Şimdi Ara

Otomatik Vites = Abartı Egzos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar e46 320ci düşünüyorum 2000-2004 arası bi model acaba triptonik , otomatik olan modellerin egzos sesleri tatmin edici olurmu düz vites gibi yoksa direk düz vitesmi almak gerekli bilgisi olan arkadaslar cvp yazarsa cok sevinirim :) iyi forumlar..

• upupupupupupupupupupupupu
  • Şanzıman ile egzoz sesinin ne alakası var Allah aşkına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi fail olmus
  • endum126 kullanıcısına yanıt
    abi vites gecişlerinde ses nasıl olur onu soruyorum birde ses tatmin edici olurmu yani tmm bu ferrari olsn lamborghini olsn otomatik vites de sonucta bunun motoru 2000 beygiri 170 ondan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptanBlack28

abi vites gecişlerinde ses nasıl olur onu soruyorum birde ses tatmin edici olurmu yani tmm bu ferrari olsn lamborghini olsn otomatik vites de sonucta bunun motoru 2000 beygiri 170 ondan soruyorum

Bulup sür.

• ben daha önce duydum abart egzostşu otomatik vites araba benim görüşüm hoş olmuyo vites geçişlerinde hep sabit devirde ses geldiği için benim içime pek sinmemişti. ayrıca vites geçişlerinde ara gaz yapamıycaksan ne anlamı var abart egzostun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurt egzos taktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika bacası gibi ekstra abartı egzozlar var.Onlardan da olur.
  • Maneuldeki gibi oynayamazsın, tek yaptığı şey kafa ütülemek olur. Bence manuel çok daha iyi olur.Otomatik dedimmi ses motordan çıkacak.
  • Gereksiz birşey mademde o kadar arabanın ses çıkarmasını istiyorsan v8 gibi araçlar al eğer imkanın yoksa orjinaliyle bin orjinal her zaman daha iyidir en azından arkandan küfür etmezler
    Ama ses motordan çıkarsa herkes ağzı açık bakar bunun içinde 6 silindir yada 8 silindirli bir canavara ihtiyaç var
  • Abartı egsoz = Abarth Egsoz olmasın
  • cevaplar icin sagolujn arkadaslar arac v6 zaten teşekkür ederim orj. haliyle kullanıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptanBlack28

cevaplar icin sagolujn arkadaslar arac v6 zaten teşekkür ederim orj. haliyle kullanıcam :)

V6 değil düz 6.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.