Şimdi Ara

OTOMOBİLLERİNİZİN KLİMA SOĞUTMA BAŞARISI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
16.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus 2001 kulladım. Kliması güçlü ama gürültülüydü. Bir de bir türlü ayar tutturamıyordum. Çok açınca çarpılıyordum. Kolum boynum tutuluyordu. Az açınca etkisiz kalıyordu.

2012 Civic Premium kullandım klimasından çok memnun kaldım. 2 kez mersine gittim yazın. 24 dereceye ayarladım, hem içerisi serin oluyordu hem de asla çarpmıyordu. Bir de sessiz çalışıyordu.

Şimdi JAzz kullanıyorum. Civic kadar olmasa da o da gayet iyi. Onun da derecesini ayarlayıp bir daha hiç dokunmuyorum.
  • klima konusunda chevrolet ve opel üzerine tanımam hem çok güzel soğutuyor hemde performans düşü olmuyor adamlar yapmış 10 üzerinden 9 veririm
  • 2011 jetta yeni kasa 1.6 tdi dsg manuel klima 5 dk içinde 2.kademede soğuyor. 3.kademe üşüyorsunuz 4.kademede motor ısındıktan sonra unutursanız beyniniz soğuyor artık gayet memnunum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat linea : kliması çöp zar zor soğutuyor

Audi a4 b7 : anlatılmaz yaşanır kutuplara dönüyor aracın içi

Ssangyong korando sports: a4 ile klimasında fark göremedim iyi yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar sahip olduğum araçların sırasıyla klima performansları:

Reanult 9 Spring: Klima yok. Performans %0
    Clio II Sport: Manuel klima. Perdormans %70
    Megane II Sedan 1.5Dci Privilege: Dijital tek yönlü klima. Performan %60
    Honda Civic Sedan (Yeni kasa): Dijital tek yönlü klima. Performans : %80
    Kia Cee'd 2013: Dijital çift yönlü klima. Performans %70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 22 Haziran 2014; 19:24:32 >
  • 2011 model,dizel Corsa 1. kademede 3,8 derece. 2. kademede 5,3 derece üflüyor. Orta hava kanalından, 5. vites yolculuk sırasında ölçüm yaptım.
     OTOMOBİLLERİNİZİN KLİMA SOĞUTMA BAŞARISI OTOMOBİLLERİNİZİN KLİMA SOĞUTMA BAŞARISI OTOMOBİLLERİNİZİN KLİMA SOĞUTMA BAŞARISI

• Hava Sıcaklığı yükseldi. Klimasından şikayet eden, memnun olan, ölçüm yapanlar var mı?
  • vectra c buz gibi yapıyor yüzde 85 diyebilirim.
  • 2014 Golf 1.2 TSI DSG Comfortline kliması harika soğutuyor
    Üstelik Antalya gibi sauna benzeri ortamda beklemekten arabanın içi cehennem gibi sıcak olduğu halde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 11 Temmuz 2014; 14:32:02 >
  • accord la pederin merco sıcak havalarda araca binmeden önce 5 dk açıyorum sonuç buz yalnız seat vasat bi 10 dk araç içinde tam kademe kullanıyorum anca kırıyor havayı

• 2008 c4 oldukca iyi.
    2006 grande punto vasat hatta kötü.
  • Fethiye'de yaşıyorum 40-45 dereceyi buluyor sıcaklık.Araç Volvo s40 soğutmadan yeterice memnunum klimayı digital'de kullanıyorum ve açınca 2-3 dk camları da açıyorum o sırada klima rolentede çalışıyor sonra ise camları kapatınca esas soğutmaya geçiyor ve çok hızlı bir şekilde soğutuyor.Puan vericek olursak soğutma hızı 85'i geçer diye düşünüyorum.
  • Fiat linea 2009. Eğerki ön camdan içeri güneş geliyorsa o klimadan size sıcak hava geliyor. 10-15 dakika sonra kendini toparlıyorda böyle klima olsa ne olmasa ne. Ha araç gölgede falan olursa soğutuyor :D
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    Fiat'ın dünya çapında başarı göstermiş motor yapıp da, araçlarına vasat klima koymasını müşterisine saygısızlık olarak değerlendiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD2011

Fiat'ın dünya çapında başarı göstermiş motor yapıp da, araçlarına vasat klima koymasını müşterisine saygısızlık olarak değerlendiriyorum.

Bide o klimanin 4.kademe sesi ne fazla ya insanin kafasi kaldirmaz 10 dk

• 2003 ASTRA ENJOY arkadaşlar daha yeni aldım klima gazını doldurdum bakımını yaptırdım filtre vs değişti 1.2 de az üflüyor 4. kademe çok hızlı üflüyor yalnız soğutması etkili değil aynı araçtan kullanan varsa durum aynımı yoksa araçta yolunda gitmeyen bişimi var
  • Astra 1.3 2011 vasat jetta 2012 iyi passat 2014 muhteşem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiesta 1.4tdci yeterli ama focus 1.6tdci buzhane ediyor 2 dakikada:D
  • 2008 Cooper S kliması mükemmel çalıştırdıktan 3 saniye sonra buz gibi üflüyor . 100/100 puan veririm .

2008 Fn2 Typer otomatiğe alınca 1 dakika içinde soğuk üflemeye başlıyor . 100 üzerinden 85 .

2011 Citroen C5 hava sıcaksa 3 dakikaya yakın sürede soğuyor 10 dakikadan sonra kabin ısısı düşüyor . 100 üzerinden 75 .

• grand vitara 2008.. Japonlar bu işi biliyor, aracın çok iyi bi klima performansı var, binen dondum kapat diyor.. tek başımaysam klimayı açmıyorum, ACS kullanıyorum (aç camı serinle)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.