Şimdi Ara

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
12.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Konuya bak. Yer sofrası felan şakirtliğin göstergesi olmuş. Köylüler, işçiler vb. alayı cemaatçi o zaman. Dehşetle okumaya devam ediyorum. Adam gitmiş 'Köylü milletin efendisidir' diyen kişinin görüşlerini benimsemiş. Çelişkiye bak.

Yer sofrasını o bakımda kullanmadım belki bazı üstün zekalılar o yöne çekebilir diye düşündüm ama gerek yok dedim yine de çekmişler her neyse.Yer sofrasında nerden baksan ortaokula kadar yemişimdir hala da arada sırada yerim bunda utanılıcak bir şey yok.Şakirtlerin genelde maklube adını taktıkları bir yemek vardır bu her zaman yer sofrasında yenir hızlıca yazayım diye bazı detayları atladım hemen herkes bilir diye yer sofrasından kastım tamamen bu.Eğer bilmiyorsanız araştırın öyle gelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist81

quote:

Orijinalden alıntı: celades

@kemalist81

hakaretin küfürün bölücüğün bu kadarına pes...

He öyle bölücülük yapan biziz.Konuyla çok alakasız olucak ama haburdan teröristleri ellerinde güllerle karşılayan da bizdik hizbullahı serbest bırakan da.İşte bugün aynı zihniyet ösym yi de ele geçirmeye çalışıyor veya geçirdi ve sizler de bu zihniyetin piyonlarısınız.İçten içe Atatürk e ve Cumhuriyete ne kadar kin dolu olduğunu biliyorum.Unutma yukarda birileri de var herkesin hakkı burada olmasa öbür taraf da çıkar

işine gelmeyince allah kitap yok işine gelince kul haklı müslümanlık öbür taraf.hastayım bu zihniyetinize

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Tatmin edici.

ne bakımdan???

hoşlandın galiba bademden. zira açıklamadan tatmin olman imkansız. tabi ses fetişin yoksa...

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Kitapçıklar geldi beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: kkeita

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

adam açıkladı işte gayette mantıklı sebepler koydu ortaya. tüm kitapçıkları yayınlayacaklar daha nasıl kanıtlayacaklar? şifre olmuş olsa diğerlerinde açıklarlarmı? sadece basına koyduk der geçerlerdi.

Ali Demir şöyle bir ifade kullandı;

"efendim sadece yanlış cevapların yerleri değiştirildi, doğru cevabın yeri aynıydı."

şimdi kişiye özel kitapçıkta;

a)4 b)1 c)3 d)5 e)2

bu da basına verilen kitapçık;

a)1 b)5 c)3 d)2 e)1

sıralayalım;

a)1 b)2 c)3 d)4 e)5

hepsinde c seçeneği çakışıyor haliyle?

yani sınavdaki kitapçıkla, basındaki kitapçıkta "yanlış cevapların" yerinin değişmesi şifreleme sisteminin olmadığını kanıtlamaz ki?

değiştirebilir gördüğün gibi a şıkkıda çakıştı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist81

quote:

@kemalist81

hakaretin küfürün bölücüğün bu kadarına pes...

He öyle bölücülük yapan biziz.Konuyla çok alakasız olucak ama haburdan teröristleri ellerinde güllerle karşılayan da bizdik hizbullahı serbest bırakan da.İşte bugün aynı zihniyet ösym yi de ele geçirmeye çalışıyor veya geçirdi ve sizler de bu zihniyetin piyonlarısınız.İçten içe Atatürk e ve Cumhuriyete ne kadar kin dolu olduğunu biliyorum.Unutma yukarda birileri de var herkesin hakkı burada olmasa öbür taraf da çıkar

işine gelmeyince allah kitap yok işine gelince kul haklı müslümanlık öbür taraf.hastayım bu zihniyetinize

Ben de hastayım sizin bu zihniyete.Yukarda Allah var benim inancıma göre kimlerin samimi olduğunu, kimlerin gösteris icin dini kullandıgını, kimlerin namazının geçerli olduğunu o belirler.Yukarda görüşürüz diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Şu sınava girmiş 1.700.000 öğrenci ve ailesi toplanıp protesto yapmadıktan sonra hiçbir şey çözülmez.

Ve tüm bu olanlar karşısında bu aileler gidip 12 Haziran'da yine bunlara oy atarlar ya, ona yanarım.

