Şimdi Ara

Otomobil mi ? Ev mi ? İlk hangisi ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şöyleki.. Kendimden örnek vereyim durumu siz anlayın.

Aile olarak orta halli biriyim. Evlenmeden önce evimi alır gelini beklerim diyordum lakin nasip ya işte çok şükür rabbim bir hanım nasip etti evlendim, sene 2015 yaş 25.
    Planlar yaptık ben makine müh. eşim diyetisyen. Ben işten 3bin5yüz alırım oda devlete atanırsa 3binde o alır düğün masraflarını sıfırlar evi alırız diyorduk.
    sonrasında çok şükür rabbim bir evlat nasip etti sene 2016 :D. Sonrasında düşündüm. Ankaradayım şuan ailelerin hepsi konyada. arabamı ev mi ikileminde kaldım ve hanım hamile e ileride çocuk olacak mazallah acil bir şey olsa araba şart. Hani derler ya yaa komşun var vs falan. Bence o anda komşudan ziyade sizin imkanlarınız daha ağır basar. Allah korusun deseki doktor 5dk erken gelseniz böyle olmazdı fln diye bir durum olursa ne düşündüm aldım bir araba ederide 30bin. düğünden kalan para vardı nakit onun üzerine ablamdan faizsiz kredi aldım öne açık ödemeli (allah ondanda razi olsun).

E ilk yaptığımız planlar vs falan tüm hikaye oldu kızımız olunca. iyikide olmuş diyorum. Bu masrafın altında ev almak bence çokta akıl işi değil. Araba lüks bir mal değil bence kendini ölçüp biçen biri bütçesine göre aracını almalı bence. İnş kız biraz ayaklansın hanımada iş bulabilirsem kralından bi 250binlik ev alacağım. o zamana kadarda kiraya devam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.