İnsan ticareti yapmak için komyon arıyorum ırak-filistin arası.
Ancak içinde tabuta benzer,insan dışkısı+hayvan dışkısı karışımından kutular olursa iyi olur.
200 tane otobos komyon lazım.Bazı insanları otoboslarda diri diri gebertecem,kliamadan mok suyu+zehirli gaz vere vere yavaş yavaş geberecekler.Komyondakiler zaten zıbarmış olacak.
Peygamberimizin karikatürlerinin yayınlanmasına evet oy veren yüz bin kişinin kafasını kırıp,o tabutlara atıcam.Sorada o otobüsleri münasip yerlerine sokacağım.
BU CEVAP ONLARA YETER,AMA BEN KALKIPTA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERİP,HZ.İSANIN RESİMLERİNİ KOYMAM.ÇÜNKÜ ODA BİZİM PEYGAMBERİMİZDİR KİTAPTA BU AÇIK AÇIK YAZIYOR.
quote:
Orjinalden alıntı: CorvetteV8
Ancak içinde tabuta benzer,insan dışkısı+hayvan dışkısı karışımından kutular olursa iyi olur.
200 tane otobos komyon lazım.Bazı insanları otoboslarda diri diri gebertecem,kliamadan mok suyu+zehirli gaz vere vere yavaş yavaş geberecekler.Komyondakiler zaten zıbarmış olacak.
Peygamberimizin karikatürlerinin yayınlanmasına evet oy veren yüz bin kişinin kafasını kırıp,o tabutlara atıcam.Sorada o otobüsleri münasip yerlerine sokacağım.
BU CEVAP ONLARA YETER,AMA BEN KALKIPTA AYNI ŞEKİLDE CEVAP VERİP,HZ.İSANIN RESİMLERİNİ KOYMAM.ÇÜNKÜ ODA BİZİM PEYGAMBERİMİZDİR KİTAPTA BU AÇIK AÇIK YAZIYOR.
çok adolf hitler gördüm seni
maşşallah maşşallah!... rabbim hayal gücü vermiş, gerisini koyvermiş...
Allah daha çok versin. bırak onlar belalarını bulacaklar.
evet böyle yap, devam et! insanları öldür, asla iyiliği düşünme!! ve unutma! inandığın (?!) kişinin -Yüce kişinin- tavsiyelerine uyuşmayacaksın! Hatta bu durumda onun izleyeceği yolun tam tersine gitmiş olacaksın... Ama devam et! Çok inançlı(?)sınız ya!
Ne ilgisi var kardesim alla alla Siz böyle oyunlara gelip adamın sitesine girip gelir kazandırırsanız oda öyle yapar kimse ilgi gostermeseydi bak bakiim uzayacakmıydı ... Bilmem 1 milyon hayır olursa cart curt assagıda essek kadar reklam var adam her hit ten parayı vuruo
quote:
Orjinalden alıntı: CorvetteV8
BRAVO BRAVO
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme