Şimdi Ara

Oto orjinal teyp anfi çıkış aparatı bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, orjinal teybi bozmadan tesisatı bağlamak için resmin sağ altındaki aparatı aldım. Üzerinde 2 deck çıkışı var, normal çıkışlara güç veriyor ve anfi çıkışı haline getiriyor. Biliyorsunuzdur.... Bağlantıyı yapmadan önce bilen arkadaşlara sormak istedim. Sıkıntım resimde aşağıda gördüğünüz hopörlör kabloları hariç 2 tane kablo var kırmızı ve mavi. Kırmızı elektrik ama mavi nedir çözemedim. Resimde teybin kablolarının görüntüsü var. Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada araç Kia ceed concept sr '11. İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pozitivexx

Merhaba arkadaşlar, orjinal teybi bozmadan tesisatı bağlamak için resmin sağ altındaki aparatı aldım. Üzerinde 2 deck çıkışı var, normal çıkışlara güç veriyor ve anfi çıkışı haline getiriyor. Biliyorsunuzdur.... Bağlantıyı yapmadan önce bilen arkadaşlara sormak istedim. Sıkıntım resimde aşağıda gördüğünüz hopörlör kabloları hariç 2 tane kablo var kırmızı ve mavi. Kırmızı elektrik ama mavi nedir çözemedim. Resimde teybin kablolarının görüntüsü var. Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada araç Kia ceed concept sr '11. İyi günler dilerim.

aparat üzerinde bağlantı uçları hakkında renkleride içeren şema yokmu.

aklımda kalan doğru ise ;mavi =nötr / gri,siyah,kahverengi = faz / yeşil/sarı=koruyucu güvenlik hattı olarak kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 14 Aralık 2010; 14:33:00 >

• malesef yok sadece ürün markası yazıyor, zaten 8 tane kablo var toplam hopörler kabloları belli ancak mavi kabloyu çözemedim benim teypten
  • resmini koyduğunuz aparatı alırken ne olarak istedinizki ,nerede kullanıldığı biliniyorsa ,buna göre karşılığı vardır ve irtibatları yapılıp kullanılır, ancak hatalı bir irtibatında meydana getireceği hasarı sakın göz ardı etmeyin,yeterli değilseniz bir yetkilisinden yardım alıp işi sorunsuz biçimde halledebilirsiniz.
  • teşekkür ederim, akşam bağlatacam aparatı. tesisatı bağlamayı biliyorum ancak bundan çekindim biraz.. :) ilginiz için teşekkürler.
  • bu aparat için teybin arkasındaki soketlerden bağlantı almak zorunda değilsiniz ki arkaya kadar zaten hoparlör kablosu hoparlörler için geliyor anfiyi de arkaya bağlayacağınızı düşünüyorum bütün tesisatı bağajda uygun bi yerde kurabilirsiniz anfi için zaten aküden (+) kablo çekeceksiniz eksiyi de arka emniyet kemerinin bağlantısından alabilirsiniz bildiğiniz üzere genelde yapılan uygulama bu zaten devreden anfinin açma kapama voltaj bacağı da çıkıyor bütün sistemin bağajda olması daha uygun bence
    bu arada bi abimizin aracında bu devreden gördüm süper işe yarıyor çok şaşırdım doğrusu yüksek çıkışlı müzik sinyalini düşük güçlü müzik sinyaline dönüştürmek çok zor değil de müzik gelince açılan kapanan bi devre artefakt oluşturmadan zor gibi geliyordu bana bunu güzel bi şekilde başarmışlar
    iyi forumlar...

• merhaba, yorumunuz için teşekkürler. ancak arka speakerlar sadece arka kapılarda var. bunu düşünmüştüm ve bunlarda uğraştırır az çok. zaten ön kapıdakileride anfiye bağlayacağımdan işimi görmeyecektir. yine de yorumunuz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abimizin aracının da hoparlörleri arka kapıdaydı hatta araç 2010 fluence direk kapılara giden kablolardan arka bağaja döşemelerin altından kablo çekmişlerdi..
    kolay gelsin
    iyi forumlar..
  • merhaba, sonuçta ön kolonlarıda anfiye bağlayacağım için dediğiniz pek işime yaramıyor. neyse kabloyu öğrendim. mavi kablo, bu çevirici devrenin remote kablosuymuş. yani teyp kapandımı devrede kapanıyormuş. gerçi şu an tesisat bağlamaktan vazgeçtm. bi arkadaşım ne gerek var dedi 0 aracının vidalarını oynatcan.. :) şimdiye kadar 7-8 tane araç değiştirdim hepsine bağladım ama 0 aldığım için benimde kararım değişti şimdi. anfi fln bağlamiycam sadece kapı speakerlarını değiştirip devam edecem. ne gerek var zaten ağrıdır başım woofer dan yıllarca. 6-7 senedir değiştirdiğim araçlarda tesisatsız gezmedim. ama şimdi kafa ağrıtıyor. şimdi bütün ekipman evde. o halde jbl anfim satılıktır. özeliklerini yazacağım. jbl 30cm 1000w satılıktır. jvc - sony ve kicker mid takımlarım var onları satmam ama özellikle jvc nin midleri kadar sağlam takım görmedim. anfiden direk full volume ve teyp den full volume verdiğim halde sesi bozmayan 330w lık bir sistem. isteyene model marka verebilirm. 16cm oval. herkese teşekkürler yorumlar için..

• Benimde öyle bi sorunum var vw caddy aracım rc 300 teyip var anfi cıkışı yok bnde baglamayadım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.