Şimdi Ara

Ortak Duvara TV Asan Komşu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124
Cevap
6
Favori
14.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaştan saat 14:00 den beri haber yok başına birşey gelmiş olmasın
  • areslite A kullanıcısına yanıt
    Yok, evde durursam kafayı yiyeceğim için dışarı çıktım, net paketim anca yenilendi o yüzden Bana bir şey yapmaya kalkarsa o manyak Apartmanı ayağa kaldırırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMP işini ciddi ciddi düşünmelisin. Allaha emanet ol.
  • Bu EMP'yi nerden bulabilirim acaba bana yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar?

• sulh hukuk mahkemesine dava acabilirsin kat mulkıyetınden kaynaklı ev sahıbı olsa bıle şikayet devam ederse mülkiyetlerini bile satabiliyor mahkeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Bu EMP'yi nerden bulabilirim acaba bana yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar?

Kimseyle muhatap olmadan 181 i arayıp şikayette bulun. Kapına kadar gelip desibel ölçümü yapar ve cezayı basarlar. Kimse kimseyi rahatsız edemez!

• Sesin açık olduğu zaman yöneticiyi evine çağır

• Cesmede yanindaki disconun sesinden rahatsiz olup evine ses sistemi kurdurup butun cesmeyi istiklal marsiyla inleten is adamanin kulaklarini cinlattim aksam aksam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 19 Şubat 2015; 22:46:52 >
  • quote:

Bu EMP'yi nerden bulabilirim acaba bana yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar?

yazdım zaten oku dostum
  • benım anlamadıgım neden o duvardan başka bir duvara asamıyorlar televizyonu ? belli ki rahatsız ediyorsun niye ısrar eder böyle komşular

çözüm olarak bulabilirsen jammer veya 2 adet telefon ile seste bozukluk yapacaksın. eğer akıllı tv kullanıyorlarsa da cep telefonundan bile kafasını karıştırabilirsin tv'yi.
  • çok ucuza degauss bobini al. televizyon tamircilerinde var. halka gibi birşey, o kadar uzun bir sargı var ki içinde düğmesine bastımı tüplü televizyonları mahvedebilirdi.

duvar arkasından televizyonu mahvet. aquila(kartal) böyle işe de çık içinden.
  • Sonuç nedir?
  • Insan gibi git kapilarina konus

Ters davranirsa yöneticiyle konus , baktin olmadi kavga çikar.

• U. kullanıcısına yanıt
    yöneticinin pek bir etkisi olamaz komşuyla bende sorun yaşamıştım kesinlikle insanı karakolluk yaparlar.En sonunda dayanamayıp dairesine gittiğimde kavga edecektik karısı adamı çekip kapıyı kapatmıştı.Onunla orta yolu bulmaya çalışın veya araya birilerini sokup ikinizin arasında orta yolu bulmaya çalışsınlar.İnşallah sorununuz düzelir.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    başkasının dediğini yapmayı yeniklik sayıyorlar onun için rahatsızlıkda olsa kendi yaptıkları iş için ısrar ediyorlar başka açıklaması yok malesef
  • Güçlü mıknatıs bul (5-6 tane) tam tv nin arkasına yerleştir hepsini sırası ile birdaha açarlarmı bakalım tv yi :)
  • konu üstte kalsın belki birinin yardımı dokunur
  • quote:

Hocam yeni emekli olmuş 50li yaşlarında bir aile. Sanırım emeklilik hayatına pek alışamadıkları için sabahtan akşama kadar televizyon açıyorlar zaten. Ben sınav haftamda insan gibi gittim konuştum, sınav dönemim bitince dahi aradı sınavlarınız nasıl geçti diye onlarda hiç sıkıntımız yok. Ama ilk mesajda anlattığım gibi, geçen gün gidip apartman yöneticisine adımı ve telefon numaramı verip aratması bende bardağı taşıran son damla oldu.

Sigortaları eski tip ancak bizim evler site şeklinde, blokların kolonlarından duvarlarına kadar her şeyi ortak sadece girişleri ayrı. Yani onların tarafa girmem sıkıntı olur. Bir de sigortalar tam kapılarımızın yanında, o yüzden imkansız gibi bir şey.

