Şimdi Ara

ORTAMI OLMAYAN BİRİ SEVGİLİ YAPABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
4
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı biraz kaba taslak açtım. Ama özetle anlatmaya çalışıcam durumu.
    Şu an dershanenin mezun grubundayım. Sınıflarda güzel kızlar var. Bizim sınıfta da güzel kızlar var tabii..

Şimdi tip olarak ortalamayım. Evet eskiden ağır asosyaldim, şimdi de öyleyim fakat bazı şeylerin farkındayım. Tiple pek alakası yok bu olayın.

Parada da sıkıntı yok. Bir kızla çıkabilirim en azından. Giyim & kuşamımın gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Güzel giyiniyorum sınıfta. Parfüm sıkıyorum, kişisel bakımımı yapıyorum vs vs...

Fakat tek sorun şu ki sınıfta kimseyle konuşmuyorum. Derslerde her hocaya soru sorarım, görüşlerimi belirtirim tüm sınıfın duyabilceği şekilde (sosyal fobi yok yani)

Ama teneffüs zili çaldığında ben yine oturuyorum sınıfta. Kimseyle konuşmuyorum. Tek başıma oturup soru çözüyorum. Veya tek başıma kantine çıkıp yemeğimi yiyip geliyorum, yine tek başıma tabii ki.
    Merak ediyorum, dışardan nasıl görünüyorumdur sizce? Yine asosyal ezik, mal çocuk olarak mı gözüküyorumdur, yoksa biraz daha iyi midir durumum? ve bir kıza teklif etsem ne cevap alırım sizce, ortamım olmadan teklfi etmek çok saçma mı olur? Lütfen yardım edin beyler anlamışsınızdır durumu işte.

• Durusuna bagli.Kendinden emin bir sekilde yalniz duruyorsan cool,pisirik bi sekilde duruyorsan ezik gibi .

Ortamla alakasi yok bu islerin,ortam lak lak yeridir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell.. -- 20 Kasım 2014; 0:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derse devam üniversitede kızlar teklif ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Durusuna bagli.Kendinden emin bir sekilde yalniz duruyorsan cool,pisirik bi sekilde duruyorsan ezik gibi sanirim.

Mantıklı bir bakış açısı. ve ezik gibi yürüdüğümü sanmıyorum kesinlikle.
    nerden biliyosun dersen lisenin ilk 2 yılında öyleydim ordan biliyorum. şu an gayet cool'um diyebilirim.
    ama yine de sırf arkadaşım olmadığı için ezik, mal damgası yemekten korkuyorum ya. ben ortam değil, sevgili istiyorum sadece. napıcam bilmiyorum offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

derse devam üniversitede kızlar teklif ediyor

onemlı bır dersı asıstan sayesınde gectıgım dogrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 20 Kasım 2014; 0:02:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kulübümüze bekleriz

• Aga eger fizigin varsa,kilik kiyafet vr tipde iyiyse yalniz takil zaten.Milletle arkadas olmak icin kendinizi dusurmeyin.Kendiniz olun sonra sonra 1-2 tane adam gibi arkadasiniz olur.Ama bencr yalniz takilmak en iyisi.Vicik vicik yapmacik arkadas ortamindan iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dışardan ezik mal görünüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

derse devam üniversitede kızlar teklif ediyor

onemlı bır dersı asıstan sayesınde gectıgım dogrudur

sigara molası bitti beni oyalama işe girişcem

• Kizla muhabbettin iyi olsun yeter. Onu kendine bağlaman yeter.

• quote:

Durusuna bagli.Kendinden emin bir sekilde yalniz duruyorsan cool,pisirik bi sekilde duruyorsan ezik gibi sanirim.

Hocam işte o emin duruş nası olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aga eger fizigin varsa,kilik kiyafet vr tipde iyiyse yalniz takil zaten.Milletle arkadas olmak icin kendinizi dusurmeyin.Kendiniz olun sonra sonra 1-2 tane adam gibi arkadasiniz olur.Ama bencr yalniz takilmak en iyisi.Vicik vicik yapmacik arkadas ortamindan iyidir.

bana sorarsan tam olarak dediğin karakterdeyim. ama dışardan ne görüldüğü önemli işte...benim ne düşündüğüm pek fark etmiyor bu noktada.

şimdi hadi millet de beni böyle görüyor diyelim, niye kimse beni iplemiyo o zaman? neden birkaç çocuk gelip bi yere davet etmiyor? neden herhangi bi kız beni faceden eklemiyo? kızı geçtim, erkekler bile eklemedi anasını satayım. her teneffüs tekim.
    sorunun büyük bölümü benden kaynaklanıyor tabiki, yanımdaki çocukla birkaç cümle konuşuyorum sadece. arkada 1 kız 1 erkek var onlarla hiç konuşmuyorum. Ama dediğin gibi sırf arkadaş olmak için vıcık vıcık biri de olamam ben yani. napayım karakterim bu...

@DeusReus

hocam iyi diyosun da kızla nasıl konuşucam ki? kız en arkada oturuyor, ben nerdeyse en önde. ders içi bi bahaneyle bile olsa konuşmamız imkansız.
    diğer yandan; haftalardır konuşmayan adam, gidip tenefüste kıza yaklaşmaya çalışsam kız korkar heralde. biraz da zorlama bi konuşma olur. rezil olup çıkarım heralde.

ve bunlar sadece bizim sınıftaki kızlar için geçerli. yan sınıftaki kızlardan birine açılmaya çalışsam neler olacak kim bilir. işte burda ortam devreye giriyor. durup dururken hiçbir şey yapamıyosun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 20 Kasım 2014; 0:10:40 >

• ünüverstede prim yaparsın

aynen dendiği gibi ders kas.
  • Dostum aynı beni anlatmışsın dersaneye gitmiyorum onun haricinde tıpkısının aynısı hatta bende mezun durumdayım il neresi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göztepe. -- 20 Kasım 2014; 0:12:50 >
  • Silgi iste kalem iste şu soruyu yapamadim de yardim iste bunlar küçük düşürücü şeyler değil

• Aga o zaman 2 şık var

Ya tipin sandigin kadar iyi degil

Yada

Biraz daha kizlara karsi konuskan olman lazim.Bazi tipler konusarak bazilar durusuyla etkiler.Sen durusdan etkileyemediysen eger kizlarla yavastan muhabbet kur aga o vakit

• Aga kararli hareketler yapicaksin bu kadar basit yani.Lak luk her mevzuya konusmiyacaksin,yaptigin seylerinde arkasinda durucaksin.Bu kadar basit ama bunlar kisilikle alakali he diyince olmaz.

• at binenin, kılıç kuşananındır.
  • Biz onlara inek diyoduk eger kizlarda seni cok derse aşina goruyorsa bana vakit bile ayirmaz deme ihtimalleri cok yuksek

• Okul hayatı bitip iş hayatı başlayınca ve ortam olmayınca sevgili bulmak epey zor diyeyim. Cebinde paran olsa da , elin-yüzün-giyimin yerinde olsa da ne vaktin ne de tanışma fırsatın oluyor açıkçası. En azından şu an bende durum bu
    Eski sevgililere mi sarsam n'apsam bilemiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.