Şimdi Ara

otomatik vites cruzlerin yakıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende otomatik vites lpg li cruze var.son 1 aydır yakıtı çok arttı.şehirler arası 340,şehir 420 kuruş yakıyo.sizce normalmi.geçen hafta lpg ayara götürdüm herşey normal dediler.sizdeki cruzelerin son dönemde ne yaktığını yazarsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sancakali

bende otomatik vites lpg li cruze var.son 1 aydır yakıtı çok arttı.şehirler arası 340,şehir 420 kuruş yakıyo.sizce normalmi.geçen hafta lpg ayara götürdüm herşey normal dediler.sizdeki cruzelerin son dönemde ne yaktığını yazarsanız çok sevinirim

lpg de ????
  • Zaten onların yaptığı herşey normal. Nedense yaptıkları işe toz kondurmazlar.

Şu an kullandığım AT araç 9.8lt gösteriyor. 35-40 gün önce 1600km lik şehir dışı yaptım 6.5lt....(benzin)

Lpg olsa +%20 hesabına göre, şehir içi 12lt lpg/şehir dışı 8-8.5lt lpg yakması lazımdı...
    yani kabaca şehir içi 34krş / şehir dışı 23 krş yapardı...-ki normal lpg tüketimi de aşağı-yukarı bu civarlarda...

sizin araç, şehir dışı 12lt lpg şehir içi 15lt lpg yakmış....özellikle şehirdışı bu kadar tüketim çok...

lpg kiti/montaj/yazılım kaynaklı bir durum olup olmadığını anlamak için, lpg'yi kapatıp belli bir kilometre hesap yapmanız lazım.
    çıkan değerleri +%20 lpg tüketimi olarak düşünüp aradaki farkı hesap edebilirsiniz.

son 1 ayda yakıtı çok arttı, derken daha önce ne kadar dı?
  • şehir içi 32 krş,şehriler arası 220 krş yakıyodu
  • quote:

şehir içi 32 krş,şehriler arası 220 krş yakıyodu

lpg şehiriçi 30 kuruş altına düşebilir. çok önemli değil. yalnız evet benzinde bi problem var, az yakıyor gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 20 Kasım 2012; 21:54:59 >
  • bu dediğim fiyatlar lpg yakıtı.benzin değil
  • lpg montaj servisim kullandığım yakıttan olabilir dedi.shell outogaz kullanıyorum.sizce bu mümkünmü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otomatik vites rodaj?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

lpg montaj servisim kullandığım yakıttan olabilir dedi.shell outogaz kullanıyorum.sizce bu mümkünmü

değil. işi bilen birine baktırın.
  • quote:

şehir içi 32 krş,şehriler arası 220 krş yakıyodu

bu durum yukarıda verdiğim "olması gerek" değerlerini tutturmuşum.

yakıt tüketimi konusunda lpg montajı yaptırmış arkadaşların yazışmaları vardı: bazı lpg kitleri bazı firmaların yakıtını yakamıyor. diye...

Sanki! PO'nun lpg sini alın diyorlardı. Ama tam hatırlayamıyorum. O konulara bir göz atsanız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.