Şimdi Ara

Ortak Duvara TV Asan Komşu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum komşunun kızının Lys'ye çalışması büyük bir avantaj.Elinde kullanabileceğin bir sürü şey var.Yine de anlaşmaya çalış önce.

Allah kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Hasta

Dostum komşunun kızının Lys'ye çalışması büyük bir avantaj.Elinde kullanabileceğin bir sürü şey var.Yine de anlaşmaya çalış önce.

Allah kolaylık versin.
    Sana z506 yetmez hocam alacaksın birinden ödünç z5500 verecen ayarı.
  • Sesin en yüksek olduğu zaman al yöneticiyi de durum bu,yönetici çözüm bulamazsa polisi ara,hiç olmadı son çare matkapla del duvarı öteki taraftan çık
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Allah aşkına biri bana bir çözüm yolu göstersin...

Komşum televizyonunu tam aramızdaki duvara ASMIŞ!!! Ne izlerlerse aynen dinliyorum, bazen ses o kadar çok geliyor ki kendi televizyonumu bastırıyor, salonu geçtim koridordan bile çok rahat bir şekilde duyuluyor. Bir dünya para harcayıp yalıtım yaptırdım ancak televizyonları duvara yapışık olduğu için etki etmedi. Final haftamda gittim konuştum sadece o haftalık dikkat etti. Telefon numaramı ve adımı aldı, aynı şekilde kendi numarasını verdi lütfen sınav dönemlerinde haber et dikkat edelim dedi. Televizyonu duvardan alsanız olmaz mı dedim onu yapamayız, apartmanın ses yalıtımından kaynaklı o konuda yapabileceğimiz bir şey yok, sizin yaptırdığınız yalıtım da yanlış yapılmıştır onu kontrol ettirin dedi. Bu arada bu komşum gece 1de biz salonda gayet alçak hatta neredeyse fısıldayarak konuşuyorken duvara vuran insan...

Her neyse, 2 gün önce ses sistemini çok yüksek olmayacak şekilde (bass'ı bile %30daydı) açtık ve şarkı söylüyoruz. Saat tam olarak 18:15... Arkadaşlarım 19'da gidecekler zaten aceleleri var, kısa bir eğlence olacaktı yani. 18:48de yönetici aradı cep telefonumdan, adımla hitap edip U.'cum evden bağırışlar geliyormuş, merak etmişler dedi. Arkadaşlarla şarkı söylüyoruz merak edilecek bir şey yok, sizde benim numaram yoktu nerden buldunuz dedim bende vardı zaten dedi geçiştirdi. İyi dedim kapattım.

Direkt olarak tv sesinden bıkıp yalıtım yaptırdığım duvara kulağımı dayadım tek bir çıt bile yoktu. Alt kat komşum eve hep geç gelir ama çok sessiz bir insan olduğu için saygı göstermek adına ses sistemini açmadan önce mutlaka camdan aşağı kata, ışığına bakarım, o gün de ışığı yoktu. Arka odalarına da baktım aynı şekilde oralarda da her hangi bir yaşam belirtisi görünmüyordu. Zaten o evimde küçücük çocukların gürültüsüne bile laf etmemiş insandı, buna bir şey diyeceğini hiç sanmazdım, daha önce de yapmıştık. Geriye bir tek yan komşum kalıyor. Numaramı ona verdikten sonraki ilk gürültümdü çünkü bu. Apartmanda adımı ve telefonumu ondan başka bilen yok. Yönetici zaten bilmiyordu aidatları bile daire numarama kesen, bana adımı bile sormamış biriydi.

Her neyse, o gün yan komşumun tv sesi neredeyse hiç gelmedi ya da çok az düzeyde geldi. Ancak, dün gece saat 21:45 ile 23 arasında adeta evi yıktılar. Evimin bütün odalarından duyulacak şekilde müzik dinlediler. Zaten çok sık olay yaşanan bir ev. Bağırış çağırış, küfürler hiç eksik olmaz. Bir kavgalarında hiç unutmam Pazar sabahı misafirim onlara komşu odada yatıyor, ben diğer odada yatıyordum onların gürültüsüyle uyandık, arkadaşım polis çağıracaktı ben engel oldum. Yine gece 1'de bile kapıların çarpıldığı, bağırış çağırışın eksik olmadığı kavgalar eden insanlar.

Şu anda yine tv seslerinden ötürü evde kendi kendime delirmek üzereyim. Yarın yöneticiyle konuşmayı düşünüyorum, komşumun ikili oynadığını anladığımdan dolayı artık ondan bana hayır gelmeyeceğini anladım. Yöneticinin bu konuda bir yaptırımı olabilir mi? Ona ek olarak ev sahibimden de yöneticiyi aramasını istemeli miyim?

