Bildirim
Oto boya dökülmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Otoparkta kapıyı açarken başka bir aracın kapısına sürtmüş olabilir mi?Rötuş yeter sanırım -
söylediklerin taş izini anımsatıyor rotuş yaptır -
Çok büyük iri değilse dökülen yerler rötuşla halledilebilir. -
Valla arkadaşlar 50,000 Tl'ye aldığım aracı aldım 7 ay oldu bari başımdan geçenleri yazıyımda yazayımda şuraya içim rahatlasın;
* Aracın 2.gün sol arka kapı lastiği yerinden fırladı,Arkadaşlarım otoparkta görüp olm yeni aracın bumu diyorlardı çok kızmıştım.
* 2 hafta yada 3 hafta sonra koltuk kafası plastik kısmı yerinden çıktı, aslında umrumda olmaz ama adamı gıcık ediyor bu durum , Servise onun için gittim hemen otutturdu yerine,
* 15 gün önce ön panjur yerinden çıktı. Tırnaklara 2 sert yumrukla yerine oturttum.
* 10 gün önce yağmur sensörünün alttaki kapak 2 kısım sağdaki yerinden çıktı sert bir yumruk darbesi ile yerine otutturdum
* Şehir dışına çıkmam gerekti malum uzun yol, aracım fren yaptığı zaman direksiyon titremesi yapıyordu .Aracın ön fren diskleri yamulmuş servis tornaladı, Kabul etmedim İzmiri aradım hemen yenisi ile değiştirdiler.
* Vites park şalteri değişti araç p konumunda anahtarı kilitliyordu, anahtar yerinden çıkartamıyordum.
**** Şimdide sol arka kapıda ufak ufak boya dökülmesi, taş izi olsa zaten buraya konu açmazdım ****
Evet çok beğenerek ve severek aldığım opel astram pul pul dökülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 19 Temmuz 2012; 23:09:01 >
-
Acaba bana toplama kazalı bir araba mı sattılar diye düşünüyorum ama ihtimal veremiyorum? -
Astra karalama timi kamera şakası mı yapıyor yahu forumda?
Nedir bu böyle günde 5 tane atra j şikayet konusu? -
Astra karalama timi değil akşam akşam canı sıkılmış boya yüzünden, yarın altunizade opel arkasa arabasını bırakacak biri olarak yazıyorum. -
Bende H Kasa astra CDTI vardı , bu tarz problem hiç yaşamadım sadece koltuk kızağı yalama oldu ve marş motoru bozuk değilken yenisi ile değişttirdim. İzmir'i aradım. Garantiden. İçindeki tel sarımı daha fazla olan 2.Nesil bir marş motoru. Araç kışın çalışmıyordu. Anca 5*6 kez marşa basacaksınız o zaman. Yeni nesil marş motoru takıldı canavar gibi oldu. Tek marş çalışır oldu araç. -
Her konuda astra j şikayeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka mı diyordum ben de gercekten. Bu kadar sorunluysa Opel'in işi zor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tween25
* Aracın 2.gün sol arka kapı lastiği yerinden fırladı,Arkadaşlarım otoparkta görüp olm yeni aracın bumu diyorlardı çok kızmıştım.
* 2 hafta yada 3 hafta sonra koltuk kafası plastik kısmı yerinden çıktı, aslında umrumda olmaz ama adamı gıcık ediyor bu durum , Servise onun için gittim hemen otutturdu yerine,
* 15 gün önce ön panjur yerinden çıktı. Tırnaklara 2 sert yumrukla yerine oturttum.
* 10 gün önce yağmur sensörünün alttaki kapak 2 kısım sağdaki yerinden çıktı sert bir yumruk darbesi ile yerine otutturdum
* Şehir dışına çıkmam gerekti malum uzun yol, aracım fren yaptığı zaman direksiyon titremesi yapıyordu .Aracın ön fren diskleri yamulmuş servis tornaladı, Kabul etmedim İzmiri aradım hemen yenisi ile değiştirdiler.
Aracı sürekli bozuk yollarda sert kullanıyor musunuz?. Çünkü bu sorunların bir çoğu sert kullanımdan kaynaklı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 20 Temmuz 2012; 0:02:07 >
-
Tavsiye edeceğim tek şey,her servis girişinde kayıt açtırın ve iş emirlerinin bir kopyasını saklamaya çalışın. -
quote:
Orijinalden alıntı: tween25
* Vites park şalteri değişti araç p konumunda anahtarı kilitliyordu, anahtar yerinden çıkartamıyordum.
**** Şimdide sol arka kapıda ufak ufak boya dökülmesi, taş izi olsa zaten buraya konu açmazdım ****
7 aylık aracın ön fren diskleri nasıl yamuluyor?? üstelik müşteri ısrar etmese tornalayıp yolluyor servise bak..
belki çok sert kullanımdan yada fabrikasyon hatadan olabilir ama bir kaç kişide daha bu sorun çıkmıştı....
-
Aracı sert kullandığım doğrudur.
Fren disklerine gelince belli bir tolerans içerisinde ise yamulma diskler tornalanır servis'in yapacağı bişey yok maalesef ama ben izmiri arayıp. kendilerine aracı bu şekilde kullanamadığımı, fren diskleri tornalandığı için zayıf frenleme yaptığını söyledim herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için 0 fren diskleri ile değiştirilmesini istedim. Onlarda yaptı.
Arkadaşlar gerçekten aldığım son opel bu araba kredi borcu biter bitmez büyük bir ihtmal i30 alacağım hb, Gerçekten mavisi çok iyi duruyor.
Araba işi şans işi ben kimseye almayın demiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X