Şimdi Ara

Otomatik Vites Broadway Ustası Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki kimisi yeni duyacak ama hayatımda bir haftadır böyle bir gerçek var 86 model otomatik vites broadway aldım. Ayağımız yerden kesilsin mantığı içimize ne kadar işlediyse artık. Araç hareket ettikten sonra problem yok her şey güzel ama bir bakımdan geçirmek ve ufak bir arızanın giderilmesi için ustaya götürmek istiyorum. Araba ilk jiklei çekerek çalıştırılıyor ve yaklaşık 1-2 dakika ara gaz verilerek bekleniyor. Harekete geçilmezde rolantide beklemeden stop ediyor ve bir süre çalışmıyor. Rölanti ayarı yapılması lazım gibi şeyler söylendi ama pek anlamıyorum bu işlerden. İstanbul'da mümkünse Anadolu yakasında bu arabadan anlayan iyi bir usta arıyorum. Önerileriniz iiçin şimdiden teşekkürler.

• ben otomatik broadwayı izmirde gördüm daha 3-5 ay once ilk defa. çok şaşırmıştım. çok güzel gidiyor.
  • kelebekte sorun olabılır
  • Genel çalışması güzel, ben 2. sahibinden aldım zaten, temiz kullanılmış ama şu rölantide stop etmesi hoş değil. Biraz hareket ettikten sonra sıkıntı yok, rölantide bekliyor, trafikte,yokuşta vs hiç problem çıkarmadı.
  • Otomatik vites ile ilgili bir problem mi var? Niye normal bir motor ustası size yetmiyor?
  • qnedim Q kullanıcısına yanıt
    Doğru soru :) Otomatik vitesle ilgili sorun yok. Sadece götürdüğüm ustanın gerçekten de bu arabalardan anlamasını istediğim için öyle yazmıştım. Motor ustası olarak da tavsiye varsa alabilirim. Teşekkürler.
  • Onlarda cikle ve rölanti ayarı elle yapılıyor. Lpg regilatorunun altında vidaya benzer bi tutacak var. Ordan yapıyorsun. Hani 100 luk 125 lık motorsikletlerde gaz ayarı vardır benzin hortumunda. İşte onun gibi. İlla ustaya gerek yok. Her kalfa gene yapar . hayırlı olsun. Fransız yapımı broadwayler bi harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Broadway Otomatik hakkında...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam vitesle ilgili bir sıkıntı yoksa herhangibir renocu motor ustası da anlar bu işlerden

• Hayırlı olsun.Rolantisi biraz yükseltilecek.Bu arada otm vites R9 Hep kullanmak istemişimdir acaba nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

kelebekte sorun olabılır

gaz kelebeği? karbüratörlü arabalarda yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

kelebekte sorun olabılır

gaz kelebeği? karbüratörlü arabalarda yok diye biliyorum

Ben de yalnız karbüratörün içinde var diye biliyorum
  • abimde 86 model fransız sprig vardı çok güzel arabaydı,o zaman bile ön camlar elektrikliydi,bi arkadaştın 98 r9 u bile manueldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

abimde 86 model fransız sprig vardı çok güzel arabaydı,o zaman bile ön camlar elektrikliydi,bi arkadaştın 98 r9 u bile manueldi

98 model R9 Broadway RN sıfır almıştık ve ön camlar otomatikti.Sizin dediğiniz manuel camlı olan RL modeliydi (Tamponları ve aynaları boyasız olan model.)
  • Kapılar ve ön camlar otomatik zaten. Alışkın olmadığımız bir şey.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    bi yaptırayım güzelce, Üsküdar'a gelirsen bi tur veririm :P
  • engineer_erc E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah'ta R9 kullanmak içinde 800 Km yol tepilmezki
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer_erc

bi yaptırayım güzelce, Üsküdar'a gelirsen bi tur veririm :P

pazar günü oradaydım bilsem bende görmek isyerdim,otomatik r9 u.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam lpg yok, benzin sadece. Çok anlamam , bir yaptırayım o arada görüp sonrasında gerek olursa kurcalarım. Şimdi çalışanı da bozmayalım
  • 20 sene önce komşumuzda da vardı. Basit tam otomatik bir yapısı olması lazım.
    Ancak bahsettiklerinizi sıradan bir Renault ustası halleder. Jigleli Renault 11 vardı bizde de. Klimasız arabada babam 2-3 tişört değiştirirdi tatile giderken :)
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Karbüratörün içinde alt tarafında, emme manifodlunun hemen üzerinde bulunuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.