Şimdi Ara

Otomatik araç yıkama makinelerine kontak kapamadan girmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aklıma takılıyor ne zamandır bu araç yıkama makinelerine kontak kapamadan girip çıkmanın araca bir zararı var mıdır sizce?
    Bazı yıkama istasyonlarında kontağı kapatınız filan diye uyarı levhası oluyor acaba ne için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 8 Nisan 2015; 10:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağmurlu havada araç kullanıyorsanız ve aracınıza bir şey olmuyorsa, basit bir yıkama makinesi ile de hiç bir şey olmaz. soru bile abes.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bizde biliyoruz.
    Uyarı tabelası asan yerler var özellikle belirten aksi takdirde doğacak hasardan mesul değiliz diye benim bilmediğim bir husus varmı diye sordum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 8 Nisan 2015; 10:39:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    şimdi "kontağı kapatmadan" diye sorduğunuz için motor ya da elektrik aksamı ile alakalı cevap yazdım.

Oradaki uyarı levhaları ; dikiz aynaları, anten ve aracın dış aksamındaki eklentiler ( ve bazı ayarsız makineler için ) kaportaya gelebilecek hasarlar için yazılıyor.

misal bi kere antenim kırıldı benim.

yoksa motor ile alakalı bir durum yok ortada...
  • Olur da müşterinin aracında bir sıkıntı olursa üstümüze kalmasın mantığı için o tabelalar.
  • Kontak önemli değil, ama aynaları ve mümkünse anteni kapatmak gerekir.
  • Kontak uyarısı, eğer aracı çalışır bırakıp tünelden çıkıyorsanız çalınma ihtimaline karşı yazılmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.