Şimdi Ara

Otomatik Dizel Seçimi? Opel İnsignia 2.0 cdti 130 ps mi? Audi A4 2.0 B7 Kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar memurum.50-60 bin arası otomatik dizel araç bakıyorum genellikle şehir içi kullanıma uygun araç düşünüyorum ikinci el piyasası olarak hangisi daha hızlı satılır kronik sorunları bakımından hangisi daha az sorunlu.Aldığıma pişman ettirmeyecek konfor yol tutuşu arasından hangisini tercih etmeliyim.

• Opel i hiç sevmiyorum o yüzden Audi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasında opel tercih ederdim . Ancak memur gibi düşünürsem daha yeni 1.6 dizel 508 alırdım .

• Audi tabiki.

• insignianın 160 bg cosmo olanı alınır, 130 bg edition olana bulaşma
  • Opel çok yakar ve motor çok gürültülü, Audi desek yürütme maliyeti yanı sıra güvenlik anlamında zaafı var. Ben olsam ikisini de tercih etmem ama illa biri olacaksa o hi değilse güvenlik anlamında başarılı insignia olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160lık insignia yoksa a4

• B7 kasa alìrsanìz 5 sene eski araca binersiniz imkan varsa 190 lık bi turbo insignia derim en kötü 160 lik alin 130luk tat vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

B7 kasa alìrsanìz 5 sene eski araca binersiniz imkan varsa 190 lık bi turbo insignia derim en kötü 160 lik alin 130luk tat vermez.

b8 a4 ile karıştırdınız sanırım B7 daha da eski kasa.
  • İnsignia derim fakat 2013 ve sonrası almanızı tavsiye ederim. Daha önceki 2.0 cdti modellerde kronik yağ pompası sorunu varmış. google'da ''insignia kronik arıza ve Insigna almayi dusunuyorm 2.0 cdti'' diye arama yaptırın, insignia team sitesindeki bu konuları mutlaka inceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 1 Mayıs 2017; 12:26:55 >
  • memur adamı audi yorar.Ciddi diyorum yorar.Tutar bir arıza verir 8-9 bin liralık bir parçası bozulur için yanar.Hocam arkadaş tavsiyesi olarak sen dizel az km yeni bir araç al.En son vergi müfettişi arkadaşım a6 aldı eski kasa araç Ankara yolunda durdu daha çalışmadı şimdi 12 bin tl istiyorlar.Araç yatıyor bizimki sigarayı günde 2 pakete çıkarmış.Suratı yeşil oldu resmen.Ben söyleyince bana kızıyordu şimdi kafasına vuruyor.
  • Ailede 2 audi var. Ki biri b7 kasa 1,6benzinli a4. Soyle soyleyeyim. Bol vaktiniz ve audi sepmatiniz varsa alin ugrasin. Ama sorunsuz bir arac degildir ki dizel alacaginizdan yola cikiyorum bizim aractan daha cok km yapmis olacak kuvvetle muhtemel ve bizimkinden daha masrafli olacagini dusunursek, ya yurusun yeter der 5 para vermezsiniz, ya da titizlik yapar senede 10-15bin liraya cikan paralar odersiniz.

Daha gencinden bir insignia alin daha iyi yani. Maceraya gerek yok. Hobby olarak ariyorsaniz da dizel degil 2.0 tfsi quatrolara bakin az km'li olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten kararsız kaldım iki seçenek arasında limitim 60 bin lira üstünü çıkamayacağım.60 bine dizel otomatik sorunsuz konforlu hangi aracı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

B7 kasa alìrsanìz 5 sene eski araca binersiniz imkan varsa 190 lık bi turbo insignia derim en kötü 160 lik alin 130luk tat vermez.

b8 a4 ile karıştırdınız sanırım B7 daha da eski kasa.

B7 hocam b7'lerde 60 bine bulunabiliyor

• Insignia kullanıcısı olarak sorularınızı cevaplayabilirim.
  • Forumda bir ara yere göğe sığdırılamayan araçtır insignia, Opel kalitesini (j kasa astradan) biliyorum,hiçbir zaman bir audi kalitesinde değil. Az kilometre yapmış, fazla hor kullanılmamış bir A4 bulup alın, temiz aldığınızda sizi üzmeyecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.