Şimdi Ara

Otomatik Şanzımanlı Sıfır Araç Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik şanzımanlı sıfır araç almayı düşünüyoruz ablama. Yeri geldimi ailecekte binilecek işimizi, görebilecek 50 - 55 bin tl civarına ne önerirsiniz? Bu konuda epeydir forumu takip ediyorum ama canlı canlı fikir ve önerilerinizi almak istiyorum.

Üzerinde durmuş olduğum araçlar ise;

1- Renault Clio 1.2 Edc şanzıman (Şimdilik ağırlık bu araç üzerine)
    2- Skoda Fabia 1.2 Dsg ( Fakat forumda Dsg'den uzak durun diyorlar bu konuda ne diyorsunuz aynı sorunlar 2015 modeller için de geçerli mi?)

Ford Fiesta'nın otomatik 1.2 si yok. 1.6'sı çok yakar diye listeye koymadım ve araştırmadım da.

Hyundai I20 ise 4 ileri eski şanzıman olduğu söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz i20 hakkında?

Farklı olarak belirttiğim fiyat aralığında ne önerirsiniz ? Fiyat ve şanzımanın otomatik oluşundan dolayı bu araçlar öne çıkıyor.

• Yeni Fabia ile Clioyu kullandım Clionun suruş akıcılığı ve kullanımı daha hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio

• 0ptimistSoul kullanıcısına yanıt
    fiesta nin 1.0 litrelik otomatik modeli mevcut.

• Clio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.0 ecoboots versiyonu yeri geldimi yetersiz gelecekmiş gibi geliyor.

Ek olarak bu fiyatlara farklı bir araç yok gibi değil mi ? veya var da ben mi göremiyorum diye sormuyor değilim. Bu arada dsg hakkında kimse çıtını çıkarmamış gerçekten pişman ettirebilecek bir şanzıman mı ?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimistSoul

Hocam 1.0 ecoboots versiyonu yeri geldimi yetersiz gelecekmiş gibi geliyor.

Ek olarak bu fiyatlara farklı bir araç yok gibi değil mi ? veya var da ben mi göremiyorum diye sormuyor değilim. Bu arada dsg hakkında kimse çıtını çıkarmamış gerçekten pişman ettirebilecek bir şanzıman mı ?:)

net bilgim yok maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio
  • Clio en boş donanım değilse Clio tercih edilebilir. Edc şanzıman gayet güzel bir şanzımandır. İ20 4 ileri olduğu için çok yaktığı söyleniyor. Ayrıca Peugeot 208 e de bakabilirsiniz. 55.000 bin civarına full donanım alınabiliyor.

• 308 eat6 düşünmezmisiniz.

• Dsg şanzıman şu anda satılan en kötü şanzıman seçeneğidir. Daha 1 yıllık araçların arızalandı diye şanzıman değişimi yapılıyor. Garanti bitince 10-12 bin tl fatura çıkarıyorlar. İnternette dsg arızası diye aratıp durumun vehametini görün.

Edc cok daha iyi bir şanzıman olsada zamanla o da masraf açar. Size tavsiyem cvt şanzımanlı yaris olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 24 Ağustos 2015; 14:21:00 >
  • Fiesta'yı bir araştırın derim.
  • ikisi ile de test sürüşünü çıkın kendi kararınızı verin derim

edc şanzıman da dsg şanzıman da kullandım şürüş konfou ve tepkime süresi dsg de kesinlikle daha iyi

dsg için piyasadaki en kötü şanzıman demişler kahve muhabbeti gibi olmuş

fabia yeni bir araç çok bilgisi olan oldugunu düşünmüyorum
  • seat ibiza var hocam bir araştırın isterseniz 39.000 tl den başlıyor 54.000 tlye kadar. Dizel modeller 49.000 tl den başlıyor.
  • Fiesta titanium x paket 1.6 powershift tavsiye ederim. Donanım olarak doludur. Fiyatı 52.500 tl civarı. İyi pazarlıkla fiyatı aşağı çekme imkanı olabilir. Kullanıcı acemi değilse ş.içi ve dışı karma 7 lt civarı yakıt tüketimi var. İstersen tüpte takabilirsin. Ayrıca motor şanzıman uyumu iyidir ve 6 vites.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgurler -- 24 Ağustos 2015; 1:00:10 >
  • 0ptimistSoul kullanıcısına yanıt
    Aynı motor, Focus'ta gayet güzel. Fiesta'yı haydi haydiye taşır her türlü.

• Yeni Peugeot 308 1.2 PureTech 130 bg Active paketi 62-63k arası alabilirsiniz.
  • 1-Fiesta 2-Clio ..biraz daha ekleyip C sınıfına çıkarsanız Astra 1.4 Active Select..Yakında kasa değiştirecek uygun teklif alabilirsiniz .Active Select ,sorunsuz klasik tork konvektörlü şanzıman ..rahat uyursunuz

DSG ye gelince daha ne söyleyelim?? Gerek forumda gerek internette sayfalarca ciltlerce olumsuz yorum okumanız mümkün..Yüzlerce binlerce insan da art niyetli olmaz herhalde değil mi? Uzak durun ,sonra burada konu açmayın ''DSG m arızalandı'' diye
  • -ToKuGaWa- kullanıcısına yanıt
    Hocam DSG şanzıman olmasa düşünebilirdim.

Yorumlarınızı okuyorum tek tek ona göre değerlendiriyorum. Yarısı peşin gerisi taksit olacağından 55bin Max limit gibi.
    Cvt şanzıman bende çok isterim ama malum fiyat olayına takılıyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.