Araçtan beklentim şanzımanı arıza yapmasın arıza yaptığında da tamiri az masraflı olsun ( böyle bir araç var mı bilmiyorum )
Öyle vites geçişi hissedilmesin vs vs takıntım yok bagaj ile ilgili herhangi bi istediğim yok sağlam olsun yeter şimdiden teşekkür ederim
Jazz Yaris Attrage Colt
Nissan note?
Nissan da iyi araçlar üretmektedir.Fakat parça bolluğu usta bolluğu ve hızlı satış piyasası bakımından daha iyi alternatifleri var. Mesela Toyota Yaris
Çok fazla teknik bilgiye sahip olmadığım için tekrar soruyorum yaris deme sebebiniz fiyat aralığı ise auris bakabilir miyim yoksa şanzıman farkı var mı ?
Mesela Honda jazz dediler ama illa ki cvt şanzıman olması lazım dediler Toyota da böyle bi ayrım var mı ?
Fiesta da iyi bir araç olabilir, B sınıfında 1976'dan beri hizmet veren bir otomobil
Bu kafa karışıklığı beni öldürecek :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pirhana1
Bu kafa karışıklığı beni öldürecek :)
benide
Otomatik vites istendiğine göre ya çok yoğun trafikte kullanılacak ya da bayan için düşünüldü. Yaris Hybrid Cool belki 50.000 lira civarına bulunabilir. Spirit olanları daha donanımlıdır. İstediğiniz gibi hem az yakar, hem de şanzımansız otomatik vitestir. CVT'yi taklit eder, bunu çoğu kişi beğenmediği için test sürüşü yapın derim.
bulentcandanB
kullanıcısına yanıt
O kadar çok yorum okuyorum ki kafamdan dumanlar çıkmak üzere birisi diyor cvt en iyisi birisi diyor iyisi ama sorun çıkartırsa bi dünya masraf çıkar. Tabi ki herkes kendince haklı herkes yaşadığını anlatıyor. Fiat punto ya bindim alırken işte şanzımanı arıza yapmaz dediler geçen ay 3000 lira ödedim açıkcası tekrar böyle bir sorun yaşamak istemiyorum ama sanırım imkansız :(
Pirhana1P
kullanıcısına yanıt
Toyota hibrit modellerinde şanzıman yoktur. Şanzımandan yana pek sıkıntı olmaz ama elbette otomobil mekanik bir şey, olmadık zamanda olmadık bir arıza çıkarabilir.
Fiesta 1.4 tam otomatik (power shift değil)
Eşimde 2009 Hyundai getz var.Tam otomatik vites.70.000 km oldu.En ufak bir masraf çıkarmadı.Fazla yakıyor bunun için de LPG attım.
Nissan note?
otomatik ariyosaniz sirali duz tip otomatiklere bakin mesela honda sirali spor tipi eskitip sanzimandir ama sorunsuzdur yada almanlarin zf sanziman ama o paralara galiba bulamassiniz
siz gidin otomatik accord alin her talebinizi karsilar cok dusunmeyin zaten alincada birakamicaksiniz ...
Sizde fabrika garantisi devam eden bir model alin kafaniz rahat etsin.
O fiyatlara 2015 mitsubishi attrage cvt alabirsiniz en az 2020 ye dek de fabrika garantisi devam eder arabada garantiyi bozan bir durum olmamissa.
Saglam, donanimli ekonomik tuketimlidir inceleyin
Hayirli gunler
quote:
Orijinalden alıntı: Pirhana1
O kadar çok yorum okuyorum ki kafamdan dumanlar çıkmak üzere birisi diyor cvt en iyisi birisi diyor iyisi ama sorun çıkartırsa bi dünya masraf çıkar. Tabi ki herkes kendince haklı herkes yaşadığını anlatıyor. Fiat punto ya bindim alırken işte şanzımanı arıza yapmaz dediler geçen ay 3000 lira ödedim açıkcası tekrar böyle bir sorun yaşamak istemiyorum ama sanırım imkansız :(
Otomatik komplike bir sistem iken puntonun dualogic robotize şanzımanının arıza yapmaz abicilere inanın almanız büyük hataymış.Siz tam otomatik ya da cvt şanzımanlı bir araç alnalısınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme