Şimdi Ara

otobüsler-metrobüsler neden bu kadar kalabalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten anlam veremiyorum. dün mandalin almak için dışarı çıktım. manav biraz uzakta. hava da buz gibi. aylık akbilim de var, kadıköyden aliyim dedim. anneme de kadıköy'de işim var dedim, sevindi garibim. hiç para vermez, para verdi öyle diyince. kız arkadaşım falan var zannediyor. neyse. bindim otobüse gidiyorum. sürekli insanlar biniyor. biniyor da biniyor. en sonunda sıkışmaya başladık artık. ben de hemen düşünmeye başladım. evrende bu kadar boşluk varken neden otobüslere sıkışıyoruz? evrendeki boşluklara neden ilerlemiyoruz? kutsal kitaplara baktım, bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. bence, evren bu kadar büyükken otobüslere sıkışmak korkunun ürünüdür. insanlığın yalnız kalma korkusu. gerçek mesele bu. insanlar yalnızlıklarıyla yüzleşmeye cesaret edemeyip otobüslere sıkışmaya talim ediyorlar. yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AfganMucahid

gerçekten anlam veremiyorum. dün mandalin almak için dışarı çıktım. manav biraz uzakta. hava da buz gibi. aylık akbilim de var, kadıköyden aliyim dedim. anneme de kadıköy'de işim var dedim, sevindi garibim. hiç para vermez, para verdi öyle diyince. kız arkadaşım falan var zannediyor. neyse. bindim otobüse gidiyorum. sürekli insanlar biniyor. biniyor da biniyor. en sonunda sıkışmaya başladık artık. ben de hemen düşünmeye başladım. evrende bu kadar boşluk varken neden otobüslere sıkışıyoruz? evrendeki boşluklara neden ilerlemiyoruz? kutsal kitaplara baktım, bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. bence, evren bu kadar büyükken otobüslere sıkışmak korkunun ürünüdür. insanlığın yalnız kalma korkusu. gerçek mesele bu. insanlar yalnızlıklarıyla yüzleşmeye cesaret edemeyip otobüslere sıkışmaya talim ediyorlar. yazık.

Kadıköyde ne içtiysen 2 kutuda bana yollayabilir misin ?

• cevap mandalinin içinde
  • Benzinin litresi 5 lira olmuş, vergiler Allahına kadar tavan yapmış, emekliye 3 kuruş zam yapılmış yoksulluk diz boyu ve kalkıp neden otobüsler bu kadar kalabalık diyorsun.
  • Vay be görüyor musunuz bi metrobüs adamı filozof yaptı.
  • O imzanı sana yedirirler aslan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Benzinin litresi 5 lira olmuş, vergiler Allahına kadar tavan yapmış, emekliye 3 kuruş zam yapılmış yoksulluk diz boyu ve kalkıp neden otobüsler bu kadar kalabalık diyorsun.

benim suçum mu benzinin litresinin 5 lira olması, ha? benzin görmüyorum hayatımda ben. sigara almaya giderim benzin istasyonuna, orada pompalarını görüyorum, başka bir şey görmüyorum. vergilerin artması benim suçum mu, ha? devlet efendiye karşı bir suç işledim de adeta sınıftaki bir haylaz yüzünden bütün sınıfa ödev veren öğretmen gibi, bütün halkı mı cezalandırıyor? yoksulun kendisi benim. zengiller 4x4 ciplerle geziyor heeey, ve hiç dh konu dışına uğramazlar. zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne içtiysen bende istiyorum kusturmasın ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.