Şimdi Ara

Otomobilim için yan sanayi stop lamba ve sağ dikiz aynası almak istiyorum. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yalnız şöyle bir problem olur dediler stop lambası için solma olur su alır vb dediler ayna içinse çukurlara girdiğinde sallanma olur arkadan geleni göremezsin dediler bu söylenenlerin gerçeklik payı varmıdır lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi ?

• Alacaginiz parcanin kalitesi ve parcayi takan kisinin isciligi ile ilgili olan konulardir bunlar. Evet yan sanayi stop lambalarinin siddetli yagmurlarda su alip iceriden bugu yaptigi sikca goruluyor ancak hic su almayip yillarca sorunsuz kullanilan yan sanayi stop lambalari da var. Biraz sans isi sayilir aslinda ama tabiki montajin da onemi var. Ayna konusunda gelince , duzgun monte edilirse sallanmaz diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 12 Temmuz 2013; 17:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat var. Renault 9 için yanlış hatırlamıyorsam yan sanayi sinyal 15 lira, orjinali 25 lira olması lazımdı. Her neyse biz nasıl olsa aynı işi görüyor diye gittik yan sanayi aldık. 1 sene olmadan sarardı.
  • Accent admire için yan sanayi stop 50TL idi, 2yıl sonra soldu, sanki kumla çizilmiş gibi oldu, muayeneden geçmez dediler, satacaktım, tekrar yan sanayi aldım bu sefer 40tl ve sattm yoksa orijinali 150tl idi.

Ama iyi yan sanayiler bulursan sorun yaşamazsın.
  • üstüne para verip mevcutta geriye gitmek pek mantıklı bi şey değil...parayı biriktirip aracın modelini yükseltmek daha mantıklı olur:)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejawuls

yalnız şöyle bir problem olur dediler stop lambası için solma olur su alır vb dediler ayna içinse çukurlara girdiğinde sallanma olur arkadan geleni göremezsin dediler bu söylenenlerin gerçeklik payı varmıdır lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi ?

Sakın yan sanayi alma ben aldım ve bu sorunları yaşıyorum. Mecbur gittiği yere kadar kullanıcam ama bir daha yan sanayi mi? Asla. Müziğin sesini açamıyoruz araçta yan aynalar titremesin diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yan Ayna Camı Düşmek Üzere
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.