Şimdi Ara

Otomatik Vites Hakkında Bilgisi Olanlar Konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE OTOMATİKLE YARI OTOMATİĞİ AYIRIN

OTOMATİK VİTESTE GEÇİŞLER SERT MİDİR HIZLANMA KONUSUNDA YAVAŞ MIDIR

OTOMATİK VİTES Mİ YOKSA MANUEL Mİ TERCİH EDERSİNİZ NEDEN. SİZCE OTOMATİK VİTES ARAÇ ALMAK MANTIKLIMIDIR

ALMAK İSTEDİĞİM MODELLERDE ÇOK FAZLA OTOMATİK VAR HATTA MANUELDEN ÇOK OTOMATİK ÇIKIYO KARŞIMA 3 AYDIR OTOMATİKTEN ÇEKİNDİĞİM İÇİN ARAÇ ALAMIYORUM MAĞDURUM

DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇLAR ASTRA GOLF 5 MAZDA 3

• Otomatik vites konusu için BURAYA
  • 2 yıl oldu otomatik araç alalı gayet memnunum. Otomatik ile yarı otomatik arasında pek fark yok birisinde manuel sürüş de var sadece. Otomatik - manuel tercih sorusuna otomatik derim kullanımı daha rahat olduğu için ve son sorunuza da neden mantıksız olsun ki?
  • otomatik olunca araba kendisi vites arttırıyor ve hatta da vitesi azaltıyor. ama hepsi hemen bozuluyor. ama bence çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 40 senedir tam otomatik kullanırım şu anda en sorunsuz vitesdir. yakıt sarfiyatı biraz fazla olabilir ama vites değiştiğini anca devir saatindeki hareketlilikten anlayacak kadar sarsıntısız konforlu bir sürüş sunar. şimdiye kadar hızlanma konusunda da sıkıntı yaşamadım. şu anda kullandığım araç kalkışta gazı yedirerek süratli bir şekilde kalktığında en kısa zamanda en üst vitese geçecek şekilde 2500-2750 devir aralığında konforlu bir şekilde vites değiştirerek hızlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

otomatik olunca araba kendisi vites arttırıyor ve hatta da vitesi azaltıyor. ama hepsi hemen bozuluyor. ama bence çok güzel.

Hepsi hemen bozuluyor? Kaçtane bozdun bu güne kadar???
  • Kardeşim Bak benin binmediğm araba kalmadı ve otomatik vites kadar rahat araba bulamazsın şu an audi a4 var otomatik f1 sanzıman vitessiz gibi bir şey çünkü geçişini anlamıyorsun kia picanto var oda otamatik onunda vitesler aynı geri salmıyor chevrolet var captavia o da aynı otomatik vs filan kardeşim alacaksan otomatk al alınca bana dua edeceksin bundan emin ol yani he ilk aldığında biraz zorlanırsın neden frenleri sert dir düz vitese kıyaslarsak ilk 1 ay debriyaj arasın en fazla ara sıra rampada geri kaçırısa da vites boşa al ondan sonra d ye geri tak geri salmaz tercih senin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.