Şimdi Ara

Otg diski exfat ntfs olarak formatlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otg kablo ile bağlı USB diski ntfs ya da exfat olarak formatlamak için bir android uygulama yok mudur?
    Ben bulamadım.

Bilgisayar yok evde. Aslında var da onda da android işletim sistemi yüklü bilgisayardan android oyun oynamak için yüklemiş kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Exfat'ı denemedim ama NTFS olarak biçimlendirmeyin çalışacağını düşünmüyorum bizzat denedim, Fat32 sorunsuz oluyor.
    ve Rootsuz ise NTFS'i göreceğini sanmam.

Eğer adaptörsüz bir disk ise

bunu kullanın yoksa cihazdan fazla akım çekebilir.

biçimlendirmek için

bunu deneyebilirsiniz. (Ayarlarından)

• WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    USB flaş disk olunca telefon zaten Fat32 olarak formatlıyor. Telefonda formatlama yapılıyor ama formatı seçme yok.
    Bilgisayardan ntfs olarak formatladığım zaman telefon görüyor onda sıkıntı olmuyor, ek program paragon falan da gerekmiyor.
    Çünkü telefonun kendi hafızası 64 gb ve 4-6 gb filmler var hafızada, demek ki muhtemelen exfat formatı hafızanın. Bunları 16 gb flaş diske atıp tabletten otg üzerinden izlemeye çalışıyorum. Fat32 olunca 4 gb üzeri dosyayı atamıyorum. Bilgisayar da yoktu ntfs yapamadım. Bilgisayara ihtiyaç duymadan yapacak bir uygulama olması lazım diye düşündüm ama bulamadım. İngilizce var yabancı sitelere de baktım yok. Bir yerde tarif etmiş paragon ile yapılır demiş hatta resimli anlatım var ama yeni sürümde o ekran yok.

• Bilgisayardan ntfs olarak formatladım yine görmedi. Galiba bir önceki telefonum direkt görüyordu onunla karıştırdım ben.
    Paragon kurdum gördü de telefondan yapamadık.

• Twrp yüklü ise yapabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.