Otellerin Eğlence Yerlerinin Sinek Avlaması
-
-
oteller plajlar dolu sadece marmarada boş oda poyrazdan deniz soğuk hala giden donuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2024; 0:19:0 > -
Kardeşim Konya, Kayseri, Tokat, Kastamonu ve Sivas'a gittim, deniz kenarındaki otellerin hiçbirinde yer bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdur ve Manisa'da da ortalama üstü lokasyonlarda hiç boş otel yoktu, denizi güzel olan yerler ise çok pahalı olmasına rağmen
tıklım tıklım, kapış gitmiş.
-
Şerefimle yerde yatar gene bunlara para yedirmem zaten
Hele turistler neyin kafasini yasiyor anlamıyorum 1 hafta tatile binlerce euro o tatilde de kaliteli zaman gecirmek yok ha havuza gir acik bufe ye bu yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavra. Bugün karı koca memur/öğretmen alayı tatilde , Karadeniz turlarında.Sirf bunlar acentaları ihya eder.Acım diyen memur yalan söylüyor,yemeyin.
12 bin TL eyt alanlarda öyle, 40 küsur yaşta süper emeklilik ile çalışmaya devam ediyorlar o ağladıkları 12 bini çoktan krediye bağlayıp enflasyon ortamında ezdirdiler.
Oteller şöyle konkordato ilan ettiler ,böyle iflas çektiler vergiden kaçmak, nakiti faize bağlamak için yıllardır kullanılan ayak oyunları.
Bilhassa pandemi döneminde konkordato vurgunu pik yapmıştı, geçen gün en para mesaj attı %52 faiz veriyormuş bana ,%52! İşletme sahiplerine tezgah altında kim bilir ne teklifleri gidiyordur.
Böyle bir ortamda aldığın kuruşu faize bağlarsın. Akp zengin kısmına servet artışına neden oluyor .
Bu ülkede gerçekten yokluk çeken benim gibi sade vatandaşlar.Vah vah dediğiniz tüm kesimlerin işleri tıkırında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Temmuz 2024; 7:30:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen ekim-kasım gibi otel alma sonra haziran-temmuz gelince vay efendim oteller çok pahalı da ,yok kaç asgari ücret de, yok bilmemne de bık bık bık.
İnsanların erken rezervasyon kültürü yok,Ekim-kasım gibi 20-25k'ya alınan oteller şu anda almaya kalksan 65-70k bandında.Demekki neymiş biraz da kendini suçlayacaksın.
Her sene erken rezervasyon başında %25 ön ödemeli olarak otellerimi kapatırım,senede minimum 3 kez tatilimi yaparım,çok mu zenginim hayır ama karı-koca çalışarak tatil yapılabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yunana gitmek de yanlış yapanlarin vatan sevmez olduğunu düşünüyorum en cok da sozde Atatürkçü tayfa gidiyor
Yunanistandan cok daha ucuz ve guzel yerler var mesela maldivler
durumu iyi olmayanda erdektir sarozdur kuzey egedir gibi yerlere gidiyor herkes bodruma antalyaya gidecek değil çoğunluk yine tatile çıkıyor.
çıkamyan emekli yada tek düşük maaşa çalışan karısı çalışmayan yada işsiz tipler havadan para yağıp tatile çıkmayı bekleyen tipler var bu ülkede.
kışın ter akıtana emek verene yazın tatil var yatana değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2024; 12:45:13 > -
İmkanı olan tatilini yurt dışında yapsın. Burada üçkağıtçılara para kaptırmaktan iyidir.
Bu kadar güzel bir coğrafyada bu kadar ahlaksız insanın türemesi hiç normal değil...
-
Yeni bir kendini tatmin etme yolu mu bu, her yerde konusunu açıp duruyorlar,
tamamen yalan hiçbir otelde yer yok, her yer tıklım tıklım.
İstedikleri şeyin gerçek olduğunu sanma sendromu galiba bu.
Hem paraları yok tatile gidemiyorlar, hem de oralardaymış gibi yalan atıyorlar hahaha
Fakirler tatile gidemiyorsunuz alın size bir kaynak, yalan atmayın bari oturun oturduğunuz yerde.
