Ayrıca ÖSYM başkanı daha dün paldır küldür açıklama yapmamış mıydı, "Bunu keşfeden çok zekiymiş, tamamen tesadüf bu durum." diye.
Şimdi ise kendisi kalkmış, "Basına verilen kopyada bunu özellikle yaptık" diyor.
Kendi kendini bu kadar batıranını da ilk defa görüyorum.
yakalandılar hocam ama nasıl sıvayacaklarını bilmiyorlar durumu.
Ya bir de madem basına verilen kitapta vardı şifreleme olayı. Ta o zaman basına verirlerken neden denmedi, "Bu size verdiğimiz kitapçıklarda şifreleme olayı var. Küçükten büyüğe sıraladığınızda doğru cevabı bulabilirsiniz" ??
Sonradan biri çıktı dedi ki ben şifreyi buldum. Ondan sonra böcek gibi vızzıklamaya başladı ÖSYM.
Resmen sivadi adam anlattiklarinin hicbir baglayiciligi yok. Kitapcik dagitsan ne degiscek ki ceken adam zatem cekmidtir neden islem yapmadn midiceksn. Sacmaligin daniskasi bu saattn sonra koyun olmayi biraksn herkes.
@kemalist81
hakaretin küfürün bölücüğün bu kadarına pes...
quote:
Orijinalden alıntı: -JönTüRk- Ya bir de madem basına verilen kitapta vardı şifreleme olayı. Ta o zaman basına verirlerken neden denmedi, "Bu size verdiğimiz kitapçıklarda şifreleme olayı var. Küçükten büyüğe sıraladığınızda doğru cevabı bulabilirsiniz" ??
Sonradan biri çıktı dedi ki ben şifreyi buldum. Ondan sonra böcek gibi vızzıklamaya başladı ÖSYM.
Bir halki gozunun icine baka baka nasil yiyebileceklerini gosterdiler bize
Resmen sov yaptilar
Uzgunum ama su durumda dalga gectigimiz sakirtler bize kikir kikir guluyorlar cunku sinav iptal olmayacak
İskence gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
quote:
Orijinalden alıntı: Faber.
Ha bu arada, açıklamanın yapıldığı saatte basına dağıtılan kitapçık ÖSYM sitesinden kaldırıldı.
Kütapçık benim bilgisayarımda duruyor olması lazım, cevaplar yoktur ama yankış hatırlamıyorsam indirmiştim
Not: Sınava girmedim, konuyu yakından takip ediyorum
Ben de bir haber sitesinden indirdim dostum resim halinde.
quote:
Orijinalden alıntı: civcivx
Ayrıca ÖSYM başkanı daha dün paldır küldür açıklama yapmamış mıydı, "Bunu keşfeden çok zekiymiş, tamamen tesadüf bu durum." diye.
Şimdi ise kendisi kalkmış, "Basına verilen kopyada bunu özellikle yaptık" diyor.
Kendi kendini bu kadar batıranını da ilk defa görüyorum.
He öyle bölücülük yapan biziz.Konuyla çok alakasız olucak ama haburdan teröristleri ellerinde güllerle karşılayan da bizdik hizbullahı serbest bırakan da.İşte bugün aynı zihniyet ösym yi de ele geçirmeye çalışıyor veya geçirdi ve sizler de bu zihniyetin piyonlarısınız.İçten içe Atatürk e ve Cumhuriyete ne kadar kin dolu olduğunu biliyorum.Unutma yukarda birileri de var herkesin hakkı burada olmasa öbür taraf da çıkar
Konuya bak. Yer sofrası felan şakirtliğin göstergesi olmuş. Köylüler, işçiler vb. alayı cemaatçi o zaman. Dehşetle okumaya devam ediyorum. Adam gitmiş 'Köylü milletin efendisidir' diyen kişinin görüşlerini benimsemiş. Çelişkiye bak.
Adamın tipe bak ya yüzünden cemaat fışkırıyor. Nasıl da kendi adamların yerleştiriyorlar abi herhalde sınavlarda da hile yaparlar zaten.
Adam tam imam ya.
Daha önündeki kağıdı okuyamayan adamdan ne beklersin.