Bina epey eski ancak ilk taşındığımda gürültü yoktu. Çok nadir ses sistemini açtıklarında ses gelirdi. Sanırım tvleri farklı yerdeydi. Geçen yıl Ocak ayında bir şeyleri değiştirdiler ve arada TV sesi gelmeye başladı. Bu Aralık Ayında da bir gün aramızdaki duvarı deldi, ev deli gibi titredi. O gün bugündür onların TV sesini olduğu gibi net bir şekilde dinliyorum.

Apartman yöneticisi bakalım bu işe ne diyecek, kafamdakileri toplayıp birazdan görüşmeye gideceğim.

Bunlar TV'yi duvara gömmüşler yada duvar aparatını takmak için deldikleri delik bayağı bir sınırı geçti demek.Bu belkide senin yalıtımına zarar verdi.Bu sesler geldiğinde anında yöneticiyi çağır ve zabıt tuttur.Durumu izah et.Komşuyu tatlı bir dille tekrar uyarın ve o TV'yi ortak duvardan almalarını rica edin.Baktınki rica felan işe yaramıyor,yöneticiye'de imza attırdığınız zabıt kağıdını herneyse polise alın ve gidin şikayette bulunun.Bu kadar uyarıya rağmen halen o gürültü geliyorsa o komşu iflah olmaz.Siz kesinlikle bu sıralamaları yapın.baktınız çare yok burdan sizin için düşüneceğim.Bu konularda baya bir tecrübe sahibiyim.

Bakın benim evimin banyosundan su akıyordu.Birisinin borusu patlamış ve kimse üstlenmiyordu.Artık su evin her tarafına ulaşmaya başladı ve ben çıldırdım.Bu insanlıktan anlamayanların hepsinin kapısına çıktım ve dedimki,bu su bana üst katlarımdan birinden geliyor,bakın evimi su basıyor ve içerlere gelmeye başladı.Siz üst komşular hiç oralı olmuyorsunuz.Malum kimse evini kırdırtmak istemiyor.Bakın tam 1 saatiniz var ve buna çözüm bulmazsanız evimdeki tüm giderleri tıkarım zıçtığınız b.k evinizde dolaşır yapmayan namussuzdur...dedim ve çıktım.Sonra usta geldi 2 üst kattan geliyormuş.Daha bunun gibi neler var anlatsam bitmez.

Son olarak bu gürültü mevsusundada yan komşum ve yine ortak duvar.Adam gecenin 3'ü 4'ü 2'si dinlemiyor bebeğini öyle bir seviyorki hayvan sesleri vs..Aman Allahım neler neler.Sonra Annem vasıtası ile o evin hanımına haber yolladık.Dedik böyle böyle..Bu adam malum sabah işe gitmiyor gece oturuyormuş.Malum baya bir istihbarat yaptım ve uyuduğu vakte giydiği dona kadar elimde bilgi :) En kötü anında tam uykusunun ortasına bir gün bi zıçtım herif donla çıkmış kapıma gelmiş şikayete.Neyse tartışma felan uzun hikaye.Adama son lafım sen sıkıyorsa bi daha gece yarısı Gık de bakalım ne oluyor..Kökten çözüm...

• Yöneticiyi ara ve ona de ki; "Y'ciğim bana gelip bir kahve içmeye ne dersin? Idrar ediyorum lütfen gel" geldikten sonra onu malum odada misafir et, biraz uzağına otur ve Alçak sesle konuştuğun anlaşılmayacak kadar alçak sesle konuş fakat ilgisini çekecek şeylerden bahset... Eğer insansa sana kendi ağızıyla rahatsız olup olmadığını sorar, sormazsada daha sonra tekrar arasın. Yöneticiyle aranı iyi tut, ona küçük sürprizler yap. Dönem soğuk savaş dönemi taktiksel çalış.

• Hocam desibel öüm cihazı al. ses çıktığı zaman ölçerken video çekersin kanıt olqrak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.