Valla ilk taşındığım 5 aylık zamanı özledim. O zaman tvleri bu duvarda değildi herkes halinden memnundu. Son 13 aydır delirmek üzereyim. Komşum ev sahibi, ben kiracıyım. Ama ev sahibim akrabam olduğu için aramız çok iyidir, ben ne desem yardımcı oldu sağolsun. Ben sinirden mantıklı düşünemiyorum artık komşum konusunda

İmkanın varsa eve bundan al. Komşun 1 haftaya taşınmazsa gel yüzüme tükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 19 Şubat 2015; 2:28:59 >

• 3 katlı Müstakil evde oturuyorum evde at bile koştursam sıkıntı olmaz. Volume %80 Bass %100 sülalem raat
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

ahhahahaahh
  • Hocam iyi geceler.Benim de başıma geldi aynısı.Şimdi gizlice her akşam aç yatıyorum doğal olarak onlar da günaha giriyor.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

quote:

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

ahhahahaahh

Alıntıları Göster
    Git aşağıdan şalterini kapa denemiştir

Odamı olmadı matkapla duvara gir tvden çık kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 19 Şubat 2015; 2:45:20 >

• Telefonuna kumanda programı yükle Ses olduğunda kapatırsın televizyonu
  • o komsunun amcasinin kizinin ev sahibinin dayisinin kardesinin amcasinin oglunun enistesinin gelininin dayisina buradan selamlarimi iletiyorum. ayrica bu karda disarda sogukda kediler kopekler aç aç dolasiyorlar. ekmektir neyimdir birakin sokaklara.
  • quote:

adamlar binaları çürük yapıyorlar sen ses yalıtımından bahsediyon
  • eğer fark fazla değilse ince uçlu matkapla tvnin olduğu yerden delik aç tv yi bozarsın bir şekilde olmadı polis çağıracaksın gece 10 dan sonra gürültü yapmak suç unsuru diye biliyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
  • Komşunuzu güzel bir dille uyarmayı deneyebilirsiniz.
  • Ortak duvar kadar rahatsız edici birşey yok zaten, resmen tanımadığın adamlar hayatına giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

eğer fark fazla değilse ince uçlu matkapla tvnin olduğu yerden delik aç tv yi bozarsın bir şekilde olmadı polis çağıracaksın gece 10 dan sonra gürültü yapmak suç unsuru diye biliyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
    Git sigortalarını kapat hatta ana sigorta kutusu açıktaysa mutlaka vidali sigorta oluyor eski tip onu sök at cebine. Yedek sigortaları yoksa arasın dursunlar akşam vakti

Tam bir hıyarca yöntem ama yapacak bişey kalmamış adam insanlıktan anlamıyor demek ki. Gerçi final dönemi dikkat etmeleri iyi niyetli olduklarını gösterir ama anlamadım .... Bu arada yaşlılar mı nasıllar ev sahipleri. Kulakları duymadğı için çok açıyor olabilirler.

Ayrıca duvara tv asıp asmamakla alakası yok maalesef. Yeni binaların yalıtım düzeyi berbat derecede. Kağıt duvar yapıyor inşaatçılar malzemeden çalıp . O eski duvarlar yok artık. Adam tvyi duvara asmasa bile o sesi duyarsınız mutlaka . Ota boka yasa çıkaranlar inşaat sektöründe yalıtım konusunda adam gibi yasa çıkaramadılar. Mantolama iyi dedik onuda her firma adam gibi yapmıyor standardı yok. Bazı yerleri açıkta bırakıyorlar bütün ısı o bölgeden kaçıyor mesela.

Benim merak ettiğim ise bu balon emlak piyasasında tonla para aktarılan evlerin kaliteleri de ortada işte. Madem ince tuğla kullanıyorsun iki daire arasına bari ince tuğla arasına kalın mantolama straforlarından koyda en azından tiz sesler engellensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Git sigortalarını kapat hatta ana sigorta kutusu açıktaysa mutlaka vidali sigorta oluyor eski tip onu sök at cebine. Yedek sigortaları yoksa arasın dursunlar akşam vakti

Tam bir hıyarca yöntem ama yapacak bişey kalmamış adam insanlıktan anlamıyor demek ki. Gerçi final dönemi dikkat etmeleri iyi niyetli olduklarını gösterir ama anlamadım .... Bu arada yaşlılar mı nasıllar ev sahipleri. Kulakları duymadğı için çok açıyor olabilirler.

Ayrıca duvara tv asıp asmamakla alakası yok maalesef. Yeni binaların yalıtım düzeyi berbat derecede. Kağıt duvar yapıyor inşaatçılar malzemeden çalıp . O eski duvarlar yok artık. Adam tvyi duvara asmasa bile o sesi duyarsınız mutlaka . Ota boka yasa çıkaranlar inşaat sektöründe yalıtım konusunda adam gibi yasa çıkaramadılar. Mantolama iyi dedik onuda her firma adam gibi yapmıyor standardı yok. Bazı yerleri açıkta bırakıyorlar bütün ısı o bölgeden kaçıyor mesela.

Benim merak ettiğim ise bu balon emlak piyasasında tonla para aktarılan evlerin kaliteleri de ortada işte. Madem ince tuğla kullanıyorsun iki daire arasına bari ince tuğla arasına kalın mantolama straforlarından koyda en azından tiz sesler engellensin.

Alıntıları Göster
    Yan komşunun sigortasını indir elektriğini kes

• Ara polisi gece vakti gurultu yapiyorlarsa. İlkinde uyari ikincisinde ceza yerler.
  • RangerSkin R kullanıcısına yanıt
    6+2'den sonra koparttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.