Bildirim
öss adayıyım
LAMY STUDIO GLACIER ROLLER KALEM M UC : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
renk körleri doktor veya elektrik elektronik mühendisi olabiliyor mu?. Kaç gündür araştırıyorum bşey bulamadım. -
Hayır dostum, girebilirsin...Ama okurken sorun yaşayabilirsin. -
doktor veya mühendis !!! yıllardır tartışılan bir konu hangisine yatkınlığın varsa onu ol bence -
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
doktor veya mühendis !!! yıllardır tartışılan bir konu hangisine yatkınlığın varsa onu ol bence
yanlış okumuşsun.başka bir şey sormuştum. -
bir elektronik mühendisi ve kuzeni de doktor olan birisi olarak sana kesinlkle doktor ol derim başka bir şey demem sana bir abi tavsiyesi ilerde hatırlayıp o abiyi iyi ki dinlemişim yada ah keşke o abiyi dinleseydim demek sana kalmış
sakın haa
renk körlüğüne gelince mühendislikte hiç bir sorunun olmaz -
renk körü arkadasım war insaat müh okuyor
2 abiside renk körü onlarda makine mühendisi hatta ehlyetleri bile war olmaz diye birsey yok -
kazanabiliyosan doktor ol iyi para var :) -
kısmet olursa olur inşallah.
sınavdan sonra şu soruyu sorsam hiç şaşırmayın:
- renk körleri ziraat mühendisi olabiliyor mu? ( ziraat mühendisleri alınmasın. ) -
tıp fakültesi okuyan arkadaşlar peki sizin bölümde var mı böyle bir sorun?
olur diye tahmin ediyorum. biri bana tıp okursun ama uzman olamazsın dedi ne kadar doğru?? -
quote:
Orjinalden alıntı: unıversıteadayı
kısmet olursa olur inşallah.
sınavdan sonra şu soruyu sorsam hiç şaşırmayın:
- renk körleri ziraat mühendisi olabiliyor mu? ( ziraat mühendisleri alınmasın. )
bu ne yaman çalişki bi ziraat diyosun(öss'de en düşük puan ile alan yer) birde tıp diyorsun ... -
öyle şakasına söylemiştim ziraat fakültesini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X