Şimdi Ara

OTOBOS KOMYON ARAYARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan ticareti yapmak için komyon arıyorum ırak-filistin arası.

Ancak içinde tabuta benzer,insan dışkısı+hayvan dışkısı karışımından kutular olursa iyi olur.

200 tane otobos komyon lazım.Bazı insanları otoboslarda diri diri gebertecem,kliamadan mok suyu+zehirli gaz vere vere yavaş yavaş geberecekler.Komyondakiler zaten zıbarmış olacak.

Peygamberimizin karikatürlerinin yayınlanmasına evet oy veren yüz bin kişinin kafasını kırıp,o tabutlara atıcam.Sorada o otobüsleri münasip yerlerine sokacağım.

BU CEVAP ONLARA YETER,AMA BEN KALKIPTA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERİP,HZ.İSANIN RESİMLERİNİ KOYMAM.ÇÜNKÜ ODA BİZİM PEYGAMBERİMİZDİR KİTAPTA BU AÇIK AÇIK YAZIYOR.

• quote:

Orjinalden alıntı: CorvetteV8

İnsan ticareti yapmak için komyon arıyorum ırak-filistin arası.

Ancak içinde tabuta benzer,insan dışkısı+hayvan dışkısı karışımından kutular olursa iyi olur.

200 tane otobos komyon lazım.Bazı insanları otoboslarda diri diri gebertecem,kliamadan mok suyu+zehirli gaz vere vere yavaş yavaş geberecekler.Komyondakiler zaten zıbarmış olacak.

Peygamberimizin karikatürlerinin yayınlanmasına evet oy veren yüz bin kişinin kafasını kırıp,o tabutlara atıcam.Sorada o otobüsleri münasip yerlerine sokacağım.

BU CEVAP ONLARA YETER,AMA BEN KALKIPTA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERİP,HZ.İSANIN RESİMLERİNİ KOYMAM.ÇÜNKÜ ODA BİZİM PEYGAMBERİMİZDİR KİTAPTA BU AÇIK AÇIK YAZIYOR.

çok adolf hitler gördüm seni

• maşşallah maşşallah!... rabbim hayal gücü vermiş, gerisini koyvermiş...
  • Allah daha çok versin. bırak onlar belalarını bulacaklar.
  • evet böyle yap, devam et! insanları öldür, asla iyiliği düşünme!!
    ve unutma! inandığın (?!) kişinin -Yüce kişinin- tavsiyelerine uyuşmayacaksın!
    Hatta bu durumda onun izleyeceği yolun tam tersine gitmiş olacaksın...
    Ama devam et!
    Çok inançlı(?)sınız ya!
  • Ne ilgisi var kardesim alla alla
    Siz böyle oyunlara gelip adamın sitesine girip gelir kazandırırsanız oda öyle yapar kimse ilgi gostermeseydi bak bakiim uzayacakmıydı ... Bilmem 1 milyon hayır olursa cart curt assagıda essek kadar reklam var adam her hit ten parayı vuruo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CorvetteV8

İnsan ticareti yapmak için komyon arıyorum ırak-filistin arası.

BRAVO BRAVO

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.