Şimdi Ara

Oto Lastik İşine Giriyorum Fikirleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yakın bir zamanda işyerimi açacağım,suan işyerinin prosedürlerini ayarlıyorum. Jant,lastik ve akü, sökme takma makinası,hidrolik lifte bu hafta karar vericem inşallah, michelin,continental,sava,petlas düşünüyorum ilk etapta. Sizlerinde fikirlerini almak istedim müşteri memnuniyeti için neler yapmam gerekir, nasıl bir hizmet beklersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Michelin satma bence.Diger lastiklere göre hamuru daha yumuşak.Bu da çukurlu Türkiye yollarına pek uygun olmadığı anlamına geliyor.Müşterilerinden olumlu feedbackler almanı zorlaştırır bu durum.Ayrıca dükkanın yakıninda fabrika vs. Var ise bunları bağlamaya çalış esas para fabrikalardan kazanılıyor

• Her sokakta bi lastikci var, onemli olan sizin o lastikcilerden ne farkiniz var bunu gostermeniz. Güzel bi jant köşesi yaparsiniz jant satarsiniz, teneke jantlar icin kapaklar satarsiniz, gelen musterilere beklemeleri icin bi bölüm ayarlarsiniz, ödeme konusunda diger lastikcilerin sunmadigi imkanları sunarsiniz (vade farksiz taksit gibi ), lastik bakimi icin malzemeler vs.satarsiniz, bide kislik-yazlık lastikler icin saklama deposu yaparsaniz musterinizi kaybetmezsiniz. Ben böyle düşünüyorum ama abartili veya eksik yonler olabilir. Kolay gelsin hayirli ugurlu olsun yeni isiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 19 Şubat 2013; 23:14:39 >
  • Bu arada işyerinin acacağım yer çarşı gibi islek yol ustunde yani fabrika falan yok ama en yakın lastikci 4km uzakta.

• Oto yıkama bölümü de koyun.

Bir de hangi ildesiniz hocam?

Şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 20 Şubat 2013; 0:14:37 >
  • stoklu çalışmanı tavsiye ederim.Örneğin benim lastikler 205 45 17 kaç yere gitsem ordan burdan fiyat alıp üstüne komisyon ekleyip satmaya çalıştılar.
    açacağın muhite göre bir bayilik alacaksın.Eğer orta halli biyerse kumho petlas gibi ucuz lastikler satıp farklı istekleri karşılayabilirsin.

birde son anda aklıma gelmişken,lütfen insanlara adam gibi davran lastikçilerde bi havalar bi tafralar sanki bedavaya iş yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Oto yıkama bölümü de koyun.

Bir de hangi ildesiniz hocam?

Şimdiden hayırlı olsun

+1

Araçlar için ıvır zıvır aksesuar satılan bir köşe de olmalı.Fahiş fiyattan değil tabiki de.
    İnsanların gözüne çarpıp da alabilirler.Hatta mutlaka alırlar.

Mesela yağmur kaydırıcı,araç kokusu,paspas takımları vs vs.

Olur mu öyle şey demeyin,otomobil galerisine cam vitrin koyup da ayakkabı,kemer,cüzdan satan adam biliyorum.Satıyor da.Tabii asıl amaç diğer dükkanının reklamını yapmak o ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Walla hocam benim çalıştığım şehirde üstelik şehre de yabancı olduğum halde öle hava basmaktan ya da tek patlak tekere yama yapmaktan falan para almazlar istemeye bile utanırlar. İlla para vermek istersen de gönlünden ne koparsa derler. Bende genelde 10 tl kopar tek teker lastik yamasından hava basmaya para almaya kalkanı zaten linç ederler....
  • Öncelikle hayırlı olsun,bol kazançlar şimdiden.

İlk etapta en önemli şey müşteri memnuniyeti,ne sebeple olursa olsun müşterinizin mağdur olmasına izin vermeyin.Memnun bir müşteri size bir kaç kişiyle dönecektir.İlla ki eşine dostuna söyler,siz kazanırsınız.

Müşterinin bekleyebileceği bir alan yapabilirsiniz.

Bulunduğunuz muhitin gelir durumuna göre mutlaka stok lastik bulundurun.Müşteri geldiğinde onu bekletip,başka yerlerden telefona sarılarak lastik aramak durumunda
    kalmayın.

Dükkanınıza oto aksesuar bölümü koyabilirsiniz,standı-vitrini görüp de aklında olmasa da alan olacaktır.

İlerki zamanlarda yeriniz elverişliyse yıkama da koyabilirsiniz.

Ve son olarak da fahiş fiyatlardan kaçının...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.