Şimdi Ara

Otomobilimizde gizlenmiş KÜÇÜK AYRINTILAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
52.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EGEHAYDAR

Diğer araçlarda varmı.Bende 2004 Renault kango vardı.Sinyal lambasının biri patladığı zaman.Eğer sinyal verirseniz sinyalin düzensiz olduğunu göreceksiniz.

sürücü kursu kitaplarında bile yazıyor abi yaa
  • bnm arabaya gelince vectra 2001

-arka koltuğkların ortasından çıkan kol koyma aparatının arkasında bir kapak var ve bu kapak direk bagaja açılıyor.
    -camlar elleri sıkıştırmıyor , hafif sıkıştırıp tekrar aşağıya iniyor.

evet ya o bagaja açılan kapak çok hoşuma gitmişti alırken.
    2001 vectra da bu cam kaldırma yokmu ben mi yapamadım (araç comfort bu arada)
  • tamam o cam kaldırma varmış. şimdi farkettim. ama şu ekrandaki tuşlara aynı anda basılı tutunca dijital gösterge oluyor konusu galiba efsane
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

Diğer araçlarda varmı.Bende 2004 Renault kango vardı.Sinyal lambasının biri patladığı zaman.Eğer sinyal verirseniz sinyalin düzensiz olduğunu göreceksiniz.

- Yazar tabi güzel kardeşim :) Çünkü o bir özellik değil lambalardan biri patlak olunca akım fazla geliyor ondan daha hızlı yanmaya başlıyor.. ( Tam olarak böyle olmayabilir ama buna benzer bir elektriksel olaydır bu) Yani teknolojiyle alakası yok onların yanmasının :)

- Arkadaşlar marka-model tartışması yaparak konunun tadını kaçırmayalım, olmayan özellikleri var gibi söyleyip aracını öne çıkartmaya çalışan bazı arkadaşlar var onlarda başkalarını yanlış bilgilendirmezlerse sevinirim..

- Bu arada bizim VOLVO'larda benim bildiğim hiç böyle ayrıntı denebilicek özellikler yok :( 2001 S40 T4 Bilenler paylaşırsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 22 Aralık 2008; 15:43:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

• up
  • 'gizli' bir ozellik degil sonucta kitapcikta yaziyor ama...

jazz'da sol arka koltugun altinda icine evrak dosyasi konulacak incelikte bir 'zula' var.Evrak saklama gozu diye belirtmisler katalogda.Alttaki resimde gorebilirsiniz.
    Yine resimde goreceginiz uzere arka koltuklarin alti komple bos.Yazin memlekete giderken/donerken lazim oluyor:)

elektirikli aynalari acik biraktiniz diyelim,ayna bir zorlama ile karsilastiginda[carpma filan,otomatik kapaniyor]
    yukarida bir cok arkadasi bahsettigi, sinyal koluna hafifce dokununca o yone dogru 3 kez sinyal verme ve hiza duyarli ses sistemi de mevcut.

Otomobilimizde gizlenmiş KÜÇÜK AYRINTILAR

Otomobilimizde gizlenmiş KÜÇÜK AYRINTILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 11 Haziran 2011; 23:31:46 >

• bizim araç eskki 98 model hyundai accent,

anahtar düğmesine basıp kapıları açarsanız.ve bu kapı şöför kapısı değilse 1-2 dk içinde tekrar otomatik kapılar kitleniyor.

birdefasına araç çalışır vaziyette araç için kimse yok kapılar bi anda tak dedi.biz dışarda kaldık araç çalışıyor yedek anahtarda yok .
  • Hepsini okuyamadım ama verildiyse kuusra bakmayın.Seat leonun silecekleri bilindiği üzere dik konumda durur normlade.Meğerse servis konumuna getirme özelliği varmış.Silecekler diğer araçlar gibi aşağı yatay konuma alınabiliyor.Silecek kontrol kolu ve kontak arasındaki küçük işlemlerle olay çözülüyor.
  • ya bu 2004 1,2 EL fiat albeada varmı öyle özellikler ya 2 senedir daha bi özelliğini görmedik sadece gidiyo
  • Citroen c3 2012; Arabayı stop ettıkten sonra selektor kolu bir kez çekince kısa farlar yanıyor, arabadan inip kapıyı kilitleyince belli bir süre farlar açık kaldıktan sonra otomatik olarak sönüyor. Follow me home özelliği sanırım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 21 Ağustos 2012; 23:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

bizim araç eskki 98 model hyundai accent,

anahtar düğmesine basıp kapıları açarsanız.ve bu kapı şöför kapısı değilse 1-2 dk içinde tekrar otomatik kapılar kitleniyor.

birdefasına araç çalışır vaziyette araç için kimse yok kapılar bi anda tak dedi.biz dışarda kaldık araç çalışıyor yedek anahtarda yok .

bug

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bizim arabanın da benzini biterse motor stop olmuyor ve yağ deposuna yöneliyor, yağ deposuyla en yakın benzinliğe gitmeni sağlıyor. Bir nevi benzinli motoru anlık dizel yapma teknolojisi mevcut.

bakalıminanançıkacakmı

Marka, Model???
  • quote:

Bizim arabanın da benzini biterse motor stop olmuyor ve yağ deposuna yöneliyor, yağ deposuyla en yakın benzinliğe gitmeni sağlıyor. Bir nevi benzinli motoru anlık dizel yapma teknolojisi mevcut.

bakalıminanançıkacakmı

Dediginiz seyin mumkun oldugunu sanmiyorum.

Diyelim oldu,yag deposundaki yag biterse ne oluyor,su deposuna mi yonlendiriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

bakalıminanançıkacakmı

Dediginiz seyin mumkun oldugunu sanmiyorum.

Diyelim oldu,yag deposundaki yag biterse ne oluyor,su deposuna mi yonlendiriyor?

Evet o özellik benim Coltta da var, benzin biterse yağ, yağ biterse su, su da biterse aracın yolcu kabinindeki hortum en yakındaki kişiden sıvı alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.