Arkadaslar,araclariniz icin koku olarak ne kullaniyorsunuz? Ben de birseyler kullanmak istiyorum ama piyasada o kadar cesit urun ve o kadar cesit koku var ki karar veremiyorum
Kokusunu beğendiğini al.Ben bitane aldım ne adını ne markasını biliyorum.İlk sıktığım an leş gibi kokuyor ama dinlendikçe güzelleşiyor.Saçma sapan bişey yani
Farketmez. Kokusu hoşuna giden herhangi birini kullan. Sonuçta hepsi aynı işlevi görüyor..
Peki bu camsil gibi siseleri olanlardan mi aldiniz? Hangilerinin etkisi uzun suruyor
İxoranın çok çeşiti var şişelerde. Hepsi güzel kokuyor ve kalıcı. İxora parfüm satan yerlerde mevcut bunlar. Tavsiye ederim.
Havalandırmalara takılan zımbırtılardan kimse memnun değil.Akma falan oluyomuş.Sprey şeklinde olanlardan al.Etkisi geçtikçe sıkarsın
arabada sigara içiliyorsa antitabocco özellikli bir koku al sigara kokusunu bastırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
+1
Arabamda biri kapalı diğeri yan kapıda olmak üzere 2 adet var..
forumun eski halini, teknik konuların tartışıldığı zenginliğini her geçen gün daha çok özler oldum...
* "arabada içmek için hangi marka sigara alayım?" * "paspas almak istiyorum rengi ne olsun?" * "ne tür kıyafetler giyersek koltuk kumaşlarımız daha az aşınır?" * "araba sürerken cam açsam saçlarım bozulur mu?"
gibi yaratıcı ve faydalı konuların ne zaman açılacağını da sabırsızlıkla bekliyorum...
Antitabocco özellikli parfüm olduğunu bilmiyordum bir dahakine ondan alayım. Bim'den 4.80 liraya aldığım parfüm var 1.1-5 aylık idare ediyor kokusuda hoş kavun şeftali öyle birşey
quote:
Orijinalden alıntı: aya
forumun eski halini, teknik konuların tartışıldığı zenginliğini her geçen gün daha çok özler oldum...
* "arabada içmek için hangi marka sigara alayım?" * "paspas almak istiyorum rengi ne olsun?" * "ne tür kıyafetler giyersek koltuk kumaşlarımız daha az aşınır?" * "araba sürerken cam açsam saçlarım bozulur mu?"
gibi yaratıcı ve faydalı konuların ne zaman açılacağını da sabırsızlıkla bekliyorum...
+1... forum gömlek değiştirdi diyelim....
Ben california scents bubblegum kullanıyorum müthiş bir koku.2, 3 aydan önce bitmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aya
kardeş kusura bakma da ne bekliyorsun onuda söyle
quote:
Orijinalden alıntı: **osk@r78**
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
+1
Arabamda biri kapalı diğeri yan kapıda olmak üzere 2 adet var..
Bende bu üründen kullanıyorum kokusu hoşuma gidiyor ve etkisi uzun sürüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme