Şimdi Ara

ORTALAMA BİR ARABA TAMİRCİSİNİN BU FORUMDAKİ ADAMLARIN YÜZDE 99 UNDAN FAZLA KAZANACAĞI GERÇEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdaki şahıslar yok TEOG yok ÖSS yok ingilizce diyene kadar araba tamircisi kişi çoktan işinde 10 sene tecrübeli hale geliyor

En köyü şanzuman tamiri 20k dan başlıyor(1 bilemedin 1.5 günlük iş)

En kötü motor indirme 50k

Burdakilerde 2 3 kere mezuna kalma peşinde hala

Sanıyorlar ki bikaç kere mezuna kalınca ileride milyoner olacaklar

Genelde aileler çocuklarını statü atkasınlar diye okutmanun peşinde bilmiyorlar ki öyle bişey yok

Tamam okudu mezun oldu

En iyi ihtimalle doktor oldu aldığı para 50k Max

Bak bu en en iyi ihtimal

Dünya kadar 12 13k ya başlayan var

Asgariyi söylemiyorum bile

Deneyim kazanınca da sanmayın kimse size yüzbinler verecek

12k ya başlayan bi adam ki eğer mühendis mimar yani beyaz yaka denilen sınıf 10 sene tecrübekeninxe de alacağı para 25k

Tamirci senin ayda aldığın parayı günde kazanacak zaten

E ben ne anladım bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse usta daha az kazanır demiyor zaten. o ustanın yaptığı işi yapmak kolay mı zannediyorsun? okumak bir işte ustalaşmaktan çok daha kolay

• Aynen
    10 15 sene fazladan okul okumak şanzıman veya motor tamirinden daha kolay dimi
    Aynı işin fazlasını zaten mihendis yapıyor?
    Aynı işin fazlasını mühendis yapınca 15k alıyor usta yapınca o parayı günde kazanıyor olay bu kadar basit
    Neyse ki ben çok geçmeden olayın farkına varıp bıraktım okulu
    Hala okumaya devam edenlere de bol şans dilerim

• 👍🏻

• Sanayiye gidip bi bakın tüm ustalarda sıfır X5 Q7 falan var
    En kötü Insignia falan oluyor

• Flu Medya & Skor Medyayoutube
    Ali Koç: "Biz içinde bulunduğumuz durumdan zevk mi alıyoruz sanıyorsunuz?"
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=3RbOZ2OMjNo

• En iyi ihtimalle doktor oldu aldığı para 50k Max

ABİ BEN KAYDIMI SİLDİRİYOM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru diyorsun da taklaya gelme riski de var sadece sanayi değil çoğu işi çıraklıktan ustalığa yaparsın ama bu yolda herşeyi batıradabilirsin. üniversiteye gidip 12 senenin üstüne bi 4 sene daha ders abanırsa dediğin gibi max 50k maaşla ortalama hayat yaşar. iyi değerlendirip sağlam çevre kurarsa tecrübe edinirse ordan da iyi yerlere gelinebilir.

büyük risk büyük ödül

• Her şey para değil ki? Bizim yaptığımız iş sıradan iş değil üniversite okumak basit bir şey değil daha ilk bölüm yılımda bile kaç farklı deneyim elde ettim bunun daha 3 yılı var ve bunlar yerine gidip dükkanda metaller arasında daha fazla kazanacam diye çalışılmaz, cla aracım olmasın 508'im talisman'ım olsun ne yazar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 28 Kasım 2023; 0:10:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e git ol madem? kolundan tutan mı var? kafana silah dayatıp mı okutuyorlar? hiç bana yaş deme sanayiye 20 yaşında askerden gelince girip usta olan da var.

ben sanayide de çalıştım. herkesin kendi düşüncesi ama ben aylık 500k bile verseler yapmam net. okurum aylık 25-35k kazanırım, memur eşim de 25-35k getirse her şeye yeter. tatilimi yapar, hobime vakit ayırır, aileme vakit ayırır bu dünyadan göçer giderim. benim nazarımda 1000 kat daha huzurlu.

kendin olmuyorsan burada sallama. lafa değil icraata bakar bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 28 Kasım 2023; 19:17:22 >
  • okumak zaten boş, okumamış demesinler diye okuyacam yoksa hayalimdeki meslek ticaretle ugrasmak zaten okuyup 4 5 yıl calısıp kendi işimi yaparım muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okumaya devam mı hala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.