yalnız bu stilolarda bi özellik var gerçekten ilginç görünmez olabilme özelligi var bazen otobanda benim alfa ile giderken arakama stilo geliyor 10 saniye gaza basılı tuttugumda stilo dikiz aynamda kayboluyor kaç sefer denedim her seferinde kayboluyorlar hayret ettim.
yarım saattir okuyorum bi anlam veremedim bu ne diye sonradan anladım
quote:
Orjinalden alıntı: mimarchi
Puntolarda menüden kapılarıb otomatik klitlenmesini ayarlayabiliyorsunuz...
Hani nereden?
selam arkadaşlar benim 99 model golf comfortline aracım var aracımı 2.el aldım fakat kullanım kitapçığı bulunmadığından araçımın bu tür kullanım detaylarını tam olarak bilmiyorum. bildiğim sadece anahtarı kilide taktığımızda kapalı konuma getirip 2-3 sn beklettiğimizde açık olan camları kapatıyor.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse.teşekkürlerimi şimdiden sunuyorum saygılar.
hayirli olsun gule gule kullan. golf'u olan arkadaslar yazini gorunce yardimci olacaklardir bence.
Bak bu konu gelmişken bende yazayım. Daha dün değil ondan önceki akşam dışarı çıktım o zaman öğrendim park sensörünün yanında arkayı gösteren birde kamera varmış...
quote:
Orjinalden alıntı: ^Biotech^
hayirli olsun gule gule kullan. golf'u olan arkadaslar yazini gorunce yardimci olacaklardir bence.
iyi dilekleriniz için teşekkürler saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: ototube
Benim dayılarım sanayicidirler ve macera hastasıdırlar.Dükkana tamir olmak için gelen arabalar ne olursa olsun gezelerdi...
Koca bmc kamyon gelirdi tamir edip sahibi gelene kadar gezerlerdi Nışanlısıı görmeye giderlerdi..Böyle deli herifler...
Dedemin bi reno12si vardı orjinal fransızdı ve taş gbiydi 73 model o araca yıllarca bindiler dağ bayır asfalt otoban tüm yolları görmüştür hatta yol olmayan yerleride görmüştür tarla bağ bayır Dedem de motorcuydu gaz ilk çıktığında kendi taktı gazı renoya ama bi fark vardı tankı bildiğimiz 12 ltrelik mutfak tüpüydü...Dedim ya dayılar deliydi diye onlar biri gelip beni şuraya götür dese hemen götürürlerdi ve genellikle arabada var olan yakıtla yola çıkarlardı yeter yeter diye ama yetmezdi ve yolda kalırdık:hele bi keresinde renoyla gidiyoruz dayım gaz bitiyo gaz bitiyo deyip duruyo benzin zaten yok gaz bitti araba teklemeye başladı dayım bize dediki arkada oturuyoduk ve yanımızda mutfak tüpü tüpü sallayın leeennn...!! dedi biz de salladık araba biraz daha tekledi felan ama nafile kaldık belki başlıkla alakası yok ama anlatmak istedim forumu kirlettiysem affola
snn yazına çok güldüm
bnm arabaya gelince vectra 2001
-arka koltuğkların ortasından çıkan kol koyma aparatının arkasında bir kapak var ve bu kapak direk bagaja açılıyor. -camlar elleri sıkıştırmıyor , hafif sıkıştırıp tekrar aşağıya iniyor.
Fiat Linea kullanan arkadaşlar, yeni bir özellik keşfeden var mı? selamlar
Arkadaşim Stilolar confor aracı olarak yapıldılar senin o alfadan olmayan bir çok özellik o arabada var birkerem stilo senin arabandan ağır araba dikkatini çekerim hem alfanın motoruyla stilonun motorunu birmi tutuyorsun stiloda mazda 3 deki focus 1.6 golf 1.6 seat leon 1.6 vb motoru var .. stiloda ki enterasan bi özzelliği söyliyeyim arabadan akşam evinize girerken çıkıyorsunuz gizli biryerde düğmesi var ona basıyorsunuz hırsız bir şekilde kapıyı açıp arabayı çalıyor araba 100 metre ilerde zang diye kitleniyor komple kapılarda kitleniyor hırsız içerde mahkum :D:D anca camı kırması lazım.. yazamıyacağım bin 1 tane özell,iği var alfadan da fazladır diyebilirim:)araştırın
Güzel ayrıntılar...
başlığııı buldummm...
burdada birçok arkadas detaylıca özellikleri yazmıştı...
