Hep bizi düşünüyorlar zaten. Yoksa lüks şatafat istedikleri için değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomotive ÖTV zammı geldi (8. sayfa)
-
-
allah belalarını versin haram olsun.
-
-
Ühhü -- param yok pandemide geçinemiyorum diye devlete ucuza kredi için baskı yap sonra ucuza topladığın kredileri şark kurnazlığı ile altına ,dolara,arabaya göm.
Bir akıllı sizdiniz.
Ülkenin bütçesinin yüzde 60 ı her ay memur ve belediye çalışanlarının maaşına gitsin,onlarda her 2 yılda bir araba değiştirsin.Sonsuz döngü böyle devam etsin.
Sonra ülke hem maaşları ödemek hemde dolar bulmak için ne yapacağını şaşırsın ,sende cumartesi pazar çalışmayıp 24 iş gününde bir maaş alıp saltanat yaşamaya devam et .... oldu.
Dua edin 1000 yılda bir olacak ucuz dolar ,ucuz faiz dönemine denk geldiniz.
yoksa 7 24 survivor izleyip audiye binen bir halk olarak bu geçmiş 10 yılı bile yaşayamazdınız.
-
Ötv yine bize doğru kalkmış.
-
Ben mehteri verdim, siz düşünün!
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sendemail
Bir de şuna dikkatinizi çekmek isterim ,
Resmi gazete normalde milli bayramlarda yayınlanmaz.
30 Ağustos Zafer Bayramı konuşulmasın diye bile bile bugün mü yayınladılar ?Ne saçma düşünce.ÖTV zammından ülkenin şu an %75’inin haberi yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vergi zammının en büyük sebebi Eylül itibari ile sıfır araç teslimleri başlayacaktı. Ve sıra bekleyen çok kişi var. Kâra ortak olmak isteyen bir yönetim olarak yorumluyorum.
Bisiklete zam gelmeden bisiklet alıyım. Şimdi onuda 1 bana 2 devlete yaparlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bernoulli Denklemi
Ne kadar teşekkür etsek az, araba alamayarak sağlıklı yaşama destek işte.
Bisiklet kullanın, yürüyüş yapın
Şehirlerarası için de otobüs var , uçak var. Bu şekilde doğayı daha az kirletmis oluruz.
Hem milletini hem doğayı sevenler hangi ülkede görülmüş?
Ha bu arada :
Taşıt kredisi ile bisiklet almak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selam ve ÖTV ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 30 Ağustos 2020; 11:26:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: distortionnchr 1,8 hibrit passion için kapora vermiştim.Etkileniyormu fiyat.Şu anda 241 bin lira Liste fiyatı.
Mevcut durumda En az 15.000 lira indirim almanız lazım. %60 ÖTV den %50 ye düştü. Yalnız aracınızın %50 sınırında vergisiz fiyatı 127.648 TL. Ay başında net fiyata 3.352 TL zam gelirse %80 ÖTV ye geçer ki fiyat 276.120 TL olur. 35.120 TL haşırt to the blackboard. Ay başında Euro 8.20 li seviyedeydi şu an 8.73 yani zam kaçınılmaz. Allah sabır versin yerinizde olmak istemezdim. Aracı alana kadar stressten saçlarım beyazlardı veya dökülürdü.
Hükümet gene yerinde güzel bir karar almış.Tebrik ediyorum.Bana göre hala çok az ötv oranları.En az %50 daha üzerine koymaları lazım.
-
şu an toplantı yapıyorlardır bunu kıvırmak için ne yazalım diye.
-
İndirim geliyordu hani Yahu adamlar zaten peynir ekmek gibi satılan bir ürüne neden indirim yapsın? Duygusal olmayan birinin bekleyeceği zam idi o da geldi
Pompala dj hepsi kıvırtsın sonra gelip adsyonda sırıtsın.
Dütdürü dünya kimine bi cinnet geçirtir ki sorma, dertli millet
Dövize yüklenin dolar azdıkça bende azıyorum zam yaptıkça
-
quote:
Orijinalden alıntı: THE OK.
1 yıla dolar 10 TL olunca siz asıl ozaman görün fiyatları. Türkiye bildiğin LADA lı Bulgaristan a dönecek.Bulgaristandayim suan ben. Dediginiz Lada'yi kullanan cok yasli koyde yasayan insanlar kullaniyor. Mercedes, Bmw, Audi, Land Rover, WW, Suzuki Jeep modelleri cok yaygin kullanilan modeller. Eski Golfler var mesela koyluler kullaniyor genelde 1000 leva falan. Benzin 1.75 lgp 0.80 Az yaksin diye saga sola motorla giden goremezsin.
Dolar 1.65. Euro sabit kur AB dolayi. 1 Leva 0.21 TL.
-
O kadar eminler ki doların düşmeyeceğinden böyle bi düzenleme yapmışlar.Kontrolü tamam kaybetmişler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X