Şimdi Ara

Oruç ve body

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca bi arastirma yaptim ama kime inanacagimi sasirdim.spora bir ay ara versem sanki daha iyi olacak.calisma araligi ve beslenme kargaşa oluyor ne yapsak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaslari nasil yakarsin ? Protein almazsan veya antreman yapmazsan şuan ramazani unutalim antreman yapmak kas yapimini sagliyor proteinde kas yapmak icin gerek besin diyelim. İkisinden birisi olmadimi olmuyor. Peki zaten ramazanda yeterli protein alman cok zor. Bide antrenman yapmazsan ? Bilmiyorum ama çok mantiksiz geliyor ramazanda antremani birakmak. Bu arada oyle fazla bilgim yok sadece bildiklerimle yardimci olmaya çalişiyorum .

• Ramazanda yeterli proteini neden alamıyor? Yoksa siz hala bir öğünde maksimum 25 gr protein sentezleniyorculardan mısınız?
  • Arkadaş kimse mantığı anlamıyor herkes aynı konu açıyor bilgi ve konu kirliliği oluyor.

R.Ulukan : Lafım size değil hocam yanlış anlamayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan ayında bu spor yapılmaz kas kaybedersiniz.Youtubeda yapilir diye video cekenlere inanmayin onlar hep takipcik kasmak icin.O videoları hazırlayanlar acaba oruc tutuyomu.

• Kesinlikle Ramazan'da spora ara verilmemeli.Hem güç ve kondisyon kaybı olur ki bu telafi edilmesi en kolayıdır.Daha kötüsü kafaca kötü hissettirir.İftarı ara öğün gibi değerlendirip heme arkasından spora gidilmeli ve 40-45 maksimum 1 saatlik bir çalışma yapılmalı.Savaş Cebeci'nin Ramazan için yayınladığı bir video var onu tavsiye ederim.Ama onun verdiği program çok da aklıma yatmadı.En azından 5x5'ler ve setler arası 90 saniye olması Ramazan'a pek uygun gelmez gibi geliyor.Gün aşırı yapılacak bir full body daha iyi olacak gibi geliyor bana.
  • Yaw he he.

Ramazanda oruç tutmazsanız otomatik olarak kas yakarsınız kataboliğe atar vücut kendini spor yapsanız bile. Oruç tutarsanız da beslenmeden ötürü katabolik kas yakarsınız.

Allah akıl vermiş de kullanan yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simdi spora devam ediyormuyuz etmiyormuyuz kenzo karagozu izledim inandirici gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.ulukan06 -- 20 Haziran 2015; 3:22:40 >
  • ramazanda ara versek çok ölçü ve kas kaybı olur mu ?

• Valla benden 1 cm gitti biceps 10 günde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.