bende host olmak istiyorum, izmirde otuyruyorum 18 yaşındayım ve yaz ayını değerlendirip en az 1 ay çalışıp iyi bir para kazanıp dershaneye yazılmak istiyorum. tek sağlık sorunum astım hastası olmam ,izmirde bana en uygun şirket hangisidir ayrıca boyum 1.78 kilom 80 fiziksel bir engelim yok tek sorunum kaşlarımın birleşik olması
bu özelliklere sahip bir çaylak hangi şirketlere gitmeli ve neler yapmalı ortalama kaç para kazanırım ,br host ne yapar,ve çeşitli konular hakkında bilgisahibi olmak istiyorum
(sanırım zerzevatçı arkadaş bu konu hakkında bilgi sahibi ama özel mesaj atamıyorum çünkü telefonum yok telefon kayıtı yapmak gerkiyormuş) saygılar
Cidden ihtiyacın varsa garaja gidip firmaların yazıhanelerindeki görevlilerle irtibata geç,muhakkak yardımcı olurlar,hemde burada alıcağın bilgilerden çok daha net bilgiler alırsın onlardan,kolay gelsin. :)
bu konuda bilgisi olan arkaaşlar birşeyler )
Merhaba kardeşim bu yaz bu işi nilüfer turizmde 3 ay yapmış birisi olarak sana tavsiyelerim elinden geldiğince uzak durmaya çalış otobüslerden çünkü bağımlılık yapıyor varsa elinde başka imkanların git başka bi işte çalış detaylı bilgi almak istersen özel mesaj at e mail adresimi vereyim konuşuruz