Bildirim
[OSYM Karşılama sayfası] Duyuru linkleri anasayfaya atıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
buralar değerlenir up -
Beyler eskilerden kimse yok mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rez
Uplayalım
Hocam öyle değil tam. Duyuru önce aktif oluyor, sonra başlıklı içeriksiz duyuru geliyor, sonra 10 15 dk sonra sonuçlar geliyor sanırım. Geceye ben de pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz
Allah gönlünüze göre versin hocam. Hayırlı geceler
Şu anda anasayfaya atıyor olması bir şey ifade ediyor mu peki?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, kısa zamanda duyuruların içeriğinin siteye ekleneceği anlamına geliyor. Fakat ne kadar sürer belli değil. Geçen senelerde 1 2 saat içerisinde olmuştu. Ama ygs de sanırım saatler önce açılmıştı. Diğer bilgisi olan arkadaşlar gelse konuya iyi olacak
Ben ygsde saat 10 gibi açıldığını hatırlıyorum. Çok heyecanlanmıştım açıklanacak diye, ordan biliyorum. Ama 17.30da açıklandı. Muhtemelen sabah erken saatlerde açıklanır o zaman lys.
Doğrudur hocam. O zaman beklememiz gereken bu duyuru linklerinin boş duyuru sayfasına atması.
Tamamdır, çok teşekkürler hocam.
geçen sene aktif olup anasayfaya atmaya başladıktan 10dk sonra açıklanmıştı. bu sene aktif oldu, 6 saat sonra açıklandı. bir standartı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 11 Temmuz 2017; 1:57:59 > -
2014te hangi gün açıklanacağı belli değilken bu şekilde bulmuştuk , herkesten önce de bakmıştık sonuçlara. Şimdi kız arkadaşım için buralardayım. İnşallah kısa zamanda açıklanır da daha fazla heyecanlanmayız. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Arada kontrol edin, nöbette birileri dursun, ben uyuyacağım
Ben bakıyorum ama hala anasayfaya atıyor.
55 ten sonrasi icin hep ayni sey oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Noldu yani.
Son linkte anasayfaya atmaya başladı
Yanlış hatırlamıyorsam başka bir sınav içinde 23:59 yazıyordu ancak öğlen açıklanmıştı.Galiba gün sonuna kadar demek istiyor o.
Benzer içerikler
- tyt türkçe 35 net nasıl yapılır
- molekülerite nedir
- vücutta damar atması
- benzeyen ses olayı
- bir kelimenin isim mi fiil mi olduğunu nasıl anlarız
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X