Şimdi Ara

OSSION WAX ( ARKADAŞLAR EN İYİ WAX HANGİSİ) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
27.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Ossıon Wax kullanıyordum.Belki bileniniz vardır.Kırmızı bir kabın içinde Ossıon+ ismi ile satılıyor.Slikon tarzında beyaz parmak uçlarınızda ovuştururken extra koyu olan bir saç bakım ürünü ve saçı iyi tutuyordu fönleyince.Sizin bildiğiniz extra sert olan sürünce sulu olmayan suya dönüşmeyen wax isimleri varmı ?

• Vala dediğin gibi yokta ben Egoist Mat Efekti kullanıyorum.Çokda memnunum.Sınıftaki arkadaşların çoğuna önerdim,hepside çok memnun.
  • Osis Mess Up Gri Kutu Bulabilirsem Ondan Al Kesinlikle
  • MANC VAX
  • Ben bunu kullanıyorum.İsmi Wella High Hair.Gayet memnunum tavsiye ederim.Genelde kuaförlerde satılıyor yalnız biraz pahalı 40 TL falandı son aldığımda.

• quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Ben bunu kullanıyorum.İsmi Wella High Hair.Gayet memnunum tavsiye ederim.Genelde kuaförlerde satılıyor yalnız biraz pahalı 40 TL falandı son aldığımda.

Bende Bunda Arıyorum bulamadım Saçı Matmı Gösteriyor Tutuculuk Nasıl Peki
  • Evet mat gösteriyor diğer waxlar gibi yağı değil (aslında yağlı yapanlar wax değil saç kremi genelde ama piyasada wax diye satılıyor.) ve tutuculuğuda çok iyi.Tabiki belli bir saç uzunluğuna kadar wax kullanılmalı.Uzun saçlarda kullanımı pek yararlı olmaz.
  • quote:

Evet mat gösteriyor diğer waxlar gibi yağı değil (aslında yağlı yapanlar wax değil saç kremi genelde ama piyasada wax diye satılıyor.) ve tutuculuğuda çok iyi.Tabiki belli bir saç uzunluğuna kadar wax kullanılmalı.Uzun saçlarda kullanımı pek yararlı olmaz.

Benim Saçlar Uzun Napmam Gerek Wella Nın Başka Bir Ürününü Önerebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkan34

quote:

Evet mat gösteriyor diğer waxlar gibi yağı değil (aslında yağlı yapanlar wax değil saç kremi genelde ama piyasada wax diye satılıyor.) ve tutuculuğuda çok iyi.Tabiki belli bir saç uzunluğuna kadar wax kullanılmalı.Uzun saçlarda kullanımı pek yararlı olmaz.

Uzun derken ne kadar uzun mesela dostum? Benim uzundan kastım toplayıp arkadan bağlayacak kadar olması mesela Yani o uzunlukta saça wax sürülmez.Ama enseye kadar uzun olan bi saça fön çekildikten sonra wax ile şekil verebilirsin.Ayrıca kalıcılığı artırmak için yine wax ile birlikte mat sprey de kullanılabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alkan34

quote:

Uzun derken ne kadar uzun mesela dostum? Benim uzundan kastım toplayıp arkadan bağlayacak kadar olması mesela Yani o uzunlukta saça wax sürülmez.Ama enseye kadar uzun olan bi saça fön çekildikten sonra wax ile şekil verebilirsin.Ayrıca kalıcılığı artırmak için yine wax ile birlikte mat sprey de kullanılabilir.

Uzun Ensemi Geçiyor Önlerde Dudağıma Kadar Geliyor Bu Hing Hair un Mavi kısmı turuncu yeşil olanlar felan var onlar ne işi yarıyor kardeş

• Yeşil - Doğal Kontrol yani sadece şekil verirsin elini attığında tekrar şekil alır saçın doğal hali gibi.
    Mavi - Güçlü Kontrol
    Sarı - Ekstra Güçlü
    Turuncu - Ultra Güçlü
  • quote:

Yeşil - Doğal Kontrol yani sadece şekil verirsin elini attığında tekrar şekil alır saçın doğal hali gibi.
    Mavi - Güçlü Kontrol
    Sarı - Ekstra Güçlü
    Turuncu - Ultra Güçlü

ben Sarıyımı Alayım Yani Ben İST de oturuyorum nerde bulabilirim bu Ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memiko65 -- 22 Nisan 2009; 17:30:52 >
  • Sarı değilde mavi yada yeşil olanı alman daha mantıklı çünkü uzun saçı çok sert yapmak pek iyi olmaz.Kuaför salonlarında bulabilirsin dostum İstanbul'da.
  • quote:

Sarı değilde mavi yada yeşil olanı alman daha mantıklı çünkü uzun saçı çok sert yapmak pek iyi olmaz.Kuaför salonlarında bulabilirsin dostum İstanbul'da.

Eyvallah Çook Saol Başınıda ağırttık ama kusura bakma
  • Estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • quote:

Estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu

Oldun Tabi Çook Saol Kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memiko65 -- 22 Nisan 2009; 18:18:16 >
  • osmo clay wax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcr -- 2 Kasım 2012; 16:07:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.