Şimdi Ara

Ortak Duvara TV Asan Komşu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar evde yokken duvara tekme at cok hassas oluyor kesin düşer
  • sizin duvarlar plastikten herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım

Alıntıları Göster
    kiracılarsa ev sahiplerine ulaş yok değilse işin zor gibi çünkü öyle bir kanun olduğunu sanmıyorum ortak duvar davası ....

• Ahahahhahahahahahhahahahha
  • Kiracıysan başka bir yere taşınmanı öneririm (zaten ev sahibiymiş diğeri)

Bu tip özürlü mühendis, müteahhitleri yaptıkları evler böyle oluyor iyi sen sadece tv sesi duyuyorsun,

Millet grup sex yapıyor resmen yatak odaları bitişik olduğundan.

Başka çözüm yok yalıtım hikaye.

Konuştuğunuz halde çözemiyorsanız, ya kavga dövüş olacak ya da taşınacak 2 taraftan biri.

bizim binada da bazen böyle sorunlar oluyor, komşu çocuğu zırlar, yatak odalarından diğer sesler gelir (bina da 80 daire var, bu tür şikayetleri olan mevcut, ben pek yaşamıyorum)

Yaşadığımda ise .... komşusunada binasında kapımı kitler müzik hoparlör son ses açar, arada kuru kuru bass vurdururum.

Ciddi manada apartmanların hemen hepsinde bu sorun var, ya yatak odaları bitişiktir ya da iyi bir kalınlık yoktur , terlik sesi, hoplama zıplama sesi, pompa sesi, her bir şeyin sesi sorun olur.

5+1 alırsın kısık dinlersin vs. bunları saymıyorum.

Olurda bir gün kendime ev alırsam bu kesinlikle böyle apartman dairesi olmayacak, ya 3-5 katlı, ya da müstakil villa tarzı.

Ev huzur yeridir, İstanbul'daki hemen her daire ise huzursuzluk yeri.

edit: Bazı binalarda çift tuğla + araya izolasyon vs .mevcut lakin komşu adı taşıyan sığır sizi rahatsız etmek istyorsa zaten her türlü edecektir.

Bazı arkadaşlar profesyonel yalıtımdan bahsetmiş evet, 300.000 'tlye alınan eve sırf dingoları duymamak için profesyonel ses yalıtımı yapıp bir ev parası daha dökmek zekice mükemmel bir çözüm.
    (diğer daireyi satın alın bunu yapacağınıza.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 19 Şubat 2015; 15:52:11 >

• quote:

quote:

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım

Alıntıları Göster
    2 katlı müstakil sülalem raad

Ama şöyle bir tavsiyem var.Uzun bir matkap ucu bul.Duvardan çıkıp televizyonun içinden geçecek kadar.Sonra duvarla birlikte televizyonu del.Duvara televizyon asmak için deliyordum de

• Ev alma komşu al diye boşu boşuna dememişler.Allah'a şükür evde ufaklık olmasına rağmen hiç bir komşumuz şikayet etmedi.Hepsi anlayışlı insanlar Allah razı olsun.
  • quote:

quote:

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım

Alıntıları Göster
    Yüksek manyetik alanı olan birşey koy oraya.

Edit: Konuyu okumamıştım, yukarda bahsedilmiş tartışılmış. Denemeye değer hertürlü çinli sitelerde neodymium var ucuza hertürlü bozacaktır bir sürede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 19 Şubat 2015; 16:27:00 >

• quote:

quote:

6+2'den sonra koparttı

Anlamadım

Alıntıları Göster
    Eğer son model tvlerdense evine yarım saat misafirliğe gir. Daha sonra tvnin marka modelini falan çaktırmadan al. Telefonuna yazılımını yükle. Çok ses yaparlarsa sesini kısarsın. Ayarlarını kurcalarsın.

• inventive kullanıcısına yanıt
    Hocam 6+1 olmasın o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Eğer son model tvlerdense evine yarım saat misafirliğe gir. Daha sonra tvnin marka modelini falan çaktırmadan al. Telefonuna yazılımını yükle. Çok ses yaparlarsa sesini kısarsın. Ayarlarını kurcalarsın.

Alıntıları Göster
    izolasyonu arada boşluk kalacak şekilde yumuşak bir malzeme ile yaptırmalısınız ama yine de duvardan gelen bir titreşimin sese dönüşmesini engellemek çok zor.. ev sisin ize uğraşın- yoksa değmez.. kolay gelsin..
  • markasini ogren su duvar otesi menzilli kumandalardan siparis et net cozum bence
  • Banada aynısını yapıyorlardı hoparlorlerimi dayıyordum duvara ses seviyesini kökleyip psikopat bakışlar atıyordum duvara
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

benimde basima geldi kuzende kalmistim o gun yan komsuyla yanyanaydi oda orasida yatak odasiymis allah kahretsin aman tanrim didim o ne sehvettir o ne abazanliktir bagira bagira kahkaha atarak en son kadin yat ustune cikicam dediginde duvari yumruklamistim.olan var olmayan var yani onu gectim 3 saat boyunca nedir abi ya nasil bir enerjidir.ta ayatagin gicirtisi geliyodu olayin siddetini olcusunu sen dusun

Dusa girmeleri filan butun ayrintilari duydum ben. Simdi de salonda kavga seslerini duyuyorum, yatak odasina mi gecsem acaba tekrar.

• quote:

quote:

quote:

Bu müteahhitler ses yalıtımına hic para harcamiyorlar anlaşılan. Bir kere üst komşunun çılgınca sex yapmasını duyduktan sonra artik salonda yatiyorum.

benimde basima geldi kuzende kalmistim o gun yan komsuyla yanyanaydi oda orasida yatak odasiymis allah kahretsin aman tanrim didim o ne sehvettir o ne abazanliktir bagira bagira kahkaha atarak en son kadin yat ustune cikicam dediginde duvari yumruklamistim.olan var olmayan var yani onu gectim 3 saat boyunca nedir abi ya nasil bir enerjidir.ta ayatagin gicirtisi geliyodu olayin siddetini olcusunu sen dusun

Dusa girmeleri filan butun ayrintilari duydum ben. Simdi de salonda kavga seslerini duyuyorum, yatak odasina mi gecsem acaba tekrar.

Alıntıları Göster
    Bence sizin evler tek bir evmiş ev sahibi iki daire parası alabilmek için ortaya duvar örmüş

• quote:

quote:

quote:

Bence ikisinide cek konus ya savasin yada ..inbende ona gore bi oda seciyim de bence yap yani ugrasmiyim dersen mutfakta kal derim ben

• sen de oraya çamaşır makinası koy sabah akşam çalıştır paso kurulama programı aç, içine de tek bir ayakkabı koy... Bundan sonra benim çamaşır makinem de burada çalışacak aquila (kartal) de bitir. O kadar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Şubat 2015; 19:08:19 >
  • Yorumlar harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Nasıl alabilirim bunu ve tam olarak ne işe yarıyor acaba?

Aynen hocam insanliktan anlamiyorlarsa bir EMP daya duvara onlar düşünsün
  • Bence polis çağırın bir yerleri titresin. Yada eline sopa al kapılarına dayan. Sanki onları dövecek gibi. sonra gidip televizyonu parçala.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.