Şimdi Ara

Oto Galeriden araç almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam kendine bir araç almaya karar verdi ve biraz araştırmadan sonra galeriden bir araç bulduk kendisi uzakta olduğundan arabayı bakmaya ben gidecem öncelikle dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ?

Araç Mercedes 2.el ve yaklaşık 15000 km bir araç , galericiler hakkında olumsuz bir kanı var benim sormak istediğim böyle 80-90 bin meblağlı araçlarda ileride karşılaşabileceğimiz galerici sorunları olur mu yoksa bunlar daha mı güvenilirdirler ?

• -bayi çıkışlı ise
    -plaka,motor no,şasi no sorgusu temizse
    -yetkili servis kayıtları tam ise
    - üzerinde haciz,rehin yoksa
    - fiyatda işinize geliyorsa alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilometre oynaması gibi sorunlar olmaz herhalde servise götürmeye gerek var mı tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSTINCT61

Kilometre oynaması gibi sorunlar olmaz herhalde servise götürmeye gerek var mı tekrardan

5 bin liralık aracı bile servise gösteriyorlar. Siz 80-90 bin civarı bir paradan bahsediyorsunuz. Bence servise gösterin. İçiniz rahat etsin.
  • Galaricilerin elinden kabuklu ceviz yenmez km düşürülür bilmem ney hiç bulaşma sahibi bul bence
  • sakınnn sakın öyle birşey yapmayın daha dün konusu var aynı ilanı satıcı ve galerici birlikte vermişler satıcının aracı 115 binde galerinin verdiği ilan 35 binde :)

yerinizde olsam araba sıfır dese bile galeriden araba almam
  • Galeriden uzak durun derim 15000 deki araç kaç model acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E60 Araç Almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Galaricilerin elinden kabuklu ceviz yenmez km düşürülür bilmem ney hiç bulaşma sahibi bul bence

Güzel tespit.

Belki araçta önemli bir şey yoktur ama...

İçinde " Galerici " geçen her konuya yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum.....

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum: Galericiler insan kılığındaki mahluklardır.

Her 10 galericiden 11 evet 11' i ,yani 10 galerici zaten şeref yoksunudur, yeni galerici olacak kişide şereften yoksundur.

Yani iyi galerici yoktur "olan da olacak olan da" hepsi aynıdır.... Galericiden araba ALMAM, ALDIRMAM! .ALANA DA her türlü mani olurum.

Kimden/kimlerden araç alınmaz

Gerçek maddeler:

1-) Galericiden , galericinin yanında çalışandan veya daha önce çalışmış olandan araç alınmaz.

2-) Galericiyle sürekli yakın ilişkisi olan ;akrabasından,arkadaşından araç alınmaz.

3-) 2-3 kez el değiştirmiş bir araç ,arada galericinin sahipliğine geçmişse ,o araç alınmaz.

4-) Galericinin her hangi bir şekilde 1-2 saatliğine kullandığı araç alınmaz

5-)Galericiden sıfır araç alınmaz çünkü en az 1-2 km yol yapıp km düşürmüştür, adamların prosdürleri böyle, haklılar bir yerde

6-)........vs diğer maddeleri siz ekleyin.
    .
    .
    .

Ekstrem maddeler:

1-) Galericinin sokağında park eden araçlar alınmaz

2-) Galericinin sokağından geçerken galericinin "-Vay araba temizmiş" dediği araç alınmaz.

3-) Yanlışlıkla da olsa galericiye selam verenin aracı alınmaz.

4-) Galericin o an bulunduğu özel veya yetkili servislerde ki araçlar alınmaz.

5-) Forumda galericileri savunan arkadaşlardan da araç alınmaz(bknz gerçek madde 1-2)

6-) ....vs vs diğer maddeleri siz ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeplord -- 14 Şubat 2013; 14:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deeplord

katılıyorum şöyle galeriden araba alıpta memnun olan varmı diye bir araştırma yapsak %80 kesin memnuniyetsizlik kalan %20 için olumsuzlukların daha ne farkına varmamış sonucu çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 14 Şubat 2013; 14:52:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeplord
    1-) Galericiden , galericinin yanında çalışandan veya daha önce çalışmış olandan araç alınmaz.

Vay beee aynen öyle. Bi kere toyken yaptım böyle bi hata..
    Orası burası bozulup duruyordu, iki kere de motor yaptırdım..
    Çekirdek parasına verdim sonra :(
  • Hocam alınabilir. Ama mutlaka Yetkile servise gösterin. Plakasını ve şase numarasını sorgulatın. Temiz çıkarsa o şekilde alın.
    Sonuçta 80.000-90.000 gibi bir para veriyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.