Şimdi Ara

Sinek avlayan avm :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silivri maxi  yıllarım geçti hala da buralardayım. 2005-2006 yıllarında iğne atsan yere düşmezdi çocukken, arka taraftan saat başı kalkan otobüsler vs. hala kalkıyor mu bilmiyorum. Gelenler var yok demiyorum ama yarım saat önce gittim toplasan 30 kişiyi geçmez. çoğu dükkanlar kapanmıs zaten. Geçen acımasız yıllar

• Maxi tutmadı kipa yı değiştirmişler ana merkez orası oldu silivrinin en son geçen sene gelmiştim silivri sahil canlı ama silivride çok değişmiş 2010-2014 arası silivri merkez ve selimpaşa da kalmıştım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FE463906 -- 24 Haziran 2023; 3:14:40 >
  • Bu hökümet silivriyi cezaevi ile ünlü yaptı. Üstüne negatif bir algı yapıştı. Belediyesi de cazip bir yer kılmadı silivriyi. Küçük bir yer olarak kalır ne yazık ki yatırım yok. 2005 te ekonomik olarak çok iyiydik gucci falan fakir markasıydı

• Artık avm mi kaldı. İnsanlar ihtiyaçtan avm diyor artık oralar takılacak yerler değil çünkü bunaltıcı ve ruhsuz. güneş Alacak avm bahçesi olacak Avm dedin mi sanatsal olacak aktiviteler olacak büyük ve açık olacak yeşil alanları yüksek ve alçak alanları olacak terasları olacak güvenlikleri az olacak manzaralı olacak. Tiyatrosu olacak. Dans pisti buz pist olacak pc kafesi konsol atari kafesi olacak mesela bunlar çok basit şeyler. Ve bunlar da öyle güzel yerde olacak ki (avmnin her tarafı gibi) insanları çok mutlu hissedecekler. Her şeyi para gözüyle bakmayacaksın. Bir kısmını para tutacaksın bir kısmını da para değil zevk olacak. Mesela bir mimarlık fakültesi öğrencisi avmde işini halledebilmeli öyle güzel bir imkan. Öğrenci bölümü olabilir sadece zengin şirketler yer almamalı içinde.

Bunları eminim düşünse herkes bulur ama yapmak zor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.