Aklı başında olanları sayma o 1.700.000 olur 170 onlarda dayağı yer evlerine döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEOMANATOR

quote:

quote:

quote:

Tatmin edici.

ne bakımdan???

hoşlandın galiba bademden. zira açıklamadan tatmin olman imkansız. tabi ses fetişin yoksa...

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Kitapçıklar geldi beyler

koparttı beni

özellikle TÖVBE kısmı

• arkadşlar rastgele bir kitapçık açıp denedim 4 soruda da olmadı şifre olayı.

yanlız ben herkes kendi kitapçığını görcek sandım işlemli falan.Bu şekilde şıkların değiştirilmediğini nerden bileceğiz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEOMANATOR

quote:

quote:

quote:

Tatmin edici.

ne bakımdan???

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Kitapçıklar geldi beyler

• kitapçıkları açıklamaya başlamışlar.

not: sırayla gidiyorlar. hepsinin açıklanması zaman alır.

ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

ya 1 milyon 700 bin kitapçık olması matematiksel olarak imkansız adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor,abbas güçlü dalıyordu şakirte.

Hadi ya, nasıl hesapladın sen bakayım. Bir senin aklına geliyor zaten, bu zekayla ygs de full çekmişsindir sen
  • Adana ilinden YGS_2011_032 yi indirdim

1. Soru Matematil Şıkları
    Düzgün Hali
    A)4 B)2 C)8 D)10 E)6
    Sıralanmış Hali
    A)2 B)4 C)6 D)8 E)10
    ÇAKIŞAN YOK AMA BASINA VERİLEN KTAPÇIKTA CEVAP "C" İKEN, BENIM RASGELE İNDİRDİĞİM KİTAPÇIKTA CEVAP "E"

Demekki BAZI kişilere şifreli kitapçık gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 3 Nisan 2011; 12:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

arkadşlar rastgele bir kitapçık açıp denedim 4 soruda da olmadı şifre olayı.

yanlız ben herkes kendi kitapçığını görcek sandım işlemli falan.Bu şekilde şıkların değiştirilmediğini nerden bileceğiz ki?

Arkadaşım zaten herkesin kitapçığında yoktu bu şifreleme olayı sadece belli başlı kişilerin kitapçıkları böyleydi o kitapçıklarıda yayınlamıcaklar tabiki suçları ortaya çıkmasın diye Hadi diyelim ki bütün kitapçıklarıda vardı ama sadece bazıları biliyodu bu şifrelemeyi ozaman nerden bilicez internette yayınlanan kitapçılarımızda doğru cevap şıkların yerinin değiştirilmediğini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 3 Nisan 2011; 12:32:48 >
  • Çok saçma bende yazcam TC mi kitapçığıma yaptığım işlemlerle bakçam sanıyordum.
  • 1.5 Milyon kitapçığı kontrol mü edicez şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Ayrıca ÖSYM başkanı daha dün paldır küldür açıklama yapmamış mıydı, "Bunu keşfeden çok zekiymiş, tamamen tesadüf bu durum." diye.

Şimdi ise kendisi kalkmış, "Basına verilen kopyada bunu özellikle yaptık" diyor.

Kendi kendini bu kadar batıranını da ilk defa görüyorum.

Özellikle yaptılarsa neden 40'da 40 değil de 37 soruda tutuyormuş, bunun bir açıklaması var mı?
    Tesadüf demesiyle de anca koyunları uyutur, bu tesadüfse Einstein falan halt etmiş, 14'lük Baran yeter de artar bizim memlekete...
  • 1.7 milyon kiptaçığı oraya eksiksiz bulunabilir şekilde nasıl yapacaklar çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

ya 1 milyon 700 bin kitapçık olması matematiksel olarak imkansız adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor,abbas güçlü dalıyordu şakirte.

Hadi ya, nasıl hesapladın sen bakayım. Bir senin aklına geliyor zaten, bu zekayla ygs de full çekmişsindir sen

benim o sınavlarla işimin biteli çok oluyor merak etme madem öyle sen çok biliyorsun matematiksel formülünü verde ,şu 1 milyon 700 bin kitapçığın bende özür diliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 3 Nisan 2011; 12:33:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

1.7 milyon kiptaçığı oraya eksiksiz bulunabilir şekilde nasıl yapacaklar çok merak ediyorum.

Dijital ortamdaki kopyalar veriliyor, yani üstünde çözülen değil, basıma verilirken ki tertemiz hali
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.