülmeyecek kadar azdır
    daha güçlü mıknatıslar ağır hasar verir demiş

kısaca şebeke elektiriğiyle çalışan büyükçe bir elektromıknatıs tv yi pert edebilir çok mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: msmart

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

bence güçlü mıknatıs işe yarar yazının sonunda da öyle demiş zaten

özetle normal mıknatıslar tüplü leri belirgin şekilde etkiler
    lcd led tip olanlara etkisi gözle görülmeyecek kadar azdır
    daha güçlü mıknatıslar ağır hasar verir demiş

kısaca şebeke elektiriğiyle çalışan büyükçe bir elektromıknatıs tv yi pert edebilir çok mantıklı

Alıntıları Göster
    duvarın kalınlığı ve duvarın içeriği ne acaba 1 tuğla ve sıvaysa yukarıda denildiği gibi mıknatıs elektromanyetik alan falan işe yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

quote:

• xxbursankaraxx X kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş Çarşıda oturuyorum, bir de eşek yüküyle kira ödüyorum ona yanarım
  • güldüm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.