Şimdi Ara

otomobilinizde yaşıyacağınız her türlü elektronik arıza ve sorunlarınıza yardımcı olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomobil bakım ve onarım piyasasında yaşanan olumsuzluklar müşterilerin hizmet verenleri yanlış tanımasına sebeb oluyo hasber kader tecrübelerimle yardımcı olmak isterim herkeze saygılar

• aracınızın bsı dediğimiz sigorta kutusunda sorun var büyük ihtimalle aracın şoför tarafınta torpidonun altında ilgilene bilecek bir servisiniz varsa yönlendirin yardımcı olsunlar yenisinin fiyatı yaklaşık 500ytl ile 650 ytl arasında değişiyor yardımcı olmamı isterseniz ben de olabilirim işim bu bsı görevi araçtaki kabin aktivitelerinin kontrolüdür saygılar
  • Selamlar bir kaç aydır arabamın otomatik kilidinden tık tık diye ses geliyo ve sonra sağ kapıdan otomatik kilitleme yapamıyorum sadece sağ kapıyı kilitleyebiliyorum. Sonra yine ses geliyo ve düzeliyo. Acaba sorun ne olabilir? Devrede bir temassızlık kısa devre falan mı var?
  • doblomun (1,4 fire dyn.2008)yol bilgisayarındaki km sıfırlamaya çalışırken aracaın toplam km si sıfırlandı acaba eski km ye getirme imkanı varmı birde bu problemi devamlı yaparmı.
  • MERKEZİ kilit sorunu nuza yardımcı ol bilmek için aracınızın markasını öğrene bilirmiyim
  • km sıfırlandı diyosunuz sizin elle maüel olarak km sıfırlama şansınız yok aracınıza bu arada bir müdahile yapıldımı( teknik olarak) onları yazarsanız konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: taksutufan

km sıfırlandı diyosunuz sizin elle maüel olarak km sıfırlama şansınız yok aracınıza bu arada bir müdahile yapıldımı( teknik olarak) onları yazarsanız konuşalım

biraz önce servisle görüştüm hemen km niz kaçtı diye sordular 180 civarı dedim 200 km ye kadar 1 defalık km sıfırlama yapılabiliyormuş yani normal bir durm ve bir daha başıma gelmeyecekmiş ben bilmeden sıfırlamışım. ilgin için teşekkür eder iyi çalışmalar dilrim.
  • teşekkür ederim sizede sağolun
  • Aracım Ford Focus
    quote:

MERKEZİ kilit sorunu nuza yardımcı ol bilmek için aracınızın markasını öğrene bilirmiyim
  • aracınızın sağ kapı merkezi kilit pompası arızalanmış olabilir komutları yerine getirmediği için diğer kapılarlada ortak çalışmıyor bir kilitçi tanıdığınız veya kilitçiniz varsa tam arıza tespiti yapılabilir isterseniz buyrun gelin çayınızı içerken yardımcı ola bilirim saygılar
  • HOCAM SAXO VTS 2 ÇELİK JANT LAZIM BULABİLİRMİYİZ
  • yarın bilgilendiririm sizi
  • Çay için teşekkürler gelirdim ama İstanbuldasınız galiba. Ben Denizli'de yaşıyorum.
    quote:

aracınızın sağ kapı merkezi kilit pompası arızalanmış olabilir komutları yerine getirmediği için diğer kapılarlada ortak çalışmıyor bir kilitçi tanıdığınız veya kilitçiniz varsa tam arıza tespiti yapılabilir isterseniz buyrun gelin çayınızı içerken yardımcı ola bilirim saygılar
  • 2001 accent aracım var. 2,5 yıl önce aldım. Yaklaşık o zamandan beri de alarm takılı. Sorum şu, son bikaç aydır, ben aracı sürerken tüm kapılar kilitleniyor, ben de içerden açıyorum. Bazen hemen yine kitliyor, sonra ben yine açıyorum ve düzeliyor. Bazen de aracımı ilk kilidi açtığımda bazen ön sağ, bezen de ön sol kapı açılmıyor. Bikaç kez kumandadan kilidi açıp kapayıp tekrar açınca açıyor kapıyı. Bu sorunlar son aylarda baş gösterdi. Aküyle bir ilgisi olabilir mi, akü zayıfladı..
    Bir de zayıf akü yakıt sarfiyatını artırır mı? Teşekkürler..
  • aracın alarm mını bağlarken markasını bilmiyorum ama yol alma klidi devrede olabilir devre dışı bırakılır taktırdığınız yere giderseniz sorununuzu çözeceklerdir iyi günler
  • İyi günler... Benim araçım megane II sedan araç göstergelerinin ışıkları bazen, akşamları ilk çalıştırma esnasında yanmıyor.Diğer bütün fonksiyonlar çalışıyor. ( ışıklar vb.. ) Genelde her zaman yanıyor.Gösterge ışıklarının yanması için, arabayı stop edip kartı çıkartıp kaıpıyı açıp kapadıktan sonra çalıştırınca gösterge ışıkları yanıyor.Araç stop edip tekrar çalıştırsam bile gösterge ışıkları çalışmıyor....Nedeni ne olabilir? Teşekkürler....
  • aracınızın gösterge panelinde sorun var ama yinede inceleme yapılması lazım basit bir tesisat sorunuda alabilir saygılar
  • efsane 06 eğer istanbul tarafında oturuyorsanız buyrun gelin yardımcı olayım rahatsız olmassanız tabi tadilatı mümkün
  • 2007 focusum var bir gün aniden uzaktan kumanda sadece arabanın yanında çalışmaya ve kapıları açmaya başladı. Eskiden uzaktan da alıyordu sorunsuz.Pildedir sorun dedim sıfır kaliteli pil aldım. Olmadı anartacıya götürdüm başka kumanda ile denedi yine aynı şey oldu.Beyindedir sorun falan dedi maliyeti baya yüksek olur dedi.Sizce sorun ne olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.