Şimdi Ara

Otomotivde yılın lideri yine RENAULT oldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri, yeni yılın başında da değişmeyerek Renault oldu.
    Otomotivde yılın lideri yine RENAULT oldu !

Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç toplam satışlarında geçen yılı lider kapatan Renault, yeni yılın başında da liderliği kaptırmadı.

AA muhabirinin Otomotiv Distribütörleri Derneğinden (ODD) edindiği verilere göre, Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları, bu yılın ocak ayında geçen yılın ocak ayına kıyasla yüzde 59,02 azalarak 14 bin 373 seviyesinde gerçekleşti.

Satışlarda tüm kategorilerde ocak ayındaki azalış dikkati çekerken, Türkiye'de de üretim yapan Renault geçen yılı lider kapatmasının ardından yeni yıla da ilk sırada girmeyi başardı.

2018 yılı ocak-aralık döneminde toplam pazarda satılan 630 bin 937 araçtan 85 bin 839 adetlik pay alan Renault, yeni yılın ilk ayında ise toplam 14 bin 373 adetlik satıştan 2 bin 45 adet pay alarak ilk sıradaki yerini devam ettirdi. Fiat 2 bin 7 adetle ikinci, Ford bin 675 adetle üçüncü, Volkswagen bin 505 adetle dördüncü ve Hyundai bin 101 adetle beşinci sırada yer aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaşırdık mı? Hayır. Tebrikler renault!

• Gerçekten çok iyi Dizel motor yapıyorlar. Geçenlerde bir seyahat için Clio dizel kiraladım 50 kilometrede 7tl lik mazot yaktı ki epeyde kırmızı ışıkta dur kalk yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Gerçekten çok iyi Dizel motor yapıyorlar. Geçenlerde bir seyahat için Clio dizel kiraladım 50 kilometrede 7tl lik mazot yaktı ki epeyde kırmızı ışıkta dur kalk yaptım.
    O kadar dur kalk yaptınız ve yaklaşık 100 km de 2.3 lt yaktı yani:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Gerçekten çok iyi Dizel motor yapıyorlar. Geçenlerde bir seyahat için Clio dizel kiraladım 50 kilometrede 7tl lik mazot yaktı ki epeyde kırmızı ışıkta dur kalk yaptım.
    1 litre mazotla şehir dışı en fazla 25 km yol gidilebilir sizinki çok iddialı yakmış
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Saçmalıyorsunuz bari biraz inanılabilir saçmalayın da inanmış gibi yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G63 candır gerisi hikaye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anca burda lider olur

• AO A kullanıcısına yanıt
    yav he he
  • Kaci filo ve rent a car, kaci normal vatandasa satis? Onu da yazsalarmis keske :)

Trafikte tamponuma yapisip taciz eden, sinyalsiz onume atlayan, 10 metre sonra duracagimiz isiklara kadar sabredemeyip sikistirip makasa girmeye calisan araclarin %90i Megane, Clio, Ege veya Linea sirket araclari. Baslarim boyle birincilige, satmasalar yollara huzur gelecek yeminle

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Corolla,polo,passat,301,c- elyesse de filolara çok gidiyor.

Yalnız filo lideri renodur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saçmalıyorsunuz hee hee falan diyen arkadaşlar için yazıyorum. Araç Garenta nın Clio Hb dizel manuel. Güzergah Antalya Havalimanın dan 20-25 kilometro ötedeki otele gidiş dönüş, hız olarak 70 civarı, araç full depo verildi teslimdede full teslim etmek için Benzin aldım adam tabancayı taktı takmasıyla atması bir oldu ancak bu kadar alıyor dedi pompacı baktım 7,35 yazdı olay bundan ibaret. Reno arabamda yok sempatimde Lise ergeni düzeyinde mesaj atmanın alemide yok.
  • Yahu filo kiralama mı kaldı Şuanda çok az filo kiralama aracı satılıyor. Kiralama şirketleri bitik durumda, özellikle büyük firmalar. Aldıkları arabaları şuan ne doğru düzgün kiraya verebiliyorlar, ne de satabiliyorlar.
  • Das oto pahalı geliyor artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.