Şimdi Ara

ÖSYM'YE BAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alain_Delon -- 17 Temmuz 2006; 10:29:09 >

• LANET olsun yadun aksam nıye solemıyolar
  • bence 1 milyon 537 bin 433 adayın hepsi heyecanla beklemiyordur.

Mesela ben geçen senelerde ÖSS sonucunu hiç heyecanla beklememiştim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

bence 1 milyon 537 bin 433 adayın hepsi heyecanla beklemiyordur.

Mesela ben geçen senelerde ÖSS sonucunu hiç heyecanla beklememiştim..

bende ama bu sene ınsanı ister istemz strese sokuyolar cok heycanlıyım bugun acıklnmazsa varya onlara

• Önce 15 temmuz dendi sonra 17 temmuz dendi şimdi de 19 temmuz denio... Ayın sonunda açıklanır inş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alain_Delon

1 milyon 537 bin 433 adayın heyecanla beklediği ÖSS 2006 sonuçları 19 Temmuz çarşamba günü ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan tarafından açıklanacak. Fakültelerin lisans programlarına 200 bin aday yerleştirilecek.

http://www.haberzade.com/?link=haberoku.php&id=25766

bole bı acıklama varsa nıe dıger kanalarda yada haber sıtelerınde yok sadece ben bu adreste bu acıklamayı gordum

• kaynagın yalan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: glad2

kaynagın yalan oldu

bencede yeni kaynak var hajuuuu
  • 3 tane kaynak gördüm biride cuma diyodu
    ulan hangisi dooru belli değil asacam kendimi

http://www.milliyet.com.tr/2006/07/17/son/sontur18.asp

Bi de buna takılın bakalım
  • yaw boşverin ösym yi de asıl bomba rapid göçmüş
  • yrn yanı salı gunu saat 10 cıvarında acıklancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

yaw boşverin ösym yi de asıl bomba rapid göçmüş

Harbi de Beyler rapid göçmüşş biz burda saçma sapan şeylerle uğraşıoz niye göçmüşki?
  • BASIN DUYURUSU

(17.07.2006)

18 Haziran 2006 tarihinde yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 25 Haziran 2006 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavının (YDS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 18 Temmuz 2006 Salı günü saat 10.00’da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 18 Temmuz 2006 Salı günü saat 11.00’den itibarenhttp://oss.osym.gov.tr vehttp://oss2006.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

Bu yıl ÖSS soruları ile ilgili çok sayıda görüş dile getirilmiş ve konuyla ilgili olarak 23 Haziran 2006 tarihinde bir basın duyurusu yapılmıştır. Ancak bu duyurudan sonra da gerek ÖSS gerekse YDS soruları ile ilgili görüşlerin dile getirilmesi devam etmiştir. Basında yer alan ya da ÖSYM’ye yapılan başvurularda dile getirilen bu görüşlerin tümü uzmanlarımız tarafından incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda sorularla ilgili olarak aşağıdaki hususlar belirlenerek karara bağlanmış ve değerlendirmeler buna göre yapılmıştır.

1. Hakkında uzmanlar tarafından farklı yorumlar yapıldığı tespit edilen Fen Bilimleri-2 testindeki 15. soru (kimya sorusu) iptal edilmiştir. Bu soru iptal edildiği için de Fen Bilimleri-2 testi 29 soru üzerinden değerlendirilmiştir.

2. Fen Bilimleri-2 testindeki 12. sorunun (fizik sorusu) doğru yanıtı “C” seçeneğidir. 18 Haziran 2006 tarihinde açıklanan basın kopyasında bu sorunun yanıtı yanlışlıkla “B” olarak yer almıştır (bu durum daha önce 23 Haziran 2006 tarihinde açıklanmıştır).

3. Fen Bilimleri-1 testindeki 30. sorunun (biyoloji sorusu) doğru yanıtı “A” seçeneğidir. 18 Haziran 2006 tarihinde açıklanan basın kopyasında bu sorunun yanıtı yanlışlıkla “D” olarak yer almıştır.

Basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulur.

Prof. Dr. A. Ünal Yarımağan

Başkan

• quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

BASIN DUYURUSU

(17.07.2006)

18 Haziran 2006 tarihinde yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 25 Haziran 2006 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavının (YDS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 18 Temmuz 2006 Salı günü saat 10.00’da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 18 Temmuz 2006 Salı günü saat 11.00’den itibarenhttp://oss.osym.gov.tr vehttp://oss2006.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

Bu yıl ÖSS soruları ile ilgili çok sayıda görüş dile getirilmiş ve konuyla ilgili olarak 23 Haziran 2006 tarihinde bir basın duyurusu yapılmıştır. Ancak bu duyurudan sonra da gerek ÖSS gerekse YDS soruları ile ilgili görüşlerin dile getirilmesi devam etmiştir. Basında yer alan ya da ÖSYM’ye yapılan başvurularda dile getirilen bu görüşlerin tümü uzmanlarımız tarafından incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda sorularla ilgili olarak aşağıdaki hususlar belirlenerek karara bağlanmış ve değerlendirmeler buna göre yapılmıştır.

1. Hakkında uzmanlar tarafından farklı yorumlar yapıldığı tespit edilen Fen Bilimleri-2 testindeki 15. soru (kimya sorusu) iptal edilmiştir. Bu soru iptal edildiği için de Fen Bilimleri-2 testi 29 soru üzerinden değerlendirilmiştir.

2. Fen Bilimleri-2 testindeki 12. sorunun (fizik sorusu) doğru yanıtı “C” seçeneğidir. 18 Haziran 2006 tarihinde açıklanan basın kopyasında bu sorunun yanıtı yanlışlıkla “B” olarak yer almıştır (bu durum daha önce 23 Haziran 2006 tarihinde açıklanmıştır).

3. Fen Bilimleri-1 testindeki 30. sorunun (biyoloji sorusu) doğru yanıtı “A” seçeneğidir. 18 Haziran 2006 tarihinde açıklanan basın kopyasında bu sorunun yanıtı yanlışlıkla “D” olarak yer almıştır.

Basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulur.

Prof. Dr. A. Ünal Yarımağan

Başkan

İnşallah bu doğrudur

• ÖSYMnin yaptığı angi iş doğruki. Ben hergün dalga geçiyorum onlarla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocoba_Tanecikleri

quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

yaw boşverin ösym yi de asıl bomba rapid göçmüş

Harbi de Beyler rapid göçmüşş biz burda saçma sapan şeylerle uğraşıoz niye göçmüşki?

• benden de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.