Şimdi Ara

Otomatik Vites Motor Yağ Filtresi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,opel corsa tam otomatik 1.4 2015 model aracıma bakımları için bir takım ürünler sipariş ettim,fakat sipariş ettiğim firma motor yağ filtresini manuel olanları için yollamış. Bu filtreyi taktırdım fakat kafamda soru işareti oluştu. Bu filtre bir sonraki bakıma kadar kalsa bir sıkıntı yaratır mı? Yoksa otomatik vites araçlar için olan yağ filtresinden sipariş edip değiştireyim mi? Yardımcı olabılırsenız sevınırım. Teşekkürler.

• Motor yağ filtresinin otomatik manuel olanı mı varmış? Parça numarası tutuyorsa sorun olacağını hiç sanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben ürünü satın aldığım siteye şaşe no verdım bana,opel corsa 1.4 2015 otomatik vites için bosch pm 009 kodlu ürünü yollamışlar uyumlu diye. Orjınal yağ filtrem normalde PSA 55589295 | Opel Corsa E 1.4 Otomatik Vites Yağ Filtresiymiş. Bu iki ürünün ebatlarını yazayım size;

Bana gönderilen ve taktırdığım bosch pm009: Yükseklik: 105.4 mm,dış çap: 57 mm, iç çap:21 mm

Orjinal PSA 55589295 ürününde ise: yükseklik 132 mm,dış çap:44 mm,iç çap 18.5 mm

Taktırdığım bosch marka filtre orjınalıne göre kısa ve çapı bıraz daha fazla. Sorun yaratır mı bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MafsaL1903 -- 27 Nisan 2025; 18:15:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CVT Şanzıman Yağ Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.