Antalya için:
2023 yılı ocak-haziran arası 5.465.425 turist
2024 yılı ocak-haziran arası 6.173.886 turist gelmiş.
www.altid.org.trANTALYA ZİYARETÇİ SAYILARI 2024 | ALTİDhttps://www.altid.org.tr/bilgi-hizmetleri/antalya-ziyaretci-sayilari-2024/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 4 Temmuz 2024; 14:45:39 >
-
Tatil yapiyorlar diye milleti zenginmi saniyorsun
Dogru soyle çadirda felanmi yasiyorsun yoksa hayatinda birsey görmedinmi
Görende yurt disina cikiyoe herkes sanir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Temmuz 2024; 14:42:24 >
abd ab de herkes zengin evet herkesin evleri yalıları yazlıkları var nedemezsin herkesin zengin olduğu bir dünya icad olmadı.
tatil yapmak gayet refah göstergesidir fakirlik yokluk açlık çeksen ilindeki metroya bile binemezsin değil tatile çıkmak.
akp gelir adaletsizliği yarattı ha kendinini kurtaran başarılı çok az kariyeri olan insanların bile aman aman bir sıkıntısı yok, bir halttanda geri kaldıkları yok kriz düşük maaşa çalışan emekçiye, emekliye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2024; 14:50:24 > -
Abd ab de kazandigi para ile adam buraya gelip kendi ulkesinde yapmadigi golf sporunu yapiyor benim gittigim 5 yildizli tatil koyunda kaliyor belek bölgesinde
Neden Türk yokta yabanci var he soyle bakim hep rus ingiliz var?
2.5 euro taksi parasi indi bindi ;) yabanci taksiden inmez bu fiyata
Herkes zengin evi yalısı demiyorum, sen olayları saptırıyorsun. Biliyorsun ki sen haksızsın. Benim dediğim, normal orta gelirli veya az gelirli insanların Türkiye'ye ucuz olduğu için gelip tatil yapması."
Gümbete git gör ingilizleri full gece klubundeler ohh Türkiye bedava ülke onlara göre
Bize görede insan hayati ucuz bi o var ucuz olan
Biz 17 sene önce bozburuna gitmistik orada bi pansiyonda kaliyorduk panaiyonda kalan 85 yasinda bi ingiliz vardi adam emekli olmus bozburuna devamli gelen birisiymis yani bahsettigim sey bu calisiyor emekli oluyor hem kendi ülkesinde hemde dünyada parasi degerli bizde degersiz çöp enflasyondan herseyi alamiyorsun
Yani haftasonu bi pub gidip yemeginide yiyiyor iciyorda parasi kaliyor hemde alisverisini yapabiliyor
Herkesin durumuna göre tabi
Sen direkt bana kartonlarda kalan insanlari gösteriyorsun kendini hakli cikarmak icin
Herkes new york homeless yazar youtubetan onlari izileyip izleyip gelme foruma
Bence senin kistasin zimbawe meymar kolobiya ne bilim haiti felan sen oralara aliyiksin oralarla Türkiyeyi kiyasliyorsun zaten farkinda olmadan
Herkes ülkede cikamiyor tabi
Bakiniz
North korea
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Temmuz 2024; 15:38:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tam olarak ne diyorsun, bizim alım gücümüz düşük eeee? Bunu ne sanıyorsun sihirbazlık gibi bir şey mi?
Devletin başındakiler bir kararnameyle alım gücünü eşitleyip sorunu mu çözecekler?
Yıllarca uygulanan berbat kararlar yüzünden artık biz fakiriz, fakir olduğumuz için alım gücümüz düşük. Ne kadar basit değil mi?
Eğer 20-30 yıl ekonomi kuralları tam olarak işletilirse, serbest piyasadan sapılmazsa, Avrupa ve ABD ile iyi geçinirsek eskisi gibi orta halli bir ülke olabiliriz.
-
20 30 yil yasarmiyiz belli degil bizden geçti
Ben ona diyorum zaten hep kartonda yasayan insanlari örnek veriyor
Halinize sukredin der gibi
Orada kapitalizm var, insanlar için en doğru yönetim şekli, isteyerek çalışmamayı seçiyorsan homeless olarak sürünürsün,
devlet yüzüne bile bakmaz, yoksa devletin var olan tüm homelessleri krallar gibi yaşatması hiç sorun değil, tek bir kanuna bakar.
Abd'de çalışarak vergisini ödeyenlerin o vergilerini, hak etmeyenlere harcayamazsın, harcarlarsa bu tüm sistemi bozar, bir daha seçilemezsin, bunu gören çalışan insanlar zaten devlet bakıyor diye çalışmaz, tüm sistem çöker.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kardeşim Konya, Kayseri, Tokat, Kastamonu ve Sivas'a gittim, deniz kenarındaki otellerin hiçbirinde yer bulamadım.
|
Benzer içerikler
- kazaklar türkleri sever mi
- yetmez ama evet nedir
- türkiye nin ab ye girmesinin faydaları ve zararları
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- gerçek mustafa kemal
- doa iade makinesi
- space x
- 2024 en çok satılan arabalar
- ps5 pro fiyat
- threads kapandı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X