Şimdi Ara

Oto Temizliğinde Hangisi? =>> ZIEBART--SONAX--3M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
6.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komple oto temizliği yapan firmalardan hangisi daha iyidir?
    tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlarını alalım

- ZIEBART
    - SONAX
    - 3M

• ziebart ve sonax ı kıyaslayabilirim (3m hic gitmedim bilmiyorum)

ziebart daha agır basıyor bence
  • Ziebartta yapıldı aracım. Çok memnunum. Bu tip bir konu vardı yanılmıyorsam
  • Ziebart bir adım önde bence.
  • İşte bu yılın topiği budur.

Abarttım belki fakat gerçekten çok önemli bir husus. Çok merak ediyorum .

Herkes ziebart diyor bazıları ziebarta fason diyor Maugiurs ( adını yanlış yazdım sanırım ) 100 yılı aşkın kendi kimyasalını üreten tek firma diyor. 3M sonaxtan daha iyi film çekiyor diyen var en iyi boya koruma sonaxın diyen var herkes birşey söylüyor ama kimse yoğurdum ekşi demiyor , nedir bu işin inceliği bu topic sonuca ulaşırsa gerçekten çok makbule geçecektir.

Öncesi ve sonrası gibi elinde fotoğrafla konuşacak arkadaşları tarafsız gözle can kulağı ile dinliyorum , takip ediyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

İşte bu yılın topiği budur.

Abarttım belki fakat gerçekten çok önemli bir husus. Çok merak ediyorum .

Herkes ziebart diyor bazıları ziebarta fason diyor Maugiurs ( adını yanlış yazdım sanırım ) 100 yılı aşkın kendi kimyasalını üreten tek firma diyor. 3M sonaxtan daha iyi film çekiyor diyen var en iyi boya koruma sonaxın diyen var herkes birşey söylüyor ama kimse yoğurdum ekşi demiyor , nedir bu işin inceliği bu topic sonuca ulaşırsa gerçekten çok makbule geçecektir.

Öncesi ve sonrası gibi elinde fotoğrafla konuşacak arkadaşları tarafsız gözle can kulağı ile dinliyorum , takip ediyorum .

Yusuf'um ben Ziebartta yaptırdım biliyorsun ilk aldığımda ve hala aynı canlılığını koruyor, araç içine toz itici madde uygulamışlardı ve inanmazsın ön konsolda zerre toz yok hala. Geçen ki yıkamacı dangozu yüzünden tekrar bi sokucam galiba Ziebarta. Ben çok memnun kaldım bilmiyorum başka bir yerde yaptırsaydım bu kadar canlı kalır mıydı?

• Katılıyorum. Ziebart daha profesyonel geliyor bana. Alt komşumuz Jetta'ya yaptırdı. İlk günkü boyayı ve iç konsol temizliğini koruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Oto Boya Tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Markadan ziyade işini iyi yapan istasyon makbul ama ne yazık ki aynı markanın 2 farklı istasyonundan farklı icraat çıkıyor kimi zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 29 Ocak 2010; 7:33:41 >
  • Ziebartin standart yenileme fiyati var. Ancak her ne sekilde oluyorsa, adamini bulursan yari fiyatina 1/3'une bile yenileme yaptirabiliyorsun.

Ben 0 aracim icin ilk yaptirdigimda yari fiyati gibi birseye (bir araci vasitasiyla) yapmislardi, ancak yenileme olaylarinda "4.kez yeniledim bu arada" hic taviz verdiremedim. bu yil 279 deyip durdular, KDV'yi dustuler her nasilsa. ultra boya koruma+vinil plastik ic koruma olayi (galiba motoru da siliyorlar)
  • ziebart...
  • Sonax'a bir ay önce yaptırdım.Özen falan hak getire.Jantları sağını solunu tekrar tekrar gösterdimde onlarda gördükçe temizlediler.Bir Dahaki sefere ziebart düşünüyorum bakalım hangisi daha iyiymiş. Ama Adamaların işide zor.Reklam olsun müşteri çekeyim diye o kadar iddalı konuşuyorlarki müşteri en ufak bir hatayı dahi affetmiyor.
  • topiği yeni fark ettim şöyle bişey söyleyebilirim, ziebart ile sonax pazar lideri iki profesyonel firma fakat son yıllarda ziebart buyuk bi düşüşün icersinde ... size tavsiyem farkı görmek icin semtimde bulunan sonaxa ortaköy sonaxa bi uğrayın ve farkı görün ... boya koruma yaptırdım 2004 model 5.20 bmw me sayelerinde tekrardan aşık oldum ... burdan kendilerine selam gönderiyorum ve ellerine sağlık diyorum ...
  • Ben de mtv indirimiyle sonaxa iç temizlik ve ozon dezenfekte yaptırmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Normal fiyatı 300 lira olan bu paket temizlik, bu kampanya ile 210 liraya geliyor. Ne dersiniz?

Oto Temizliğinde Hangisi? =>> ZIEBART--SONAX--3M
  • Genelleme yaparken sadece malzeme kalitesine bakarak sıralama yapmak gerekiyor.Franchise usulü ile çalışıp işin içine ustalık giren firmaların her şubesi bir olamaz.

Meguiars ve 3M malzeme kalitesi olarak benim için bir adım öndeler.Sırasıyla

1-Meguiars-3M
    2-Sonax
    3-Ziebart

Ancak titiz insanları memnun edebilecek uygulama sonuçları sadece kaliteli malzeme ile ortaya çıkmaz.İşin büyük bir kısmı malzemenin kalitesine bağlı olsa dahi uygulamayı yapan kişinin titizliği ve işine bakış açısı ile sonuç tamamen değişebilir.

Bu farktan dolayı aynı markanın farklı şubelerinde yapılan aynı uygulamadan kimileri memnun kalırken kimileri memnun kalmıyor.Bu yüzden firma isminden çok hangi şubeden memnun kalındığı önemli.İşletmecisinden tutunda kullandıkları süpürgenin markasına kadar uzanan ayrıntıları göz önüne alıp deneme yanılma yolu ile şubenizi seçmeniz sizin için en iyisi

Deneme yanılma yöntemi içinde bir yıkama yeterli.Yıkama sırasında işletmecisi ve çalışanları ile sohbet edip etrafı gezip yapılan uygulamalara göz atıp içinize sinen,malzeme kalitesine de güvendiğiniz markayı seçin.

• meguiars olayın dışkısını çıkarmış ürün kalitesi ve çeşitliliği olarak....
    ama hangi şube iiyidr vs. bilemiyorum....
  • aracınızın başında durmazsanız cila yapılmış aracınızı alır gidersiniz..........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.