Nedenki bu soru anlamadim ben soran aferin iyi yapionuz harcayin yakitlari bitirelim özkaynaklarimi dicek yoksa :)))
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
Nedenki bu soru anlamadim ben soran aferin iyi yapionuz harcayin yakitlari bitirelim özkaynaklarimi dicek yoksa :)))
Alıntıları Göster
Bende 35.000 civarı yapıyorum,genelde iş gereği,10.000 km falan gezmek için..!
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
Alıntıları Göster
100-120 bin arası...
quote:
Orijinalden alıntı: PROfessionaL
100-120 bin arası...
Alıntıları Göster
şehir içi 5000 şehir dışı 1500
ayrıca kısaca aracının benzinlimi dizelmi olduğunu belirtilirse güzel bir istatistik olur. ben yılda 10000 ş.i. 5000 ş.d. toplam 15000 km yapıyorum. aracım dizel.
quote:
Orjinalden alıntı: kartla06
şehiriçi-şehirdışı ayrı ayrı yazarsak sevinirim. bunların kaç kmsi mecburi iş seyehatleri
quote:
Orijinalden alıntı: _c@dı_
ayrıca kısaca aracının benzinlimi dizelmi olduğunu belirtilirse güzel bir istatistik olur. ben yılda 10000 ş.i. 5000 ş.d. toplam 15000 km yapıyorum. aracım dizel.
quote:
Orjinalden alıntı: kartla06
şehiriçi-şehirdışı ayrı ayrı yazarsak sevinirim. bunların kaç kmsi mecburi iş seyehatleri
şehiriçi 12000 şehirdışı 4000 geçen sene den bu yana yaptığım km
bir arkadaşım geçen sene 116.000 km yapmıştı türkiyede gezmedik yer bırakmamıştı + italya yada uğramıştı reno megane dci ile
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
yılda en az 40 bin km işim gereği şehir dışı yolculuk yapıyorum. gezmek içinde yaklaşık 10 bin km falan şehir içinde de 5 bin km falan yapıyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
yılda en az 40 bin km işim gereği şehir dışı yolculuk yapıyorum. gezmek içinde yaklaşık 10 bin km falan şehir içinde de 5 bin km falan yapıyorum.
senede 55 000 mi yapıyorsunuz yani??.... 2 senede 110 eder bea....satarken yeni kokusu durur aracın yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
quote:
senede 55 000 mi yapıyorsunuz yani??.... 2 senede 110 eder bea....satarken yeni kokusu durur aracın yahu
Alıntıları Göster
15000 hepsi ş.içi
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
quote:
Alıntıları Göster
eh biraz öyle olurdu ama 55bin km yi tek araçla yapmıyorum. mesela 2002 passatı 4 sene kullandım 125 bin km de yeğene teslim ettim bu da ortalama 30 bin km yapar senede. 20-25 bin km de ticari araçla yapıyorum. benim enişte kargo işiyle uğraşıyor. doblo jtd var kendisinde daha 1 yıl olmadı 75 bin km ye gelmiş. bi de arkadaşın birisi yakıt cinsini belirtin demiş dizel araç kullanıyorum. selam ile...
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: porter
15000 hepsi ş.içi
Alıntıları Göster
ilk arabam, alalı 8 ay oldu. yıllık hiç hesap edemedim ama bu kadar zamanda şehiriçi 10000km şehirler arası da 1000 km yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: nJOY
ilk arabam, alalı 8 ay oldu. yıllık hiç hesap edemedim ama bu kadar zamanda şehiriçi 10000km şehirler arası da 1000 km yaptım.