2008 focus ... ta kapıları anahtardan düğmeye basıp açıp 45 saniye boyunca hiç kapıları flan açıp içeri girmesen tekrar kendiliğinden arabayı kilitliyor el değme olaylarına karsı
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
2008 focus ... ta kapıları anahtardan düğmeye basıp açıp 45 saniye boyunca hiç kapıları flan açıp içeri girmesen tekrar kendiliğinden arabayı kilitliyor el değme olaylarına karsı
Yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum yoksa connect sevdiğim bir araçtır bu özellik berlingoda partnerde var connectte yok mu acaba adınız connect gücü diye sordum
benim connectim 2003 model .. ilk serii yılı olduğu için .. benimkinde yok .. fakat daha sonrakilerde çıkmıs olabilir
Herkese komik gelecek belki ama çoğu araçta bu var. Ama Astra da yeni keşfettim. Kapı koluna cep telefonunuzu koyabiliyosunuz. Oraya sabitlendiği zaman yere düşme olmuyor.
170'e kadar çıktığınızda frenlere asılısanız eğer frenler sittin sene sonra tutmaya başlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
bizim 2003 megané I'de de var hem öyle 45 sn falan değil 15 sn sonra kilitliyor
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Herkese komik gelecek belki ama çoğu araçta bu var. Ama Astra da yeni keşfettim. Kapı koluna cep telefonunuzu koyabiliyosunuz. Oraya sabitlendiği zaman yere düşme olmuyor.
170'e kadar çıktığınızda frenlere asılısanız eğer frenler sittin sene sonra tutmaya başlıyor.
Vay be
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Aynı durum bizdede mevcuttu.
Malumunuz astrada herhangi bir ufak cep yada boşluk olmadığından dolayı orayı keşfetmiştik.
Ama sonra düşündümki burayı sanırım bunun için yapmışlar :)
Çok tuhaf gelecek ama,
Grand Cherokee'de ön sütunlar sökülebiliyor. Ön sütun dediğim ön direklerin iç kısmı. O plastikler çok kolay çıkacak şekilde dizayn edilmiş, gerçi arka cam için su boruları felan görüyorsunuz ama oraya gizli bir şeyler saklanabilir.
2. olarak sağ arka koltuğun altında amfi ve boy boy levyeler var. Hani olurda kızarsanız haberiniz olsun, 6 çeşit var hemde uzundan kısaya doğru karşınızdaki adamın cüsseye göre seçin.
Sol arka koltuğun altında ise hiç bir şey yok, ama açılabiliyor genede ve oraya çok şey gizlemek mümkün. ( Sebebi bölme olması değil, binerseniz anlarsınız )
Arka bagaj camı ayrıca açılabiliyor buda iyi bir şey. Sonra bagajda, üstde 2 noktada kancalar var. Artık ne asarsanız oraya.
quote:
Orjinalden alıntı: S_A_H
benm de bildiim bişi war...
i-vtec motorlardaaraç 5700 devirin üstündeyse yokuşta bile ivmelenebiliyor...
ben en başta buna inanmıyodum ama otobanda yokuşta(aşırı dik değil tabii ama yokuştu bayaa:) 5. viteste 4000 devirde giderken geldi aklıma birden ve 4 e aldım vitesi ve gazı kökledim...O NE??? bismillah araba kaptırdı gidiyor...7000 deviri araba ilk kez o zaman gördü bizim civic(2007 sedan 1.6), hem de yokuşta ve 4. viteste...eminim 7000deyken 5leseydim ilk kez 200 vurcaktım....