Şimdi Ara

Ortaokul Öğretmenleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortaokulda derslerinize giren öğretmenlerden memnun muydunuz? Özellikle Türkçe öğretmenlerinden. Size göre ideal ortaokul öğretmeni nasıl olmalı ? Ortaokulda ki öğretmenleriniz ile ilgili anılarınızı paylaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Yeni mi atandiniz?

• Hepsinden nefret ediyorum hangi hoca oldugu farketmez hoca olması yeterli. Senin de canın cehenneme Xd

gelsin artılar
  • Ortaokul 7.sınıfta bir matematik öğretmenim vardı. Beni matematikten soğutan elinde silikon sopayla gezerdi. Boyu 1.50'ydi. Kendisini saygıyla anıyorum. İdeal öğretmen diye birşeyde yoktur bence. Kendi ideal öğretmeniniz olmalısınız, sisteme bağlı kalmayın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

Yeni mi atandiniz?

Sınava hazırlanıyorum , inşallah eylül ayında.

• quote:

Orijinalden alıntı: XabaP

Ortaokul 7.sınıfta bir matematik öğretmenim vardı. Beni matematikten soğutan elinde silikon sopayla gezerdi. Boyu 1.50'ydi. Kendisini saygıyla anıyorum. İdeal öğretmen diye birşeyde yoktur bence. Kendi ideal öğretmeniniz olmalısınız, sisteme bağlı kalmayın yeter.

Sistem sizi buna mecbur kılıyor ama o sistem içinde bile farklılık oluşturan öğretmenler de mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Bıyıklı matematik
    3 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuana kadar hiçbir türkçe -dil anlatım hocasıyla anlaşamadık . Hepsiyle kavgalıyız . Allah hepsinini belasını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Şuana kadar hiçbir türkçe -dil anlatım hocasıyla anlaşamadık . Hepsiyle kavgalıyız . Allah hepsinini belasını versin.

Çünkü bu zamana kadar size sadece dilbilgisi ezberletildi. Kimse size dilin mantığını kavratmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

quote:

Şuana kadar hiçbir türkçe -dil anlatım hocasıyla anlaşamadık . Hepsiyle kavgalıyız . Allah hepsinini belasını versin.

Çünkü bu zamana kadar size sadece dilbilgisi ezberletildi. Kimse size dilin mantığını kavratmadı.

Sayısal öğrencisiyim ve okumak zorundayım. İlkokuldan beri aynı şeyler dönüp dolaşılıp tekrar anlatılıyor. İsim zarf sıfat tamlamalar edat cart curt sm=s20.gif]

• Ortaokul öğretmeniyim. Soruları alayım....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

quote:

Sayısal öğrencisiyim ve okumak zorundayım. İlkokuldan beri aynı şeyler dönüp dolaşılıp tekrar anlatılıyor. İsim zarf sıfat tamlamalar edat cart curt sm=s20.gif]

Bunlar anlatılmadan önce size hiç bunları neden öğrenmeniz gerektiği anlatıldı mı?

• Türkçe hocamda sıkıntı yoktu fazla ciddiydi ama fen hocasından nefret ettim. Kendisinin sülalesini ailesini herşeyini andım bol bol. Kızmak yada uyarmak diye birşeyi yoktu direk cetvelle vuruyordu ya da tahta kalemini son güç fırlatıyordu. Hiçbirşeyi yoksa tekmeliyor ya da kafamıza vuruyordu. Ama son güç gerçekten. Düşmana vurur gibi.
    En son bi arkadaş yumruğu patlattı hocaya. Disiplin felan oldu hoca okuldan atıldı sanırım bende tam olarak bilmiyorum arkadaş uzaklaştırma aldı.

• Ortaokulda öğretmenlerin görevi bence zor çünkü tam geçiş evresinde olan insanları eğitiyorlar. Çok sabırlı olmaları gerekir. Lisede insan büyüyeceğine tam ters etki yaratıyor bazı şahıslarda . 11.sınıf olarak hocalarım için üzülüyorum.
  • Dersi eğlenceli hale getirir sadece kitaba bağlı kalmaması lazım arada sınıfta küçük bir tiyatro sergiletir öğrenciler arasında kız erkek ayrımı yapmaz ama en önemlisi kendini kızmadan sevdirmeyi yani bagirdinmi bütün sınıf susacak ama kimse sana kin beslemeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

Türkçe hocamda sıkıntı yoktu fazla ciddiydi ama fen hocasından nefret ettim. Kendisinin sülalesini ailesini herşeyini andım bol bol. Kızmak yada uyarmak diye birşeyi yoktu direk cetvelle vuruyordu ya da tahta kalemini son güç fırlatıyordu. Hiçbirşeyi yoksa tekmeliyor ya da kafamıza vuruyordu. Ama son güç gerçekten. Düşmana vurur gibi.
    En son bi arkadaş yumruğu patlattı hocaya. Disiplin felan oldu hoca okuldan atıldı sanırım bende tam olarak bilmiyorum arkadaş uzaklaştırma aldı.

Eğitim - öğretim de kanunen de mantıken de şiddet yoktur. Disiplin cezaları vardır ki bana göre olmalıdır da ama şiddet kesinlikle yoktur. Eğitimde şiddet sizi hiçbir zaman istenilen amaca götürmez. Sadece götürdüğünü sanırsınız.

• ders işleme sınav yapma 100 100 verip geç adamsın

• Bazıları vardır çok iyidir. Bazıları vardır nefret ettirir. Bazı öğretmenlerime sabaha kadar sövdüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Ortaokul öğretmeniyim. Soruları alayım....

Çok sinir tipler var ortaokullarda umarım sende onlardan değilsindir.

Bak yazarken sinir oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıfai35

Ortaokulda öğretmenlerin görevi bence zor çünkü tam geçiş evresinde olan insanları eğitiyorlar. Çok sabırlı olmaları gerekir. Lisede insan büyüyeceğine tam ters etki yaratıyor bazı şahıslarda . 11.sınıf olarak hocalarım için üzülüyorum.

Ortaokulda öğrenciler tam geçiş evresindedir. Kimlik arayışı içinde oldukları için sıkıntılı bir dönem geçirirler. Dediğiniz gibi bu yaşta gerçek kimliklerini bulamazlarsa sadece lise hayatlarında değil bütün yaşamları boyunca zorluklarla karşılaşırlar. Bu yüzden ortaokuldaki eğitim gerçekten önemlidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.