Öss'ye çalışmaya başladığımızda 210 puan ile giriş yapmıştık. Eşit ağırlık öğrencisiyim. Zaman geçti artık ve son 1 aydır 260-275 aralığında puan alıyordum ama bugün denemede martta yaptığım puanı yaptım 240.
Neden olmuş olabilir bir anda böyle düşüş. Sınava kadar eskisi gibi olmazsa çok kötü ne yapabilirim.
Normalde yaptıklarımı ve bugün yaptıklarımı yazayım.
Dostum takmamakta olmuyor ki. Hedefim Galatasaray işletme ve 344 almam lazım. Bunun için ham 274 Lazım tam hedefe ulaştık veya yaklaştık derken bir anda 30 puan altında kalınca moralman bittim resmen.
Up.
bnde oks ye girecem hep 380 küsür alırken son sınavda 290 aldım 90 puan düşüş ama bn bunu sınavın yaklamaşına bağlıyorum.. bnce snn olayında böle
sınav yaklaşıyor diye dershane denemelerini zorlaştırıyorlar.aynı durum benim için de geçerli 261 yapmıştım bir önceki sınavdan şimdi 258 yaptım(dil öğrencisiyim).8-9 mat çözerdim son sınavda 2 tane çözebildim
quote:
Orjinalden alıntı: cann®
sınav yaklaşıyor diye dershane denemelerini zorlaştırıyorlar.aynı durum benim için de geçerli 261 yapmıştım bir önceki sınavdan şimdi 258 yaptım(dil öğrencisiyim).8-9 mat çözerdim son sınavda 2 tane çözebildim
bende boyle biliyorum..
Normalde mat1'e maximum harcadğım zaman 25-30 dk iken bugün 65 dk harcadım ve 5-6 boşum wardı. Sınav gerçekten çok zordu. Hele edebiyat2 kısmı. Sınavda edebiyatı full yaparım diye düşünüyorum ama bugünkü soruları görünce dedim yok artık.
Hedeften çok uzakta kaldım.
sınavların zorlaşması
bende mat 1 den 27 den aşağıya düşmezdim Fen1 23 Trükçe 28-29 Sosyal 25 ti şimdi mat 1 19 fen 16-17 türkçe 22 sosyal 24 falan ...
başta 250lerde iken sonlarda 215 falan oldu... tamam gittikçe zorlaşiıyor ama adamın morali ''0'' oluyo ya
sınavı zor yapmıslardır. takmayın kafanıza. hiç bir zaman moralinizi bozmayın bu arada size tavsiye su sıralar yapabilirseniz baska dershane sınavlarına da girmeye calısın. farklı soru tipleri görme acısından.
bende sayısal öğrencisiyim benzer düşüşler bende de oldu son sınavda sonrasında baya bir endişelendim yarın bir sınavımız daha var umarım moralimi yükseltecek bir puana ulaşırım
Ama son dönemde moralimizn artması gerekirken aksine dahada kötüye gidiyor.
ulan bi sınav yaptılar özdebirin 1. sınavı yanında sıfır kalır...fizikçi uzmanlık gerektiren sorular dedi.yuh!
Ben hep aynı çizgideyim.. 200 - 220 arası gezip duruyorum, Mat 2 de nedense inanılmaz saçmalıyorum 6-10 net civarı yapıp duruyorum, Fen 2 15-20 arası, ona iyi diyebiliyorum çünkü biyolojisiz giriyorum zaten sınava.
Seneye bırakmaya başladım umutlarımı, istediğim yerin de aman aman puanı yok 220 civarı yapsam girerim de işte..
Seneye girerim napim, hem az kişi de giriyo, eksikleri de kapatırım
Up desek.
denemeler takılmayın derim ben tecrübeli biri olarak Tanrı sizi korusun evlatlar
sınavda alacağın puan 240.hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Business
sınavda alacağın puan 240.hayırlı olsun
Sağol ya.
bugün resmen şok geçirdim yds sınavlarında normalde 90 üstü yapan ben bugün 85 yaptım 2 saat kendime gelemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme