Şimdi Ara

Otelde barboy olarak çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Antalya'da Kemer bölgesinde bir otelde barboy olarak çalışıyorum soruları alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otelde Barboy Olmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Barboy Nedir?

Barboy, bir barda veya otelin bar alanında misafirlere içecek servisi yapan profesyonel bir hizmet görevlisidir.

Barboy Ne İş Yapar?

Barboyların sorumlulukları şunları içerir:

• Müşteri siparişlerini almak ve içecekleri hazırlamak
    • İçecekleri masalara ve müşterilere servis etmek
    • Barkı temiz ve düzenli tutmak
    • Müşterilerle etkileşime geçmek ve iyi bir müşteri deneyimi sağlamak

Barboy Zor Mu?

Bir barboyluk işi, fiziksel talepler ve uzun çalışma saatleri nedeniyle yorucu olabilir. Müşterilerle etkili bir şekilde iletişim kurma ve stresli ortamlarda sakin kalma becerisi gerektirir.

Otelde Barboy Ne İş Yapar?

Bir otelde barboy, konuklara lobi barında veya restoranlarda içecek servisi yapar. Ayrıca oda servisi siparişlerini alabilir ve teslim edebilirler.

Barboy Bahşiş Alır Mı?

Barboylar, aldıkları bahşişlerden önemli ölçüde gelir elde ederler. Bahşiş miktarı, sunulan hizmetin kalitesine ve müşterinin cömertliğine bağlı olarak değişebilir.

Barboy Olmak Hakkında Ek Bilgiler:

• Barboyluk işi genellikle deneyimsiz adaylar için bir giriş seviyesi pozisyonudur.
    • Çoğu barboy, garsonluk veya barmenlik geçmişine sahiptir.
    • Barboy olmak için resmi bir eğitim gerekliliği yoktur, ancak bazı oteller ve barlar eğitim programları sunabilir.
    • Barboylar, müşteri hizmetlerine odaklanmalı ve mükemmel iletişim ve kişilerarası becerilere sahip olmalıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Barmen olmasın o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamolun31

Evet arkadaşlar Antalya'da Kemer bölgesinde bir otelde barboy olarak çalışıyorum soruları alayım

Yere Düşen Bardakkları Ne Yapıyorsununz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

Barmen olmasın o.

Hayır barboy. Barmene yardımcı oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VitProx

quote:

Evet arkadaşlar Antalya'da Kemer bölgesinde bir otelde barboy olarak çalışıyorum soruları alayım

Cam olan ve kırılan bardakları cam kırığı olan çöpe plastik bardakları ise tekrar yıkamaya alıyoruz.

• vurdun mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VitProx

quote:

Cam olan ve kırılan bardakları cam kırığı olan çöpe plastik bardakları ise tekrar yıkamaya alıyoruz.

Yere Düşen Bayanları Ne Yapıyorsununz+Güzel Bağğyan Varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maaş?
    Yaz için mi,sürekli mi?
    Nasıl girdin?
    Yere düşen rusları napıyonuz?

• Yere bayan pek düşmüyor otelin % 80 i rus geri kalanlar kazak azeri Türk. Adriana limaya taş çıkarabilecek hatunlar var ama dışarda telefon kullanılmasına otel yönetimi sıcak bakmıyor ve foto çekemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Maaş?
    Yaz için mi,sürekli mi?
    Nasıl girdin?
    Yere düşen rusları napıyonuz?

Sadece yaz için hatta birkaç güne ayrılacağım mezun öğrenciyim; dershane parasını denkleştirmek için 2 aydır çalışıyorum. Taş gibi hatunlar var hemde baya maaş 873 tl.

• Barmen barboylara falan bayılıyorum. N zaman görsem kaslı zayıf kısa saç kesimli dövmesi olan hoş tipler.

• Hiç kız ayarladın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Hiç kız ayarladın mı?

Ayarlamadım. Ruscam doğru dürüst yok ruslarda cahilmidir nedir ingilizce hiç bilmiyorlar. Bilseler

• Bende barboyum bodrumda.
    Ben 765 alıyodum zam geldi 860 oldu bir kaç gün önce geldim 1000 oldu maaş 3 aydır ordaydım.Dershane parasını topladım.Burdaki kızlar şortla yanıma geliyor kapalı geliyolar geldiğimiz yerde anadan üryanlardı.Ama en kralı animatörler anasını satim jigololuk yapıyolar.

http://www.yasminbodrum.com/

4 yane türk var gelisi alman vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antebi -- 4 Eylül 2013; 22:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antebi

Bende barboyum bodrumda.
    Ben 765 alıyodum zam geldi 860 oldu bir kaç gün önce geldim 1000 oldu maaş 3 aydır ordaydım.Dershane parasını topladım.Burdaki kızlar şortla yanıma geliyor kapalı geliyolar geldiğimiz yerde anadan üryanlardı.Ama en kralı animatörler anasını satim jigololuk yapıyolar.

http://www.yasminbodrum.com/

4 yane türk var gelisi alman vs.

Evet animasyoncular bildiğin jigololuk yapıyorlar. Ve bazı müşterilerin südyensiz güneşlendiği oluyor. İnsana bir süre sonra normal geliyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.