ARKADAŞLAR BEN OTOMATİK(TRİPTONİK), DİZEL VE KÜÇÜK BİR ARAÇ İLE ARACIMI DEĞİŞTİRMMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. AMA BİLDİGİM KADARIYLA FORD-FİESTA, OPEL-CORSA VE TOTOTA-YARİS VAR. BU ÖZELLİKLEREDE ARAÇ KULLANAN ARKADAŞIM VAR İSE DÜŞÜNCELERİNİ BİLMEK İSTERİM. BEN SAĞLIKLI KARAR VEREMEDİM. TEŞEKÜRLER
benim yengemde vaar corsa 1.3 CDTI triptonik ama biraz değişik arabada sadece boş,geri fites ve driver var araba stop halindeyken boşta duruyor kullanması çok kolay ama korsalara dikkat çünkü çok çabuk savruluyor
bence corsa alma çünli yenileniyor.fiasta içinde belki gelecek sene .yaris şı bir araba değil.corollayı neden düşünmüyorsun fiyatı makul bence 35000ytl. 30 fiestaya verene kadar hatcback corolla.büyük bir araç değil bence diğerlerinden çok güzelll.
genişlik desen tamam dayanıklık desen tamam genelde japonların otomatiğinde problem çıkmaz tamam fiyat eh tamam corollla hb MMT
arkdaşım mitsubishi colt 1,5 dizel otomatik ve avrupada dizel olup otomatik olup manuelinden az yakan bir araçtır git bir incele honda ve mitsubishi de var bu teknoloji otomatikleri daha az yakıyor manualden istersen temsanın sitesine gir bak
colt un dizeli mercedes A-B serilerinde kullanılan bir motor şanzımanı ise almanyada bmw ve mercedes e otomatik şanzıman üreten bir firma tarafından üretilmiş
şuan 10.2 sn 100km hızlanası hangi araçta var bu serilik
bence birde onu incele o araçlardan fiyatıda daha uygundur
Yeni çıkan araçları beklersen Clio Corsa Punto geliyor onlardan birini seçersin....
diğer topic e yazdım burayada yapıştırayım
dün bi arkadaş dizel fiesta için anlaştı.o da asm alıcaktı bayi tanıdıktı ve asm şanzıman dur kalk trafiğe gelmez.çok ısınınca kilitliyor kendini 15-20 dak.soğumasını beklemek zorunda kalırsın dedi ve oda vazgeçip manuel aldı.
ARKADAŞLAR BEN OTOMATİK(TRİPTONİK), DİZEL VE KÜÇÜK BİR ARAÇ İLE ARACIMI DEĞİŞTİRMMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. AMA BİLDİGİM KADARIYLA FORD-FİESTA, OPEL-CORSA VE TOTOTA-YARİS VAR. BU ÖZELLİKLEREDE ARAÇ KULLANAN ARKADAŞIM VAR İSE DÜŞÜNCELERİNİ BİLMEK İSTERİM. BEN SAĞLIKLI KARAR VEREMEDİM. TEŞEKÜRLER
Bunların hiçbiri gerçek otomatik değil! Otomatik kullanımlı manuel vites! +'ları da var -'leri de... Bilerek almak lazım, yoksa hayal kırıklığı yaşatabilir!
kia rio al hocam yeminle cok pis gidiyor makine.110 hp
quote:
Orjinalden alıntı: turbo_diesel
kia rio al hocam yeminle cok pis gidiyor makine.110 hp
yaw adam otomatik demiş innsaaaaaf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme