Şimdi Ara

Otostart.com'dan süper fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otostart.com'da yeni sezon muhteşem fiyatlarla açıldı.

205 55 R16 91V

Nexen CP641 - 139 TL
    Pirelli Cinturato P1 - 162 TL
    Continental ContiPremiumContact 5 - 177 TL
    Good Year EF Performance - 179 TL
    Michelin Primacy 3 - 189 TL

Tüm Türkiye'ye kargo bedava

Tüm ebat ve marka seçenekleri için tıklayın

http://otostart.com
    Sadece bir ölçüde, sadece birkaç gün, sadece birkaç kişiye değil.
    Her zaman en geniş çeşit, en ekonomik fiyatlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostart_com -- 2 Mart 2013; 13:19:59 >

• yemezler.
  • hepsi burada da 500 e 100 hediye çeki paraf ile alıncada 100 tl puan var oradan daha uyguna ürün bulunabiliyor
    hem ürününüz eksik yad a hatalı gelirse muhatap bulma şansınız da var ( şansınız var kesin değil )
    oto-startta malesef muhatap bulma şansınız yok

kurumsallaşmasını tamamlıyamamış müşteriyi salak yerine koyan bir yaklaşımları mevcut ( en azından benim karşılaştığım )

ama gene de fiyatlar çok uygun ben alacam sorun yaşasamda uğraşırım hallederim diyenler önerilerimi dikkate almayabilirler
  • oo çok sert.Otostart referanslar kötüymüş
  • bence gayet güvenilir ve ilgili bir site.kişisel olayları genellememek lazım.
  • 1 lt lik yağ 11tl

4 lt lik yağ 55 tl

mesaj atıyorum fiyatlarda bir gariplik var diye.

adamlar 1lt lik yağı 17 tl yapıyor anında.

halbuki 4 lt liği düşürmelilerdi o anki fiyatlara göre.

güvenilir değiller
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Otostart kampanyalarda sınır tanımıyor artık. Yetişebilene aşk olsun.
    e-Postama şu mesajı göndermişler. Bir kısmını kopyalayabildim.

İnsan kampanya yapmadan biraz piyasa fiyatlarına bakar ya. Üstelik 1 taneden fazla alamayacakmışız.
    http://www.otomobilyedekparcalari.com/CASTROL-10W-40-MAGNATEC-A3B4-4-LITRE-MOTOR-YAGI-Benzinli-araclar-icin,PR-531.html
    http://www.turkoilmarket.com/Castrol-Magnatec-10W-40-4-Litre,PR-51.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 2 Mart 2013; 15:09:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • world'un mtv kampanyasında son günlere doğru fiyatlara bindirim yapan firma değil mi bu otostart.com
  • fiyatları görmek için üye olmak gerekiyor.böylr saçma bir şey olabilirmi
  • eğer otostart'tan alışveriş yapacaksanız indirim çekiniz yoksa bir avantajı yok.biraz araştırarak daha uygun fiyatlar bulunabiliyor.yapıkredi'nin mtv kampanyasından 50 liralık çek+otostart card 10 liralık çek+%5 indirim çekim vardı.108 liralık alışverişte 42 lira ödedim.ancak bu şekilde avantajlı oluyor.yoksa bir cazibesi yok..
  • Susma Konuş Otosatart :)
  • evet gayet yüksek fiyatlar ve lastik alımında da montaj için latik başı 10tl alınıyor.İndirim kuponu olmadan sıcak fırsatlık bir durum yok. Hoş olmayan hareketler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 2 Mart 2013; 17:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan...

world'un mtv kampanyasında son günlere doğru fiyatlara bindirim yapan firma değil mi bu otostart.com

aynen

sırf o yüzden world ile ödemiştim lastik laıcam diye

ama fiyatları şişirdiler anında

bende geçen hafta world ve çek kampanyası ile hbden aldım lastiklkeri

365 tl ye 4 adet 175 65 r14 nokian h serisi aldım

montajda bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 2 Mart 2013; 17:41:38 >
  • lastik fiyatlarını bilemem ama şimdiye kadarki tecrübemi biraz aktarayım. ilk önce fren balatası ve disk'i işçilik dahil satın almış ve hizmetten memnun kalmıştım. piyasaya göre bayağı iyi bir fiyattı ve üstelik yanlış disk siparişi verdiğim halde (gerçi biraz da onların sitesindeki hatadan kaynaklanıyordu) doğru diski anında gönderdiler, daha bendeki göndermemiştim üstelik. sonra rotil, rot başı felan da aldım ve yine fiyatlar iyiydi. Elf Sporti yağı almıştım birkaç ay önce, 30 lira gibi bir fiyata gelmişti otostart kart ile. geçen hafta debriyaj baskı balata seti aldım WorldCard kampanyası ile, 96 liraya geldi. usta inanamadı, benim parçacı 200e veriyor dedi artık bilmiyorum ne kadar doğru. buji hava filtresi yakıt filtresi yağ filtresi felan da vardı bu siparişte tabi. net bir şekilde söylüyorum piyasanın yarı fiyatına aldım bunları, inanmayana faturayı yollarım.

en son da iki gün önce Castrol yağ siparişi verdim, sitede 59 yazıyor ama kargo dahil 54e geldi bana otostart card ile. bugün elime ulaştı, normalde daha 5-6bin km var bakıma ama önceden aldım ucuz olunca.

velhasılıkelam, şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım, bundan sonra da eğer bu şekilde çalışmaya devam ederlerse ne ala, ama kaliteyi bozarlarsa siteye bile girmem :) dükkanın önünden bile geçmem gibi oldu bu.

sayın otostart yetkilisi, kaliteyi bozmayın. ve kargo bedava bedelini 75 lira gibi makul bir değere düşürün.

• hiç sorunsuz ve ekonomik olarak filtre seti ve yağ aldım teşekkürler otostart.com.
  • Valla 2 kez alışverişim oldu. Benim açımdan hem hesaplıydı hem de işlerini çok iyi yapan bir şirket izlenimi bıraktılar. aynı gün para iadesi gibi şeyler, araç bakımını 194 liraya getirmek gibi şeyler. Hemen şirkete baktım kesin sağlam kapitalli bir şirket doğan, koç, doğuş mu? değilmiş aynı sektörde pişmiş holdinglerle ilgisiz bir şirket. Googlda bir parça numarası arattım yurt dışı tercihimdi hooopp yine otostartta buldum kendimi sitenin beta haliyle orda karşılaştım muhtemelen adamlar işi büyütecek bir de otostart garaj diye oluşum yapıyorlar ki eğer düşündüğüm şey ise dehşet bi altyapı hazırlamışlar ayrıca sonunda bursada üretilen binlerce çeşit yan sanayi parçayı neden yurtdışına bizim elemanlar parekende satmasın. neyse ben memnunum saygılar...
  • Yalnız sitelerinde parça aramak gerçekten sorun ve albea ile ilgili çoğu ürünü bulamadım.
  • bir kere kendilerinden alışverişim oldu.4 adet kış lastiği almıştım.stok sorunundan dolayı daha pahalı bir lastik göndermişlerdi,çok memnun kalmıştım
  • geçenlerde yağ almıştım mobil 5w-30 4 litre 150 liralık yağdı mtv kampanyasıyla almıştım otostartcardla beraber 70 liraya gelmişti ama yağ geldiğinde kutunun bi yerinde sızma vardı aradım anlattım böyle böyle dedim fotoğrafını çekip bize yollayın dediler yağı da çöpe atın dediler. ben de çekip akşam 9-10 gibi mail attım ama ertesi gün bi baktım yağ gelmiş meğer ben daha fotoları yollamadan aradıgım zaman hemen kargo yapıp yollamışlar.yine mtv kampanyasıyla ön arka balatalarımı 30 liraya aldım biri trw diğeri bosch undu.servise değiştirmeye gittiğimde ikisine 150 lira istediler.

fark kalite budur bence teşekkürler aynen devam
  • 4 ayrı alışverişim oldu, bu kadar ilgili bir on-line alışveriş firması görmedim. Umarım böyle devam ederler ancak korkuyorum çünkü bu ülkede müşteri memnuniyeti odaklı çalışan alışveriş siteleri maalesef batıyor (sporena, pabbuc vs.... ) ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.